- Emoji Skoru
- 32
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi bordomavili_kiz42
-
İdrar yolları enfeksiyonu veya mantar olabilir
Evet hicbir sorun yoktu simdi boyle olduBenim de agri olurdu bereberlikte a benimki çikolata kistiydi ve bağırsak yapisik olmasından dolayı beraberlik sırasında makatta ve alt karinda agri ve baskı oluyordu ama sende bir problem yok.ilk 3 ayda normal miydi herşey?
Evet oluyor her poziyondaSonradan olmasi ilginc kist derdim ama doktor bakmis.
Farkli pozisyonlardada ayni agrilar oluyormu.
Ama benim tum iliski boyunca agriyor karnim cok agriyor vajinal sorun yok tek karnim oluyor. Mantar vardi ilac aldim gecmemis olabilir doktora giderim gene baktirirm tesekkurler yorun icin:)İlk zamanlar normal. Zamanla geçer. Mantar vs varmı diye baktırın bişey çıkmazsa çokta kafaya takmayın zaman bunların ilacı :) kaç yıldır bakire değilim hala ilişkiye ilk giriş anı canım bi yanar sonra geçer hiç kafaya takmıyorum.
Doktorda da birsey cikmadiysa zamanla duzelir diyebiliriz o zaman.Evet oluyor her poziyonda
İlk zamanlarda oluyor öyle. Bumuymuş yani dediğim olmuştu zamanında. Mantar vs varsa ozaman başka ama hiçbişey olmasa bile bi süre sonra normale döner ancak.Ama benim tum iliski boyunca agriyor karnim cok agriyor vajinal sorun yok tek karnim oluyor. Mantar vardi ilac aldim gecmemis olabilir doktora giderim gene baktirirm tesekkurler yorun icin:)
Hmm tmm canimİlk zamanlarda oluyor öyle. Bumuymuş yani dediğim olmuştu zamanında. Mantar vs varsa ozaman başka ama hiçbişey olmasa bile bi süre sonra normale döner ancak.
Aynen haklisin canim almayi dusunuyorum tesekkur canimİlişkiye girmeden önce vajinana kayganlastirici krem sür.İnan bana cok fark edecek
Idrar yolu enfeksiyonududur kesin gene cok sik oluyorum belirtileri var geneKist vs de olabilir. mantar veya enfeksiyon yoksa. Doktora sordunuz mu bu konuyu? Ne dedi?
KullanmiyoruzPrezervatif de alerji yapıyor kimisinde kullanıyorsanız ondan da olabilir bir ihtimal..
Çok fena bir şey o geçmiş olsun. Bazı insanlar çok fazla oluyor. Kendinize çok dikkat etmeniz lazım. ilişki öncesinde ve sonrasında kocanızla beraber duş almanız, sonrasında çiş yapmanız riskinizi çook azaltacaktır. Eğer bunu yapamıyorsanız siz ilişki sonrasında o bölgeyi suyla yıkayıp çişinizi yapmayı ihmal etmeyin. Bol bol su içmek ve pamuklu temiz çamaşır kullanmak da çok önemli. Günlük ped kullanıyorsanız onu da bırakmayı düşünebilirsiniz. İç çamaşırı nefes alırken ped bunu engelliyor. Enfeksiyon kaptıktan sonra da günde içebileceğiniz kadar su için. Daha ağrısız geçirmenizi sağlar.Idrar yolu enfeksiyonududur kesin gene cok sik oluyorum belirtileri var gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?