Kötüyüm iki saattir ağlıyorum

sea sea

RABBİM SANA EMANET...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.261
3
39
arkadaşlar çok kötüyüm ben.iki saat önce aşkımla konuştum.kısa dönem için başvurmuştu.KABUL EDİLMİŞ.aslında sevinmem lazım çünkü ikimiz karar verdik.gitmesi en doğru karardı kavuşabilmemiz için.gelince hemen evlenicez çünkü.benim hiç ümüdüm yoktu.diplomayı geç aldığı için başvuruyu geç yapmıştık.kabul edilmiycek diye düşünüyoduk ama edildi.ağlasammı gülsemmi çok kötüyüm çoksenağlamahüngür hüngür ağlıyorum 1saattir arıyo konuşamıyorum onunla.şimdi sınava giricek.ya kısa dönem değilde uzun yedek subaylık gelirse.ozaman ben nası dayanırım onsuzluğa.beni rahatlatın nolur,lütfen.yedek subaylığa öğretmenleri ve mühendisleri veriyolar diye duydum.benm aşkım kamu yönetimi bitirdi.kısa yapar dimi nolur öyle deyinsenağlama

canım ya ne guzel vatanı gorevını yapacak.....

sayılı gun cabuk gecer..
eskıden ıkı yıl beklıyorlardı.

sımdıkı gıbıde rahat rahat gorusemıyorlardı...

ah canim benim ya allah baska dert vermesin...
dilerim kisa dönem gider ama yinede herseyin hayirlisini dilemek daha dogru...

bugün ağlama günü yalnız değilmişim.... neyse...

canım neden bu kadar üzüyosun kendini bak ne güzel askerliğini tamamlarsa hayatınızda ileriye dair daha sağlam kararlar alabilirsiniz...

vatani görev nasılsa yapacak yeterki hayırlısı olsun...

canım üzülüp ağlama dua et bence hakkınızdan hayırlısı neyse o olsun.
hem şunu düşün aranızda askerlik gibi bir engel var o görevini tamamlayıp gelince hiçbir engel kalmayacak ve güzel günler sizi bekleyecek a.s.

mrb canm bende asker yolu bekledim uzun dönemdi hemde bende çok ağlamıştım ama boşuna ağlamışım gelince düğünümüz oldu şimdi 4 aylık evliyiz insan uzak olunca birbirinin değerini anlıyor. birde hiç bitmiycek sanıyosun ama bitiyor hep sonunu düşün gelince tamamen kavuşacaksınız .başlamak bitirmektir sevginiz sizi kavuşturur dua et

valla ağlamanın hiç gereği yok.mutlu olki sevgilin sağlıklı ve askerliğini yapacak.her türk vatandaşı gibi oda askerliğini yapmak zorunda.sayılı gün çabuk geçer.Allah başka ayrılık göstermesin.hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla geldin.mevlam mehmetçikleri korusun...

Tatlım neden üzülüyosun bak sende diyosun kavuşmanız için gidip gelmesi gerekli..Ve askerlik görevi o kadar kutsal bişeymiş ki bunu 8 ay önce kardeşim askere gittiğinde anladım..Başlarda bende çok ağlamıştım ama onun seni koruduğunu bilmek çok güzel bi duygu..Bence sevgilinin sana ihtiyacı olduğu bi döneme giriyosun güçlü olmalısın :teselli:

Son düzenleme:

Alışırım belki bilmiyorum ama tek bildiğim şuan çok kötü olduğum cnm.çok koydu bana bu.hep diyodukki inşallah kabul edilirde bian önce kavuşuruz.ama öyle olmadı.şuan gülmem sevinmem gerekiyo ama ben gözyaşlarıma engel olamıyorum.3yıldır hiç ayrılmadık,ayrılık yaşamadık.günde en az 5kere sesini duymadan yapamam.gidince napcam nası alışıcam.hiç iyi hissetmiyorum kendimi.senağlama

uzun dönem geleceğini sanmıyorum canım merak etme çok fazla uzun dönem almıyorlar bildiğim kadarıyla
öğretmenlerden uzun dönem daha çok aldıklarını biliyorum ama kısmet tabi canım ama adı üzerinde sayılı gün çabuk geçer derlera.s.
hem böyle özlemler sevgiyi kuvvetlendirir yoklukta birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız
inşallah kısa dönem çıkar nasıl gelip geçtiğini farketmezsin bile
amaan be canım keşke her ayrılık senin ki gibi olsa değil mi Rabbim başka ayrılık vermesin ve mutluluğunuzu daim kılsın üzme kendini

rahatlatın beni lütfen.kısa dönem yapar dimi.bilgisi olan bişeyler yazsın nolur.

canım benim üzülme kıs adam kısa dönem yapacak ne dert ediyon sevinmen lazıım:delphin:

Canım inşallah kısa dönem çıkar ama uzun dönem olursa da üzülme.Benim aşkım da uzun dönem,Şırnak'ta üstelik ama her gün telefonda konuşuyoruz,hem de uzun uzun.Bazen genelde yani msnden de görüşüyoruz.Ben çok üzülüp ağlamıştım başta,ama zaman her şeye çare oluyor.Üzme tatlı canını,Allah birbirinize bağışlasın.

bukadar üzülmeye kendini yıpratmaya gerek yok
vatani görevini yapacak borcunu ödicek sonuçta
uzun dönem yapanların canları yokmu? bence çok bencilce davraniyorsun
herkes ister sevdiği yanında olsun ama bukadar bencil olma
vatan uğruna nice şehitler verdik son zamanlarda onlara karşı saygısızlık oluyor
Allah'tan hayırlısını dile ve bol bol sağ salım gidip gelmesi için dua et
Allah tüm askerlerimizi korusun

Canım bu gözyaşların gurur ve özlem için olsun... Her genç Türk gibi oda vatanına sahip çıkacak....
Kısa dönem yada uzun olsa ne farkeder düşünme sen bunları...
Allah sizi kavuştursun hayırlısıyla yapsın askerliğini....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…