• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Kötü yol dizisindeki Nuran'ın saçları

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

bast321

eti puf cumhuriyeti
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
51
3
16
Ankara
şu yeni çıkan kötü yol dizisindeki nuranın (gerçek adı şükran ovalı) saçları dikkatimi çekti.kadının saçlarından sağlık fışkırıyor sizce nasıl bir bakım yapıyor olabilir kızlar bilginiz var mı? :)

Bende senin düşündüğünü düşündüm ama annem kuaför ona sordum kendi saçları dedi. :51: Tabi ne kadar doğru olabilir bilmiyorum. Ama sanırm kıskandım sanki.:19:

saçları çıt çıt zaten dıkkat edersenız kısa saçları ustunde duruor kosarken bellı oluor . hatta unlu olduktan sonra saçları kesılcekmiş aynı hanımın cıftlgndekı dekı gbı o kızında saçları postıstı ve kestıler :)

Bence de çıt çıt değil.
Belkide bu dizi için bu kadar uzattı ve bakım yaptı. Bilemeyiz ki :26:

Çıt çıt ya da değil her neyse işte sonuçta ben kıskandım :63:

Bu kız bez bebek denilen saçma dizide meşhur oldu odan beri takip ederim orda omuzlarındaydı.
Reis dizisine bakın bi geçen sene yapıldı o dizii ordaki saçları biraz daha kısa.
Şimdiki saçlarına bakın,tam belinde.
Bence boya değil.Çıt çıtta değl.

ben onun saçlarından çok içine çamaşır giymeyip memelrini hoplata hoplata yürümesine ve koşmasına uyuz oluyorum ya one öyle be :47::47: herşeyi belli uyuz oluyorum o kadına rolede hiç gitmemiş bence. 2 dakkada bitirdim kadını ha nasıl kızdıysam :52::52::52::52:

ben onun saçlarından çok içine çamaşır giymeyip memelrini hoplata hoplata yürümesine ve koşmasına uyuz oluyorum ya one öyle be :47::47: herşeyi belli uyuz oluyorum o kadına rolede hiç gitmemiş bence. 2 dakkada bitirdim kadını ha nasıl kızdıysam :52::52::52::52:

he he çok komik :)

Çok doğal duruyor ya ben de bayıldım. Benim de o boyda ama benimkisi ince. Onunki çok gür aynı zamanda:31:

en sonki bölümde artk çıtçıt olduğuna iyice emin oldum diyebilirim... o kdr belliydi ki dikkat etmeseniz bile anlarsınız zaten sadece gür gözükmesi için daha bolca takılmış 7-8 parça flan sanırım, alttaki rengi zaten kendi saç rengine göre de baya bi koyu kalmış ordan da ele veriyor :34:

Back