• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Kadın

sizin eğitim hayatınıza kasıtlı olarak yapılan bir şey olduğunu düşünmüyorum.
fakat gerçekten bir şey yapıldıysa bu bir şekilde eve kötü enerji verdiği için çalışamıyor olabilirsiniz..

yani demem o ki, size değil eve yapılmış bir şey olabilir...

çarpı şeklinde iğneler, küçük kahverengi haplar bulduk diyorsunuz bunlar normal şeyler değil.
hani ders çalışamıyorum konusu üzerinden gitmek yerine evde bulunan bu garip cisimlere odaklanırsanız daha mantıklı olur... :44:

evi köşe bucak sirkli su ile silin
ders çalışmadan önce abdest alın bol bol dua okuyun
......
böyle bişey yok kaçacak yer arıyorsanız
biraz kafanızı dinleyin, doğayla iç içe olun enerjinizi tazeleyin
elinizde kahve ile derslerinize kaldığınız yerden devam edin

bence siz ok iyi üniversite kazandım ben süperim her şekilde sınıfı geçerim diye düşünüp dersleri takmadınız bu seneye kadar geldiniz
kim ne yapsın sizin üniversite kazanmanızı ki bunlara bu kadar takıcağınıza ders çalışsanız bitirirdiniz okulu

insanın içinde olmadıktan sonra hep bahane bulur bu da sizin bahaneniz
kötü kadın diyince de aklıma başka şey gelmişti :26:

Ben çok iyi bir üniversitede okuyorum.Türkiyenin en iyi üniversitesi diyebilirim.Hal böyle olunca ben bu okulu kazanınca cahil cuhela dolu akraba çevremizde çekemeyen,kıskançlığından ölen bir dolu insan olmuştu..

O Türkiye'nin en iyi üniversitesinde sadece sen okumuyorsan '' bu senın tambelliğinin bahanesidir '' sadece ..
Ki ortada bir başarıda yok arkadaşım 5 yıl olmuş hala üniversitedesin ..
Allah yardımcın olsun ne diyeyim ..

okulu uzatman başarısız olduğun anlamına gelmez, bazı ünv ler, bazı bölümler o kadar kolay diploma vermiyor. sen de boşlayınca uzamış okul.

yazdıkların tipik öğrenci psikojisi. ygs den sonra da bir sürü öğrenci, uzun bir çalışma arası veriyor, ders çalışası gelmiyor. onlara da gitmedi ya bu kişiler...

bence senin durumun psikolojik. birçok öğrencide rastlanan bir durum, yoğun çalışma temposundan sonra, ünv ye başlayınca, eskisi gibi çalışamıyor insan bazen. zihinsel yorgunluk gibi düşün...
kendini motive etmeye çalış...

o gelenler ile ilgili, art niyetli insanlar olabilir ama hiç bir suçları olmayabilir de... emin olmadan günahlarını alma bence.
büyüye inanırım ancak, herkesin becerebileceği birşey olduğunu düşünmüyorum.
sen bol bol ayetel kürsi, nas, felak suresi oku. seni en çok bunlar korur. büyük bir üniversitede okuyorum diyorsun, böyle şeylere hemen kanıp hacı-hoca işlerine sakın bulaşma...

Janım arkadasım yapacagı anacıgınla senın bellı aynısı bızımde basımızda oncelıkle annen bır abdest alıcak
Sonra bısmıllahınrahmanı rahım dıcek evı temızlıcek

