Kötü Kadın

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Arkadaşlar nasıl başlayım bilmiyorum.Ben çok iyi bir üniversitede okuyorum.Türkiyenin en iyi üniversitesi diyebilirim.Hal böyle olunca ben bu okulu kazanınca cahil cuhela dolu akraba çevremizde çekemeyen,kıskançlığından ölen bir dolu insan olmuştu.Bunu ya sözleriyle belli ettiler ya davranışlarıyla.Ama neyse o günler geride kaldı,çünkü şuan üniversitede beşinci senem.Ama hala üçteyim,belki göze geldim belki ilk gençlik yıllarımın serseriliği ,kazandığımdan beri okula hiçbir şekilde tutunamadım.İşin doğrusu pek defter kitap da açmak istemedim bu senelerde,tembellik de ettim.

Ama derken bu sene herşeyi düzeltmeye söz vererek başladım.Kendime bu sözü verdim.Gençliğimi daha fazla heba etmeyeceğim dönem kaybı yaparak dedim.Kaldığım tüm dersleri temizleyip bir an önce bitireyim okulu dedim.Ki bu yıla da gerçekten çok güzel başladım.Her hafta çalışmaya başlamıştım.Çok değiştim,artık hiç tembellik etmeyip gece gündüz sürekli derslerle ilgili bir şeyler okumaya başladım.İlk kez girdiğim sınavlarda konulara hakim olarak yanıtlar verdim,yani ilk kez adamakıllı öğrenci oldum.Herşey çok iyi gidiyor,düzelecek artık geçeceğim derken bir gün evimize annemin teyzesiyle ,teyze kızı geldi.Ki bu teyze kızı dediğim kadın cinli diye anılır.Kayınvalidesi zamanında buna cinleri mi musallat etmiş öyle bişey,sonra bu böyle muska cin vesaire bağdaştırılan bir kadındır çevremizde yani. İşte bunlar eve geldi,aslında annem hiç istemedi onu eve almayı ama aradılar resmen allemle kallemle geldiler anneannemi ziyaret amacıyla. Kadın geldi, bir kaç kez hava attı hayatındaki birşeylerden bahsederek. Konuşmalarından bize karşı dost olmadığı belliydi. Bir ara annemler salondayken bu kadını mutfakta karanlıkta fısır fısır konuşurken yakaladım,sonra birden "AA tamam tamam anladım"diye sesli bi şekilde konuşmasını değiştirdi beni görünce.Telefonda mı konuşuyordu başka bişeymi onu hiç bilemicem.

Neyse bunlar gitti.Ben o günden sonra asla ders çalışamadım.Sürekli uykum geldi zaten takip eden günlerde.Ve onların gidişinin ertesi günü balkonda ve salonda yerde annem tuhaf kahverengi hap gibi yuvarlak bişeyler buldu.Böyle kalıba sokulmuş talaş rengi birşey gibi.Ne olduğunu çözemedik ama annem de çok işkillendi ben de.Çöpe attık.Kadını eve aldığımıza pişman oldu annem.Sonra bir biblomuzun içinde çarpı şeklinde iki tane iğne bulduk.Onun oturduğu koltuğun yanındaki biblo. Ablam falan biz koymuşuzdur yerde bulduysak falan dedi ama ben hiç iğne falan koyduğumu hatırlamıyorum oraya.Neyse tüm bunlardan sonra sene başından beri süregelen ders çalışma azmim,şevkim sıfırlandı.Dersin başına otursam da okuduklarım asla aklıma girmiyor,kaç kez tekrar etsem de ezberleyemiyorum.Ve kısacası çalışamıyorum.Cinnet hali gibi bir şey geliyor,çok sinirleniyorum.Kendimi öldürmek istiyorum tüm bu çaresizlikten ötürü de çünkü bu sene okula tutunmak için son şansım.

