Kabus desek daha mantikli sanirim gecenin bir yariai anlatmasam catlarim :)
Önce bir derede baliklar var bizim ismimizi tasiyorlar ve ismimizi cagirinca yanimiza geliyorlar.
Bir sure sonra bu balıklar irilesiyor ve insan formunu alip sudan cikiyorlar. Biz hemen eve kosuyoruz annemle ben.
Kapimiza dayaniyor, dumanikara yani ben AC kapiyi gitmem lazim diyor ve zorluyor kapiyi.
O bitiyor bir tane baliktan cikma :) bir kiz daha dayaniyor kapiya. Bana iki tane yumurta lazim AC kapiyi diyor. Yumurta yi kapi altindna veriyorum. Düşüyor yere kiriliyor. Sinirden agliyor ve kiziyor kapiyii ACC kapiyii ACC !!! Bir kaç yumurta daha veriyorum en az iki yumurtayi yiyor çiğ çiğ ama kimi çürük cikiyor. Daha da hiddetleniyor AC kapiyiiiiii!!!
Oda evden uzaklasiyor. Hemen toparlanip abimlere cikiyoruz .Evleri güvenli hemen her yeri kapiyorum .
Abimin Olan bitenden zombi gibi yaratıklardan haberi var ama halka duyurmuyorlar. Çok geç artik diyor. Neyse hepimiz siyah giyinirsek birşey olmaz diyor.
Derken 12.kattaki pencereye bir yaratik zipliyor. İkinci uçuncu daha zipliyor. kucuk yegenlerim var evde .
Orada ki korku çok kötüydü. Çaresiz ve korkunc!!!
Abimler herkes kaciyor. Yaratik çeşidi çok fazlalaamis kan isteyeni. Gorunmezi. Hizli hareket edeni ! Bizim asansorden inmemiz gerekiyor yanimizda yegenlerim de dahil yaslari 4 9 olan çocuk gurubu var( ruyalarimda sik sik çocukları koruma görevi üstleniyorum ve ciddi can acitici birşey )
Yanimda baska yetişkinlerde var bir grup asansörle iniyor assagi . asansör inerken katlarda Çiğlik atarak asansöre saldiran yaratiklar var. Biz onlar için ihtiyaciz gibi bir izlenim var ama bize napacaklarini bilmiyorum...
En son uç yetişkin 5 6 çocuk asansöre biniyoruz . bizimde asansöre saldirip içerdeki adami aliyorlar . neyse biz yere ulaşıyoruz. Yeğenim alip basini bir grupla ormana gidiyor. Bende peşine takiliyorum agaclarin arsjnda kocaman kap kara bir kurt cikiyor. Adamin biri bu da yeni çeşidi parcaliyor insanları diyor.
Off diyorum bu aciyi parçalanma acisini yasamayi kaldiramam ki yegenimin acisini hic kaldiramam ....
Neyse ki uyandim. Kalbim kut kut atiyor evde de kimse yok. Su içtim biraz dolastiim
Anlatip rahatlamam lazimdi okuduğunuz için teşekkürler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.