Evı her yerı sırkelı suyla temızlıcek. Accıkda suya kaya tuzu atsın

Sen de her gun 7 elham okucan ustunede 7 sureyı bıtır fetıh suresını oku

Ankaradaysan elımden geldıgınce yardımcı olabılırm 10 tl 15 tl dua okuyan bırı var bızde onun sayesınde kurtulduk annen fılan burdaysa gederız bırlıkte ıstıosan adresını de verım yanı

bu nedir ya 10 15 dua eden biri var Allah bilir dediğin daha abderst nasıl alınır bilmiyodur çok halis niyetse hani ettiği her dua kabul olandan bir zahmet gıyabında etsin gıcık kaparım din üzerinden yapılan ticarete

bak şarlatanlar çıktıda sana para karşılığı dua bile ederiz diyolar eger sen bu akılla gidersen daha bu şarlatanlarla çok karşılaşırsın
tamam nazar haktır belki ilk zamandan göze gelip başarısız olmuş olabilirsin
ama şimdiki başarısızlığının sebebini o kadının arkasına saklama
3 kulfu bir elham 3 felak 3 naz 1 ayetel kürsü ve 10 selavat çek ve gene dene
unutma Allah dilemedikçe kimse dileyemez

Yani eğitimli ve iyi bir üniversitede okuyan biri hala böyle şeylere inanıyorsa diyecek lafım da kalmıyor gerçekten :)
Konu yasaklanması gereken konular listesine girmiyor mu?
Ben KIB yapıyorum.

Arkadaşlar nasıl başlayım bilmiyorum.Ben çok iyi bir üniversitede okuyorum.Türkiyenin en iyi üniversitesi diyebilirim.Hal böyle olunca ben bu okulu kazanınca cahil cuhela dolu akraba çevremizde çekemeyen,kıskançlığından ölen bir dolu insan olmuştu.Bunu ya sözleriyle belli ettiler ya davranışlarıyla.Ama neyse o günler geride kaldı,çünkü şuan üniversitede beşinci senem.Ama hala üçteyim,belki göze geldim belki ilk gençlik yıllarımın serseriliği ,kazandığımdan beri okula hiçbir şekilde tutunamadım.İşin doğrusu pek defter kitap da açmak istemedim bu senelerde,tembellik de ettim.

Ama derken bu sene herşeyi düzeltmeye söz vererek başladım.Kendime bu sözü verdim.Gençliğimi daha fazla heba etmeyeceğim dönem kaybı yaparak dedim.Kaldığım tüm dersleri temizleyip bir an önce bitireyim okulu dedim.Ki bu yıla da gerçekten çok güzel başladım.Her hafta çalışmaya başlamıştım.Çok değiştim,artık hiç tembellik etmeyip gece gündüz sürekli derslerle ilgili bir şeyler okumaya başladım.İlk kez girdiğim sınavlarda konulara hakim olarak yanıtlar verdim,yani ilk kez adamakıllı öğrenci oldum.Herşey çok iyi gidiyor,düzelecek artık geçeceğim derken bir gün evimize annemin teyzesiyle ,teyze kızı geldi.Ki bu teyze kızı dediğim kadın cinli diye anılır.Kayınvalidesi zamanında buna cinleri mi musallat etmiş öyle bişey,sonra bu böyle muska cin vesaire bağdaştırılan bir kadındır çevremizde yani. İşte bunlar eve geldi,aslında annem hiç istemedi onu eve almayı ama aradılar resmen allemle kallemle geldiler anneannemi ziyaret amacıyla. Kadın geldi, bir kaç kez hava attı hayatındaki birşeylerden bahsederek. Konuşmalarından bize karşı dost olmadığı belliydi. Bir ara annemler salondayken bu kadını mutfakta karanlıkta fısır fısır konuşurken yakaladım,sonra birden "AA tamam tamam anladım"diye sesli bi şekilde konuşmasını değiştirdi beni görünce.Telefonda mı konuşuyordu başka bişeymi onu hiç bilemicem.