Şimdi arkadaşlar sizden yardım istiyorum,bana okulu okuyamamam ve başarısız olmam için muska yapıldıysa,kötü birşeyler yapılmaya çalışıldaysa bundan nasıl kurtulabilirim?Nasıl tüm bunları bozup sıfırdan ,onlar gelmeden önceki halime dönebilirim?Tüm bu muska vs ne varsa tüm bu iğrençliklerden nasıl kurtulabilirim,bu mümkün mü?Lütfen yardım edin...

Son düzenleme:
senin okulunla ne gibi alıp veremedikleri varda,sana engel olacaklar:26:

bence bahane üretmeyin:34:

Arkadaşlar nasıl başlayım bilmiyorum.Ben çok iyi bir üniversitede okuyorum.Türkiyenin en iyi üniversitesi diyebilirim.Hal böyle olunca ben bu okulu kazanınca cahil cuhela dolu akraba çevremizde çekemeyen,kıskançlığından ölen bir dolu insan olmuştu.Bunu ya sözleriyle belli ettiler ya davranışlarıyla.Ama neyse o günler geride kaldı,çünkü şuan üniversitede beşinci senem.Ama hala üçteyim,belki göze geldim belki ilk gençlik yıllarımın serseriliği ,kazandığımdan beri okula hiçbir şekilde tutunamadım.İşin doğrusu pek defter kitap da açmak istemedim bu senelerde,tembellik de ettim.

Ama derken bu sene herşeyi düzeltmeye söz vererek başladım.Kendime bu sözü verdim.Gençliğimi daha fazla heba etmeyeceğim dönem kaybı yaparak dedim.Kaldığım tüm dersleri temizleyip bir an önce bitireyim okulu dedim.Ki bu yıla da gerçekten çok güzel başladım.Her hafta çalışmaya başlamıştım.Çok değiştim,artık hiç tembellik etmeyip gece gündüz sürekli derslerle ilgili bir şeyler okumaya başladım.İlk kez girdiğim sınavlarda konulara hakim olarak yanıtlar verdim,yani ilk kez adamakıllı öğrenci oldum.Herşey çok iyi gidiyor,düzelecek artık geçeceğim derken bir gün evimize annemin teyzesiyle ,teyze kızı geldi.Ki bu teyze kızı dediğim kadın cinli diye anılır.Kayınvalidesi zamanında buna cinleri mi musallat etmiş öyle bişey,sonra bu böyle muska cin vesaire bağdaştırılan bir kadındır çevremizde yani. İşte bunlar eve geldi,aslında annem hiç istemedi onu eve almayı ama aradılar resmen allemle kallemle geldiler anneannemi ziyaret amacıyla. Kadın geldi, bir kaç kez hava attı hayatındaki birşeylerden bahsederek. Konuşmalarından bize karşı dost olmadığı belliydi. Bir ara annemler salondayken bu kadını mutfakta karanlıkta fısır fısır konuşurken yakaladım,sonra birden "AA tamam tamam anladım"diye sesli bi şekilde konuşmasını değiştirdi beni görünce.Telefonda mı konuşuyordu başka bişeymi onu hiç bilemicem.

Neyse bunlar gitti.Ben o günden sonra asla ders çalışamadım.Sürekli uykum geldi zaten takip eden günlerde.Ve onların gidişinin ertesi günü balkonda ve salonda yerde annem tuhaf kahverengi hap gibi yuvarlak bişeyler buldu.Böyle kalıba sokulmuş talaş rengi birşey gibi.Ne olduğunu çözemedik ama annem de çok işkillendi ben de.Çöpe attık.Kadını eve aldığımıza pişman oldu annem.Sonra bir biblomuzun içinde çarpı şeklinde iki tane iğne bulduk.Onun oturduğu koltuğun yanındaki biblo. Ablam falan biz koymuşuzdur yerde bulduysak falan dedi ama ben hiç iğne falan koyduğumu hatırlamıyorum oraya.Neyse tüm bunlardan sonra sene başından beri süregelen ders çalışma azmim,şevkim sıfırlandı.Dersin başına otursam da okuduklarım asla aklıma girmiyor,kaç kez tekrar etsem de ezberleyemiyorum.Ve kısacası çalışamıyorum.Cinnet hali gibi bir şey geliyor,çok sinirleniyorum.Kendimi öldürmek istiyorum tüm bu çaresizlikten ötürü de çünkü bu sene okula tutunmak için son şansım.

