- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
- Konu Sahibi Sardunya21
Allah razi olsun sizden kardeslerim. Kendi kardesime bile durumu anlatamazken, burda dert ortagi oldnz bana. Hakkinizi odeyemem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanın kaçgündür dualarımda siz ve kuzunuz var tanımasam daAllah razi olsun sizden kardeslerim. Kendi kardesime bile durumu anlatamazken, burda dert ortagi oldnz bana. Hakkinizi odeyemem.
Davn sendromlu olsa aldırcan mı aldırmayacaksan test felan yaptırma birde unutma o aletler %100 doğru sonuç vermiyorSuan o kadar caresizim ki. Dunden beri aglamaktan helak oldm. Bilinmemezlik meger ne kotuymus.
20 haftalik gebeyim.suana kadar hersey guzel giderken dunku detayli ultrason surecinde basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Onceki gebeligimde de bu haftada bebegimin vefat ettigini ogrenmistim ve tedirgindim. Yine ayni seylerle karsilasmaktan korkuyrdm.
Detayli ultrasonda hersey guzel giderken bebegin burnunun kucuk oldugunu (4.2 mm) saglikli bebek ihtimali olsa bile down riski tasidigini ve bebegin beyindeki bir alaninda genisleme oldugunu bu ikisinin down sendromu riskini arttirdigini soyledi doktorum. Islemi yapan prof. Isinin ehli biri.
Amniosentez( karindan girilerek bebegin alanindan su alacaklar) yapilacak. Cook ama cok uzuluyrm. Riskleri de var. Sonucun kotu gelme ihtimali de. Ki kotu gelirse bu bebegi sonlandiracagiz dedi. Gecen seneki trawma sureci olacak yine. Yasim 32 bitmek uzere. Gec kalmislik hissi, caresizlik hissi.
Okudugunuz icin tesekkur ederm
Teyzeme de aynısı oldu %99 dedi doktorlar 3 hastane 4 doktor gezdi o sürede insana benzemiyor dediler alınması lazım alınmazsa da ölecek dediler çok dua ettik aldırmadı teyzemde çocuk şimdi 7 yaşında okula gidiyor hiç birşey yokKomşumuza yok ense kalınlığı yok down sendromu dediler kadın aldırmadı doğuma kadar neler çekti ama şimdi gayet sağlıklı bir çocuğu var eğer ozaman bebeğin öldürülmesine izin verseydi ne olurdu ayrıca down sendromlu bile olsa kocaman eli kolu bedeni oluşmuş şuan hareketleriyle canlı olduğunu size anlatan bir bebeğe nasıl kiyacaksiniz
Size belirti olarak ne dediler peki? Sadece burun ve ense kalinligi mi?Ben de sonucu merak ettim dualarım sizinle...bana da aminyosentez önerdiler ve riskli diye yaptırmadım bu arada çocuğumun hep sağlıklı olduğunu hissediyordum. ABD ye giden testlerden yaptırdım kan aldırıp onda sonuçlar güzeldi ve çok şükür şimdi kuzum sağlıklı ve 13 aylık oldu. inşallah sizden de güzel haberler alırız
Burun kucuklugune inanin takilmiyrm. Tek takildigim beyindeki genisleme. Normal birey sinirina cok yakin suan. Daha sa buyuyeblrBen de sonucu merak ettim dualarım sizinle...bana da aminyosentez önerdiler ve riskli diye yaptırmadım bu arada çocuğumun hep sağlıklı olduğunu hissediyordum. ABD ye giden testlerden yaptırdım kan aldırıp onda sonuçlar güzeldi ve çok şükür şimdi kuzum sağlıklı ve 13 aylık oldu. inşallah sizden de güzel haberler alırız
Eger bunlari diyen doktor turgay senerse allah askina kaale alma. Herkese aynu seyi soyluyor. Benim hamileligimide rezil etti. Turp gibi kizim var. Mutlaka tipta mete beye git.Eskisehir
Ben de hic tanimadigim insanlara dua ederm hep. Rabbim katinda kabul buyursunİnanın kaçgündür dualarımda siz ve kuzunuz var tanımasam da
Tiptaki mete bey dedi bunlari. Turgay bey den de fikir alablrsnz dedi hattaEger bunlari diyen doktor turgay senerse allah askina kaale alma. Herkese aynu seyi soyluyor. Benim hamileligimide rezil etti. Turp gibi kizim var. Mutlaka tipta mete beye git.
Turgay bey size ne dedi peki?Eger bunlari diyen doktor turgay senerse allah askina kaale alma. Herkese aynu seyi soyluyor. Benim hamileligimide rezil etti. Turp gibi kizim var. Mutlaka tipta mete beye git.
Ilk duydugum şokla evet o an aldirmayi dusundum. Ama doktorlar hep en en en kotuyu ve hatta emin olamadiklarini dahi emin gibi soyluyirlarms. Esimin is arkadasina da aynisini demisler. MasAllah turp gbi oglu var.Sonlandiracagiz derken? Buna doktor mu karar veriyor? Siz neden vermiyirsunuz bu karari? Ever diyorsanki herseye ragmen dogurcam o zaman hic test mest yaptirma derim kafani bulandirma.
Benim bi tanidigin cocugunun ayaginda sorun vardi doktor oyle baski yaptiki aldirmasi icin..belki baska yerlerindede sorun vardir demis. kiz inat etti aldirmadi tosun gibi oglu oldu. Doktor demis dogunca pamuk gibi cocuga kiyacakmisiz..Allahin dedigi olur
Ve cokIlk duydugum şokla evet o an aldirmayi dusundum. Ama doktorlar hep en en en kotuyu ve hatta emin olamadiklarini dahi emin gibi soyluyirlarms. Esimin is arkadasina da aynisini demisler. MasAllah turp gbi oglu var.
Suan aldirmayi dusunmuyrm. Rabbimin mucizeleri sonsuz. Ne dua ettiysem hic geri cevirmedi Rabbim.
Turgay bey bir calisanima down sendromu teshisi koymustu. Hatta amniyosenteze bile gerek yok aldirin demisti. Aldirmadi. Cocuk 7 yasinda simdi.Turgay bey size ne dedi peki?
Allah uzun omur versin. Saglikla buyusunlerTurgay bey bir calisanima down sendromu teshisi koymustu. Hatta amniyosenteze bile gerek yok aldirin demisti. Aldirmadi. Cocuk 7 yasinda simdi.
Bana da kordonda pihti var bebek beslenmiyor gelismez dedi. Tarama testinde bisey degeride düşük zaten saglikli gebelik degil dedi. Kizim 3.600 dogdu. Şuan 3 yasinda.
Tesekkurler. Umit hastanesinde alaninda uzman meshur bir radyolog var onada bir danisin isterseniz. Adini hatırlamıyorum ama öğrenirim isterseniz.Allah uzun omur versin. Saglikla buyusunler
Sizi zorlamayacaksa eger.Tesekkurler. Umit hastanesinde alaninda uzman meshur bir radyolog var onada bir danisin isterseniz. Adini hatırlamıyorum ama öğrenirim isterseniz.