Neyse bunlar gitti.Ben o günden sonra asla ders çalışamadım.Sürekli uykum geldi zaten takip eden günlerde.Ve onların gidişinin ertesi günü balkonda ve salonda yerde annem tuhaf kahverengi hap gibi yuvarlak bişeyler buldu.Böyle kalıba sokulmuş talaş rengi birşey gibi.Ne olduğunu çözemedik ama annem de çok işkillendi ben de.Çöpe attık.Kadını eve aldığımıza pişman oldu annem.Sonra bir biblomuzun içinde çarpı şeklinde iki tane iğne bulduk.Onun oturduğu koltuğun yanındaki biblo. Ablam falan biz koymuşuzdur yerde bulduysak falan dedi ama ben hiç iğne falan koyduğumu hatırlamıyorum oraya.Neyse tüm bunlardan sonra sene başından beri süregelen ders çalışma azmim,şevkim sıfırlandı.Dersin başına otursam da okuduklarım asla aklıma girmiyor,kaç kez tekrar etsem de ezberleyemiyorum.Ve kısacası çalışamıyorum.Cinnet hali gibi bir şey geliyor,çok sinirleniyorum.Kendimi öldürmek istiyorum tüm bu çaresizlikten ötürü de çünkü bu sene okula tutunmak için son şansım.

Şimdi arkadaşlar sizden yardım istiyorum,bana okulu okuyamamam ve başarısız olmam için muska yapıldıysa,kötü birşeyler yapılmaya çalışıldaysa bundan nasıl kurtulabilirim?Nasıl tüm bunları bozup sıfırdan ,onlar gelmeden önceki halime dönebilirim?Tüm bu muska vs ne varsa tüm bu iğrençliklerden nasıl kurtulabilirim,bu mümkün mü?Lütfen yardım edin...

akrabalarınız cahil cuhela kişilerden oluşuyormuş ya, o gelen teyze kızına da cinli diyenler, aynı kişiler mi?
yerde bulduğunuz talaş gibi şeylere gelince, bir misafirlikte ev temizlenmiş belli, ama yerde öyle parçacıklar var. bu da neyin nesi derken, meğer terliklerden birinin altı öyle parçalanıyormuş. iyi ki biz ordayken fark ettik ve sebebini bulduk :) yoksa bizim için de öyle düşünürler miydi ki???
açıkçası, ben o misafirlerin büyü vb birşey yapmaya çalıştıklarına inanmıyorum.
tel.de belki özel birşey konuşuyordu, ya da dedikodu yapıyordu. bilemezsiniz ki...

en iyi ünv lafınız da pek hoş değil, neye göre, kime göre en iyi? en iyilerinden biri, demeniz yeterliydi...
bilim yuvasındasın, gerçekçi açıklamalara kafa yor.
cinnet geçirmen, kendini öldürmek istemen(?) ciddi bir sorun. bence bir psikolog-psikiyatr ile görüş, sende birkaç yılın birikimi var gibi, alttaki nedeni bulsunlar. onlar seni dersten uzaklaştırıyor olabilir.

ailen de sana destek olsun, bu tip şeylerle aklını bulandırmasın. bunlara inandıkça saplantılı olursun. kendini zihnen toparla, okulu kazandığın gibi, bitirmesini de becerirsin. yeter ki emek ver. odaklan...

Son düzenleme:
Bu durum ister doğru olsun ister olmasın psikolojini kötü etkilemiş,bence arkadaşların dediğini yapın,ayrıca ders çalışmak için okul kütüphanesini dene canım,bir saat iki saat çalış,sonra sonra evde de çalışmaya başlarsınn..

Son düzenleme:
Yahu şurda çok akıllı insanlar var ya 5 senede 3e mi geldin diyen.. Kaçınız üniversite mezunusunuz merak ediyorum. Ben 4 senede bitirdim, madalya takmadılar bilginize. 3e gelen 4ü de bitirir. Onu geçtim bitirince de üniversite mezunu olur.. Ki bu dereceye de sahip değil burda yazanların birçoğu adım gibi de eminim.
Konuşurken herkes ileri zeka, herkes en birinci, icraat yok ama. Bırakın milleti gereksiz yere demoralize etmeyi.

Sitemizde cin, muska, büyü vb. konularda topik açmak yasaktır...

Back
X