• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü gün dostu var mıdır?

Merhaba

Bu zamana kadar arkadaşlarımın bir derdi oldu mu onları sabırla dinleyerek yardımcı olmaya çalıştım, yeri geldi uykumdan feragat ettim onları saatlerce telefonlarda dinledim. Yeri geldi yüz yüze dinledim ve onlara destek oldum.

Şu an bende zor bir dönemden geçiyorum, geçen çok eski bir arkadaşım dost diyebileceğim birine sıkıntılarımdan bahsettim. Mesajlarıma geç cevap verdiği gibi çok önemsemedi. Ortak gruplarımız var oraya mesajlar atıyor ama hiçbir şey olmamış gibi. Kendi basit aktivitelerinden bahsediyor falan. Benim mesajıma cevap vermemiş, grup konuşmasına öyle gündelik mesaj atıyor düşünün.

O kadar üzüldüm ki, zaten kendi derdim beni çok kötü ediyor bir de onun böyle yapması iyice üzdü. Buraya da yazmak istedim bilmiyorum yalnız hissettim kendimi açıkçası.

Başka arkadaşlarımda var ama bu arkadaşım kendimi yakın göreceğim ve desteğine ihtiyaç duyduğum bir arkadaşımdı. İçten içe kırıldım.

Allah bize çok iyi dostlar versin. Kötü günlerimiz olmasın tabi, ama bu tür günlerde de destek olsun.
Çıkarsız kimse kalmadı maalesef artık

Can dostu dediğim 2 arkadaşim var Dı 1 tanesi her hafta saatlerce ağlar sızlar dert yanar falanlar filanlar hiç sıkılmadan usanmadan saatlerce dinler sohbet ederdim.... 4 ay önce annemi kaybettim o acıma ortak olacağına teselli edeceğine cenazenin. 3gunu arayıp kendi derdini anlatıp yanacak oldu .... kapatmak zorunda olduğumu söyledim kapattık veee yok oldu 3 aydır ne görüştük ne konuştuk 20 gün önce arayıp utanmadan yuzsuzce derdini dökmek istedi bastım. Her yerden engeli kurtuldum böyle arkadaşlardan uzak durun kendi dertler ı ile sizleride dibe çekmesie kendini rahatlamak için kullanmasına izin vermeyin ben akıllandım. ..
Allah rahmet eylesin annenize amin bosverin saygisiz seviyesiz halden anlamayan dünyanin sadece kendi etrafinda dönen arkads bozuntularini

bundan sonra ne söyleyecegini biliyorsun arkadasina ah bosver afana takma buda gecer gercek arkadas degilmis arkadasin ona onun sana davrandigin gibi davran ayna ol kendisini görsün bakalim bosvermesi kafana takmalar o kadar basitmiymis Allah yar ve yardimcin olsun ne derdin varsa gidersin feraha cikartsin seni kardesim amin
dediğiniz gibi bende öyle yaparım yeri geldiğinde

amin çok ama çok teşekkür ederim, birbirimizi tanımıyoruz ama sizden dua aldım çok teşekkürler :)

Merhaba

Bu zamana kadar arkadaşlarımın bir derdi oldu mu onları sabırla dinleyerek yardımcı olmaya çalıştım, yeri geldi uykumdan feragat ettim onları saatlerce telefonlarda dinledim. Yeri geldi yüz yüze dinledim ve onlara destek oldum.

Şu an bende zor bir dönemden geçiyorum, geçen çok eski bir arkadaşım dost diyebileceğim birine sıkıntılarımdan bahsettim. Mesajlarıma geç cevap verdiği gibi çok önemsemedi. Ortak gruplarımız var oraya mesajlar atıyor ama hiçbir şey olmamış gibi. Kendi basit aktivitelerinden bahsediyor falan. Benim mesajıma cevap vermemiş, grup konuşmasına öyle gündelik mesaj atıyor düşünün.

O kadar üzüldüm ki, zaten kendi derdim beni çok kötü ediyor bir de onun böyle yapması iyice üzdü. Buraya da yazmak istedim bilmiyorum yalnız hissettim kendimi açıkçası.

Başka arkadaşlarımda var ama bu arkadaşım kendimi yakın göreceğim ve desteğine ihtiyaç duyduğum bir arkadaşımdı. İçten içe kırıldım.

