kötü kokan çamaşırlar !!

kitie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
1.652
2
66
Kocaeli
çamaşırlarımı 40 derecede makineyi fazla doldurmadan yıkıyorum..
fazlasıyla yumuşatıcı da koyuyorum.
fakat yıkama bittikten sonra çamaşırlarım mis gibi kokacağı yerde metalimsi kokuyor.
neredeyse her yıkamada bu sorunla karşılaşıyorum. neden oluyor bu? bilginiz var mı?

çamaşırlarınız çok kirlidir belkide makina temizleyemiyordur.bazı insanlar kokabilir.bunda bişey yok.ten kokunuzdan kaynaklanabilir.

makinadan kaynaklıdır kesin. kireçli su zarar vermiş olabilir makinanıza

çamaşırlarınız çok kirlidir belkide makina temizleyemiyordur.bazı insanlar kokabilir.bunda bişey yok.ten kokunuzdan kaynaklanabilir.

hangi ten metalimsi kokar ki. terminatör değiliz ya canım :)
bir kıyafeti ertesi gün giymem. çamaşırların çok kirli olmasına da imkan yok yani.

sanırım makinanın içindeki bişeyden koku oluşuyor ..önce altında gider yeri varsa aç orayı bi temizle kutu şeklindedir belki oraya bişey kaçmıştır o koku yapıyordur..olmayada bilir bazı modellerde..ama servis çağır bence canım...

Canim bendede ayni sorun vardi. Bi arkadas tavsiye etti. Bulasik makinasinin o tabletini(ilaci) camasir makinanin ilac gozune koyup 90 derecede calistir dedi. Bide her 2 ayda bir 90 derecede bos calistir dedi. Ben kurtuldum belki sendede ise yarar.

Makinenin alt tarafında bir yer varya orayı temizlemeyi dene birde belki orda bir şeyler birikmiştir o neden oluyodur

aynı sorunu bende yaşıyordum ama beyaz çamaşırlarda değil
genelde hep renkli çamaşırlarda oluyordu bende 40-30 derece arası yıkardım ayy sinir olurdum yaa sonra anladım ki deterjandan kaynaklıymış
ben hep persil ve ariel kullanırdım şimdi türk markalarına geçtim ama keşke daha önce geçsemişim ya kazıklanmamda cabası oldu yani çünkü yerli markalar daha uygun yani
şimdi omo ve alo kullanıyorum renklilerde ohh mis gibi kokuyorlar kuruduktan sonra çok mutluyum bu yüzden
ha birde şu var 40 derecede yıkanan renkli çamaşırları makina yıkamayı bitirir bitirmez çıkarığ asıcaksın eğer makinada bekletirsen her halükarda kokar belirteyim
artık renklilerde omo ve alo
beyazlarda tursil
yumuşatıcıda bingo soft bebek resimli olanıu kullanıyorum ve çokkkkkkkkkkkkkkkkk memenunum:21:

benim makinamda da çamaşırları bekletirsem koku oluşuyor.
ayda bir defa makinayı boş olarak çalıştırıp 1 su bardağı sirkeyi
deterjan gözünden dökmek makinanın içini tertemiz yapıyormuş.
bende deneyeceğim.

Kitie arkadaşım, geçmiş aylarda eşimin iş arkadaşının çamaşır makinesindende kötü koku meydana gelmişti.Servis çağırmışlardı servis deterjan gözüne bulaşık makinası temizleyicisini koyup boş olarak çalıştırmış ve bu sorundan kurtuldular.Bi dene derim.

Kitie arkadaşım, geçmiş aylarda eşimin iş arkadaşının çamaşır makinesindende kötü koku meydana gelmişti.Servis çağırmışlardı servis deterjan gözüne bulaşık makinası temizleyicisini koyup boş olarak çalıştırmış ve bu sorundan kurtuldular.Bi dene derim.

bulaşık makinası temzileyicisi dediğin kaşık çatal sepetine koyduğumuz ürün mü?
hani ters çevirip koyduğumuz?

boş çalıştırmak makineye zararlı diye biliyorum.

ben arada boş çalıştırıyorum temizlensin diye. ne zararı var acaba?

Back