tşkler :)İlk uygulamayı bugün yaptım.
Karışım: (ölçü kullanmadım, göz kararı)
Bir kase içine 1 parmak zeytinyağı (bunu her şeyi karıştırıp sürmek kolay olsun miktar çoğalsın diye kullandım)
1 kapak hint yağı
6-7 damla biberiye yağı
6-7 damla lavanta yağı
karışımı karıştırıp mikrodalgadan 10 saniye kadar ılıttım daha iyi karışsın diye. sonra elimi batırarak, arada elime dökerek, dibinde kalanı ise lavabo üstünde bütün saçıma dökerek dağıttım ve masaj yaptım deriye ulaşsın diye. daha sonra kurutma makinesi tuttum biraz, sıcak daha iyi nüfuz etsin diye. sonrasında da o otellerde verdikleri poşet bonelerden kafama geçirdim ve 2,5 saat bekledim. yıkayıp kuruttum. pantene aqua light kullanıyorum, her zamanki şampuanım. sorunsuz çıkardı, yağlı ya da ağır bir his yok. şimdilik yumuşatma etkisi var. lavanta ve biberiye yağlarının kokusu oldukça güçlü. bir dahaki sefere biberiye yağını biraz daha az koyacağım. lavanta rahatsız etmiyor, güzel bir koku verdi zira hint yağının kokusunu sevmedim ama biberiye biraz keskin. bir dahaki uygulamayı cumartesi akşamı yapıp kafamı sarıp sabaha kadar yatmayı, olmadı en kötü yine bir 3 saat tutmayı planlıyorum. o kullanıma evigen (evin) ve bemix de karıştıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?