Allah bize çok iyi dostlar versin. Kötü günlerimiz olmasın tabi, ama bu tür günlerde de destek olsun.
Gel sarılalım arkadaşım. Bende şuan aynı dertten muzdaribim. Hatta buraya konu açacaktım vazgeçtim. Bende dert babası gibi işimi gücümü bırakıp milletin derdine saatlerimi harcıyorum. Ama bir derdim olduğunda karşımda konuşacak birini bulamıyorum. Insanlar sadece konuşmak istiyorlar, kimse kimseyi dinlemek istemiyor maalesef.

Merhaba

Benzerlerini yaşadım diyebilirim. Mutluluğuma üzülen, mutsuzluğuma sevinen arkadaşlarım oldu. Kötü gün dostunu bırak, küçük bir mutluluğumu burnumdan getirmeye çalışanlar oldu. En iyisi herkesle aranda mesafe olması. Evet insan derdini anlatmak istiyor ama bu yaşadığın durumda o kişiyle arana mesafe koyman en iyisi olacak. (Ben de bu yaz kötü bir durum yaşadığım için evden pek çıkmadım, kimsenin modunu düşürmemek için de neye üzüldüğümü bahsetmedim, arkadaşım sen benle arana mesafe koydun diyerek tartışma çıkarmaya çalıştı, ben de mesafe koydum...)

Merhaba

Benim olmadığı için varmı yokmu bilmiyorum. Çevreme bakıyorum arkadaş gruplarim var beni seviyorlar en azından ben öyle düşünüyorum yani oturma planları yapılır bensiz görüşmek istemezler falan ama her görüşmede kocamın aldığı maaşa çocuklarımın giydiği ayakkabıya kadar haset edilir. Kötü gunumu böyle insanlar bilse dahada sevinir diye malesef tek bir dert ortağım arkadaşım canla bı kahve içmek isteyeceğim biri yok. Çevrem dedikodu peşinde. En son gorusmemde bebeğimin giydiği ayakkabı eleştirildi. Sıkılıyorum böyle şeylerden kimse nasılsın nasıl gidiyor demiyor onu kaça aldın bunu nerden aldin. Öyle lux bı hayatimda yok. Kimi tanidiysam bu şekilde. Çok isterdim ama korkmadan dertlesebilecegim bir arkadaş neyseki K.K var 😁

Benim tek dostum kendim kimseye de derdimi anlatmamayi ogrendim bu platformda bile ittifak olup bir yorumunuza takan birbirini gazlayan insanlar var tanımıyorlar bile sizi dun ben avukatım konularını ifsalayacagim diye ozel msj aldim anonim site düşünün beni ne kadar tanıyor? bu insanlar ya gercek hayatımda olsalar cidden insanlar beni ürkütüyor
Gercek dostum da yokmuş merhaba merhaba iki lak lak o kadar

Benim olmadığı için varmı yokmu bilmiyorum. Çevreme bakıyorum arkadaş gruplarim var beni seviyorlar en azından ben öyle düşünüyorum yani oturma planları yapılır bensiz görüşmek istemezler falan ama her görüşmede kocamın aldığı maaşa çocuklarımın giydiği ayakkabıya kadar haset edilir. Kötü gunumu böyle insanlar bilse dahada sevinir diye malesef tek bir dert ortağım arkadaşım canla bı kahve içmek isteyeceğim biri yok. Çevrem dedikodu peşinde. En son gorusmemde bebeğimin giydiği ayakkabı eleştirildi. Sıkılıyorum böyle şeylerden kimse nasılsın nasıl gidiyor demiyor onu kaça aldın bunu nerden aldin. Öyle lux bı hayatimda yok. Kimi tanidiysam bu şekilde. Çok isterdim ama korkmadan dertlesebilecegim bir arkadaş neyseki K.K var 😁
Ona neymiş bebeğin ayakkabısı ben cok farklıyım cidden mesela üzülürüm anneyi sevmesem bile o yüzden bende uzak duruyorum

Gerçek dostum Rabbimdir en önce.Dua ederim saatlerce ağlayarak kuran okurum rahatlarım.Bide kenarda bir miktar parası olmalı insanın.Tek seans bile olsa gidersin bir terapiste anlatıŕ rahatlarssin.Gerçek dostu bulmak zor bu devirde

Back