Arkadaşlar nasıl başlayım bilmiyorum.Ben çok iyi bir üniversitede okuyorum.Türkiyenin en iyi üniversitesi diyebilirim.Hal böyle olunca ben bu okulu kazanınca cahil cuhela dolu akraba çevremizde çekemeyen,kıskançlığından ölen bir dolu insan olmuştu.Bunu ya sözleriyle belli ettiler ya davranışlarıyla.Ama neyse o günler geride kaldı,çünkü şuan üniversitede beşinci senem.Ama hala üçteyim,belki göze geldim belki ilk gençlik yıllarımın serseriliği ,kazandığımdan beri okula hiçbir şekilde tutunamadım.İşin doğrusu pek defter kitap da açmak istemedim bu senelerde,tembellik de ettim.
Ama derken bu sene herşeyi düzeltmeye söz vererek başladım.Kendime bu sözü verdim.Gençliğimi daha fazla heba etmeyeceğim dönem kaybı yaparak dedim.Kaldığım tüm dersleri temizleyip bir an önce bitireyim okulu dedim.Ki bu yıla da gerçekten çok güzel başladım.Her hafta çalışmaya başlamıştım.Çok değiştim,artık hiç tembellik etmeyip gece gündüz sürekli derslerle ilgili bir şeyler okumaya başladım.İlk kez girdiğim sınavlarda konulara hakim olarak yanıtlar verdim,yani ilk kez adamakıllı öğrenci oldum.Herşey çok iyi gidiyor,düzelecek artık geçeceğim derken bir gün evimize annemin teyzesiyle ,teyze kızı geldi.Ki bu teyze kızı dediğim kadın cinli diye anılır.Kayınvalidesi zamanında buna cinleri mi musallat etmiş öyle bişey,sonra bu böyle muska cin vesaire bağdaştırılan bir kadındır çevremizde yani. İşte bunlar eve geldi,aslında annem hiç istemedi onu eve almayı ama aradılar resmen allemle kallemle geldiler anneannemi ziyaret amacıyla. Kadın geldi, bir kaç kez hava attı hayatındaki birşeylerden bahsederek. Konuşmalarından bize karşı dost olmadığı belliydi. Bir ara annemler salondayken bu kadını mutfakta karanlıkta fısır fısır konuşurken yakaladım,sonra birden "AA tamam tamam anladım"diye sesli bi şekilde konuşmasını değiştirdi beni görünce.Telefonda mı konuşuyordu başka bişeymi onu hiç bilemicem.
Neyse bunlar gitti.Ben o günden sonra asla ders çalışamadım.Sürekli uykum geldi zaten takip eden günlerde.Ve onların gidişinin ertesi günü balkonda ve salonda yerde annem tuhaf kahverengi hap gibi yuvarlak bişeyler buldu.Böyle kalıba sokulmuş talaş rengi birşey gibi.Ne olduğunu çözemedik ama annem de çok işkillendi ben de.Çöpe attık.Kadını eve aldığımıza pişman oldu annem.Sonra bir biblomuzun içinde çarpı şeklinde iki tane iğne bulduk.Onun oturduğu koltuğun yanındaki biblo. Ablam falan biz koymuşuzdur yerde bulduysak falan dedi ama ben hiç iğne falan koyduğumu hatırlamıyorum oraya.Neyse tüm bunlardan sonra sene başından beri süregelen ders çalışma azmim,şevkim sıfırlandı.Dersin başına otursam da okuduklarım asla aklıma girmiyor,kaç kez tekrar etsem de ezberleyemiyorum.Ve kısacası çalışamıyorum.Cinnet hali gibi bir şey geliyor,çok sinirleniyorum.Kendimi öldürmek istiyorum tüm bu çaresizlikten ötürü de çünkü bu sene okula tutunmak için son şansım.
Şimdi arkadaşlar sizden yardım istiyorum,bana okulu okuyamamam ve başarısız olmam için muska yapıldıysa,kötü birşeyler yapılmaya çalışıldaysa bundan nasıl kurtulabilirim?Nasıl tüm bunları bozup sıfırdan ,onlar gelmeden önceki halime dönebilirim?Tüm bu muska vs ne varsa tüm bu iğrençliklerden nasıl kurtulabilirim,bu mümkün mü?Lütfen yardım edin...