• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kotu biseymi sizce?

Çok fena bir şey o geçmiş olsun. Bazı insanlar çok fazla oluyor. Kendinize çok dikkat etmeniz lazım. ilişki öncesinde ve sonrasında kocanızla beraber duş almanız, sonrasında çiş yapmanız riskinizi çook azaltacaktır. Eğer bunu yapamıyorsanız siz ilişki sonrasında o bölgeyi suyla yıkayıp çişinizi yapmayı ihmal etmeyin. Bol bol su içmek ve pamuklu temiz çamaşır kullanmak da çok önemli. Günlük ped kullanıyorsanız onu da bırakmayı düşünebilirsiniz. İç çamaşırı nefes alırken ped bunu engelliyor. Enfeksiyon kaptıktan sonra da günde içebileceğiniz kadar su için. Daha ağrısız geçirmenizi sağlar.
İki dakikada bir tuvalete çıkmak ağrısız gibi gelmiyor ama ne kadar su içerseniz o kadar iyi hissediyorsunuz.
Evet canim dikkat ediyorum ama oluyir genede yanma kan idrarda haftaici doktora giderim daha iki ay once antibiyotik aldim

Doktor Detaylı muayene yaptı mı ? Belki psikolojik olabilir veya zorlanmış olabilirsiniz
Ilk jinekolog kontrolumdu gerekli testler muaneler yapmisti sorun yoktu psikolojikte degil.. surekli idrar yolu enfeksiyonuna yakalaniyorum ondan alt karin bolgem agriyor

Evet canim dikkat ediyorum ama oluyir genede yanma kan idrarda haftaici doktora giderim daha iki ay once antibiyotik aldim
Ben bunların hepsine her gün düzenli olarak dikkat etmeye başladıktan sonra olmadı hiç. Doktoruna da danış derim belki yapabileceğin başka şeyler vardır. Geçmiş olsun

Back