Şimdi arkadaşlar sizden yardım istiyorum,bana okulu okuyamamam ve başarısız olmam için muska yapıldıysa,kötü birşeyler yapılmaya çalışıldaysa bundan nasıl kurtulabilirim?Nasıl tüm bunları bozup sıfırdan ,onlar gelmeden önceki halime dönebilirim?Tüm bu muska vs ne varsa tüm bu iğrençliklerden nasıl kurtulabilirim,bu mümkün mü?Lütfen yardım edin...
Janım arkadasım yapacagı anacıgınla senın bellı aynısı bızımde basımızda oncelıkle annen bır abdest alıcak
Sonra bısmıllahınrahmanı rahım dıcek evı temızlıcek

Evı her yerı sırkelı suyla temızlıcek. Accıkda suya kaya tuzu atsın

Sen de her gun 7 elham okucan ustunede 7 sureyı bıtır fetıh suresını oku

Ankaradaysan elımden geldıgınce yardımcı olabılırm 10 tl 15 tl dua okuyan bırı var bızde onun sayesınde kurtulduk annen fılan burdaysa gederız bırlıkte ıstıosan adresını de verım yanı

Son düzenleme:
Ben de pek anlayamadim. Nasil bir okulmus bu ki herkesi size dusman etmis... Dunyada bir tek sen okumuyorsun ki. herkesin akrabasi okullar kazaniyor, yuksek lisans yapani, yurtdisinda okuyani, okul birincisi olani... O zaman herkesin akrabasi dusman kesilir, siraya girerdi kuyusunu kazmak icin degil mi?
Bence siz cok fazla onemsemissiniz gittigin okulu. Basiniza gelen herseyi buna baglar olmussunuz. Kimsenin bu kadar umrunda olup da yemeyip icmeyip sizle ugrasacagini sanmiyorum.
Herkes kendi derdine bakiyor, sen ders yapmamak icin bahanelere siginmissin gibi gorunuyor burdan okuyunca. Kalkip yine ders basina oturman senin elinde. Surekli uykusuzluk, yorgunluk varsa, buna bir duzen oturtmak da senin elinde. Kizma ama bizim orda buna tembellik deniliyor.

Canım, sen kendini fazla şartlandırmışsın gibi geldi bana.. Büyü yaptı falan diye... Evet yapmış olabilir,büyü diye bir şey var,çok büyük bir günah,insan iradesine müdahale çabası... Çok büyük günah..ama kurtulursun, Allah'a sığın,dua et bol bol (tek yolu bu) lütfen birilerinden medet ummayın (büyücüden falan).. İçinden temizlendiğine inan..

Derslere gelince, bırak çevrendeki insanları düşünmeyi,kendini düşün arkadaşların mezun olurken sen ne yapacaksın..Otur kitaplarını oku..Ders çalışmak için en iyi motivasyon içsel olandır.. Dışarıda olanı biteni boş ver,kendi içine bak

Ayrıca cinleri falan olmaz insanın o kadın ya çok zeki milleti iyi kafalıyor yada kafayı sıyırmış,hayalinde konuşuyor...

