Kötünün kötüsü oluyor sonumuz ne olacak bilmiyorum

gözlerim böyle bir yorum aramıştı teşekkürler

Valla hak ettiğinizi yaşıyorsunuz. Size yapılan bunca şeye ve şiddete rağmen üstüne çocuk yapıyorsanız, bu hayatı hakediyorsunuzdur. Hiç acıyamadım size, kusura bakmayın

Hamile kalmak kadının kontrolündedir. Adına da doğum kontrolü diyoruz.
yine çalışıp çalışmamak da kendi irademizdedir. kimi ''ÇITIR'' kalmak için çalışmamayı tercih eder. kimi de sabahtan akşama kadar çalışır ki kimseye minnet etmeden onun bunun evinde bedavacı gibi yaşamasın..
eşinizin dayısının evinde bedavaya otururken yengelere düşmez karışmak diyordunuz sevgili konu sahibi. şimdi bu mantığa göre nerede oturacağınıza karar vermek de size düşmez.. ki zaten eşiniz de haklı adam ''MÜDÜR'' ama aldığı para 3.000 bunla ev mi geçindirsin kira mı versin?

Ben ediyorum migdem kaldrmior hanimefendi siz etmeyin ok

Haklısın. Düzelir dedim sorunsuz evlilik yok ddm hep bekledim. Hata yaptım ve suan hamileyim bilmiyorum bosansam mi
Sanırım boğazını sıkma olayı sen hamileyken oldu..aileni istemiyor.seni ve çocuğunu önemsemiyor..dediğim dedik çaldığım düdük. ..sen hala düzelir diyorsun...bu evlilik sürmez

ailesi yüzünden gelip sizin boğazanızı sıkmış annene arayıp kızmış vs ve 8 sene evlilik için beklemişsiniz üstelik hamilesiniz size tek tavsiyem kesinlikle kayananya yakın oturmayın evi terk edin ya boşanır yada sizin dediğiniz kabul eder şimdi boyun eğip giderseniz kendi ailenizi rahatlıkla göremezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…