arkadaşlar çok kötüyüm ben.iki saat önce aşkımla konuştum.kısa dönem için başvurmuştu.KABUL EDİLMİŞ.aslında sevinmem lazım çünkü ikimiz karar verdik.gitmesi en doğru karardı kavuşabilmemiz için.gelince hemen evlenicez çünkü.benim hiç ümüdüm yoktu.diplomayı geç aldığı için başvuruyu geç yapmıştık.kabul edilmiycek diye düşünüyoduk ama edildi.ağlasammı gülsemmi çok kötüyüm çoksenağlamahüngür hüngür ağlıyorum 1saattir arıyo konuşamıyorum onunla.şimdi sınava giricek.ya kısa dönem değilde uzun yedek subaylık gelirse.ozaman ben nası dayanırım onsuzluğa.beni rahatlatın nolur,lütfen.yedek subaylığa öğretmenleri ve mühendisleri veriyolar diye duydum.benm aşkım kamu yönetimi bitirdi.kısa yapar dimi nolur öyle deyinsenağlama
bugün ağlama günü yalnız değilmişim.... neyse...[
Offfff offf hepimizin üzerinde kara bulutlar geziyorr demek kii...Ne olcekkk bu gidişatt benim de depresifliğim üstümdeee senağlama
Canım arkadaşım üzülme nolurr...bak ileriye yönelik adımlarınız sağlamlaşıcak bi kademe daha ilerleyeceksiniz aşkının askerliği tamamlanınca...sayılı gün çabuk geçerr kavuşursunuz inş hayırlısıyla:1hug:
Canım,üzülmemeye çalış lütfen!:teselli: Bunda da mutlaka bir hayır vardır, hemen kötüye yormamalısın... Zaman nedir ki, hemen geçmiyor mu? Sağlık olsun da, sen sabırla bekle yeter ki, o gün Allah'ın izniyle gelecektir! Bol bol dua et, aşkına dstek ol... Zamanla alışırsın sen de bu duruma.. Hem kamu yönetimi okumuş kendisi, memur veya mühendis ünvanı olmadığına göre kısa dönem yapar diye düşünüyorum...:1hug:
rahatlatın beni lütfen.kısa dönem yapar dimi.bilgisi olan bişeyler yazsın nolur.