Vatikan' da üst düzey bir rahibe sormuşlar "neden artık şeytan çıkartma ayini yapılmıyor diye, çünkü artık "şizofreni" diye bir hastalık olduğunu biliyoruz" demiş..Biz de de hala cinler periler dolaşıyor... İnanmayın artık.. :ssz:

tembel insan her sene başında süper ders çalışacağına söz verir iki hafta sonrada vazgeçer

bende tembel olduğum için biliyorum yani senın durumun kendinle ilgili

kadına bahane bulma belli ki onun psikolojisi bozuk

fataldanger, yazmayım yazmayım dedim de vallahi tutamadım kendimi. zaten seni takip ediyor gibi hissediyorum ondan da yazasım gelmedi AMA Türkiye'nin en iyi üniversitesinde okuyorum diyorsun. Bu saçmalıklara nasıl inanıyorsun? Senin dağılmak için her daim sebebin var bahane üretiyorsun. Ne yaparsan kendine yaparsın. Esniyorsan git kahve iç. Çalışmak istememek bir öğrenci hastalığı, buna bu tip kılıflar üretirsen psikolojini bozarsın başka da birşey olmaz.
Ayrıca bu sene son senem ıvır zıvır demişsin ya. 5 senede bitirsen noluyor 6 senede bitirsen noluyor, kim soruyor kaç senede bitirdin diye. Yeter ki bitirmeye karar vermiş ol. Savsaklamış olabilirsin, bu toplayamayacağın anlamına gelmiyor. Bugüne kadar önceliklerin farklıymış, şimdi üniversite olmuş, nedir yani. Çevreyi takıyorsan da onlar dönüp de kendilerine baksınlar. Kimsenin okuduğu yok, ama okuyan adama çemkirmeyi iyi bilirler hala okuyor hıh diye

Ben ınanmıyorum bu buyunun ne nasıl bısı oldugunu bılmıyorm pek yasamadım

Ama annemde gordum yasadım kadın gozlerımın onun de hasta oldu dustu basına gelmeyen kalmadı

Sureklı uyku halınde uyusuk bı kadın oldu

Annem sabah kalkar namazını kılar yanı yasayan bılır bır ınsanıı GÖZ. Fesatlık kin kıskanclık öldurur

Daha gecen sene prıma reklamındakı kucuk cocuk sebebsız yere öldü doktorlar neden oldunu anlamadıklarını soledı. Nazar adamı oldurur arkadas ben bunu bılıyorum

Peygamber efendımıze bıle buyu yapılmadımı. Dua okucan ben bunu bılırım

Bu konuda ınanırım ben !!!!!!! Yasayan bırı olarak

En iyi üniversitede okuduğun için sana büyü yapılacağına inanmıyorum da bence sen şartlandırdın kendini ve bahane üretiyorsun gibi.

Çok başarılı olacaksan kararlıysan arkadaş çevreni bir gözden geçir bakalım öncelik ile.

Öncelikle el birliği ile evinizi köşe bucak temizleyin ve güvendiğiniz bir cami hocasına durumu izah edin o size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Malesef oluyor böyle şeyler, bizde tam hatırlamıyorum ama muska bulmuştuk sanırım hoca sağolsun okuyup üflemişti. Kısacası şu an size düşen bol bol okumak. Allah yukarda siz inancınızı yüksek tuttukça o sizi kötülüklerden koruyacaktır.

Derse başlamadan da besmeleni çek arkadaşım, Allah zihin açıklığı versin.

Kızlar öyle demeyin. Ben de üniversite öğrencisiyim ama bunları kendine iş edinen insanlar var memleketimiz de:44:O kadını da kimse evine almak istemez, bildiğin korkarlar. O gelince ne oluyorsa işlerimiz ters gidiyor diye ki o gidince kesin evden muska, sıvı bi'şey vs.kesin bulunuyormuş.

