• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü kokulu vajinal akıntı, lütfen yardımcı olun

hhelioss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
5
1
1
27
Arkadaşlar merhaba. Ben geçen hafta yine burada paylaşım yapmıştım sebebini bilmediğim deli gibi bir kaşıntı vardı regl olduğum için akıntı var mı yok mu anlayamıyordum diye. Doktora gitmeden araştırarak flucan isimli tek tablet ilacı ve aynı zamanda travazol adlı kremi kullandım ve gerçekten kesildi. Reglim biteli 2-3 gün oluyor fakat farkettim ki çok kötü kokulu bir akıntı başladı kaşıntı falan kesinlikle yok sadece akıntı... Hala orkid kullanmak zorunda hissediyorum yoğunluktan dolayı bu da tehlikeli. Rengi sarıyla kahverengi arası. Sizce bu neden olur? Aynı zamanda aknetrent ilacı ile sivilce tedavisi görüyorum. Annem flucan enfeksiyonları söktüyse onun kokusudur diyor ama bilemedim. Fikriniz var mi neden olur bu? Ayrıca hiç regl düzensizliğim yok. Jinekoloğa gidemiyorum en erken randevu 7 martta. Çok teşekkür ederim yardım edenlere.

Son düzenleme:
Kasinti ve kotu kokulu akinti cogunlukla mantardan oluyor. Ustelik mantar ilaci kullanmissiniz ve gecmis. Ama tekrarlamamasi icin doktora gitmeniz sart. Mantarda akinti hem cok kotu kokuyor hemde rengi yesile kadar degisebiliyor. Idrar yolu enfeksiyonuda akintiya sebep olur. Yani enfeksiyonla ilgili bi sorundur. Doktora gitmeden pek bir ilac kullanmayin.

Back