Arkadaşın dediği okulu çekememe durumu da oluyor. Bizim akrabalar da ben ilk önlisans kazandım ki bizim sülalede çok okuyan yoktur. Küçümsemekten yerin dibine soktular beni hırs yaptım dikey geçiş yaptım şimdi de aman okuyup da ne olacaksına döndü olay:26:

zaten kaç yıldır bitiremediğin okulu,niye bitirememen için uğraşsınlar.hadi çok başarılı olursun,hiç kalmadan çok başarılı şekilde okursun da çekemeyip yaparlar:34:

Zaten ders çalışasınız yokmuş ki bitirememişsiniz kadının gelmesi ve gelişen olaylar sizin isteksizliğinize kılıf olmuş

ben çok başarılı bi öğreciydim böyle oldum desen anlayacağımda zaten okulu kaç yıl uzatmışsın.neyse bahane arıyomussun çıkmış okul nniye uzadı diyenlere bunu anlatırsın

ah canım durumunu anlayabiliyorum.öncelikle tebrik ederim güzel bir okulda okuyormuşsun.ben çok iyi bir okulda değilim ortalama bir üniversitede okuyorum ama zaman zaman benim bile başıma geliyor.ve çevremden de biliyorum başarılı öğrencilerin ne kadar kıskanıldığını çekememezlikler yapıldığını.allah kem gözlülerden korusun.bana çok nazar değer zaten yıldızım düşük sanırım.aynen anlattığın gibi çok uyuşuk çok halsiz ve sinirli oluyorum kalabalık bir ortama girdiğimde özellikle annemin arkadaşları akrabalarıyla görüştüğümde.bir de bazı fesat arkadaşlarlayken her neyse.annem okur beni kötü olduğumu farkettiğinde çok iyi geliyor ben kendim de okurum.büyü nasıl bozuluyor bilemiyorum internette bu konularla ilgili çeşitli forumlar var oralara danışırsan daha iyi yanıtlar alırsın.kendine iyi bak umarım büyü yoktur canım.sen yine de bu fikri kafandan atıp kendine motive etmeye bak tatlım.

Janım arkadasım yapacagı anacıgınla senın bellı aynısı bızımde basımızda oncelıkle annen bır abdest alıcak
Sonra bısmıllahınrahmanı rahım dıcek evı temızlıcek

Evı her yerı sırkelı suyla temızlıcek. Accıkda suya kaya tuzu atsın

Sen de her gun 7 elham okucan ustunede 7 sureyı bıtır fetıh suresını oku

Ben ınanmıyorum bu buyunun ne nasıl bısı oldugunu bılmıyorm pek yasamadım

Ama annemde gordum yasadım kadın gozlerımın onun de hasta oldu dustu basına gelmeyen kalmadı

Sureklı uyku halınde uyusuk bı kadın oldu

Annem sabah kalkar namazını kılar yanı yasayan bılır bır ınsanıı GÖZ. Fesatlık kin kıskanclık öldurur

Daha gecen sene prıma reklamındakı kucuk cocuk sebebsız yere öldü doktorlar neden oldunu anlamadıklarını soledı. Nazar adamı oldurur arkadas ben bunu bılıyorum

Peygamber efendımıze bıle buyu yapılmadımı. Dua okucan ben bunu bılırım

Bu konuda ınanırım ben !!!!!!! Yasayan bırı olarak

basarılıydım o kadınlar gelıp gıdınce bır sey oldu desenız neyse dıyecegımde canım sen zaten 5 sende 3 sınıfı zor gecmıısn yanı sende bır sorun var ayrıca o kadınlar nıye senın okulu bıtırmmemnle ugrassınlarkı onlara dokunan ne. ogluna alacak falan dıyorsan falan ondan yapsa neyse :9::9::9: cook komıksınnn

Nazara da büyüye de inanan biri olarak önce büyüyü çözmek için yapılan değişik yöntemler de büyüye girer, bunun için evi temizleyip dualarla, yine dualarla Allaha sığınacaksın. Öyle insanlar var ki üniversitede okuyanı bile kıskanabilir inanırım, o kadar cahil insan var.

öncelikle büyü yapıldı diye düşünme inanadırma kendini böyle birşeye ALLAH'A sığın
bol bol nas ve felak surelerini oku kendine ve evinize
unutma ALLAH istemedikce izin vermedikçe hiç bir yaradılan mahluk zarar veremez size bunu unutma gönlünü ferah tut:34:

Son düzenleme:
Back
X