Kotu biseymi sizce?

bordomavili_kiz42

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
8
Merhaba arkadaslar. Bu forum daha cok izlenildigi icin yaziyorum amagercektende bir derdim var.

Sorum su yeni evliyim evliligimin ilk uc ayinda hicbir cinsel problemim yoktu sonra esimle aylarca ayri kaldik oyuzden cinsel yasama ara verdim simdi gene beraberiz uc aydir aktiv gene ama herseye bastan basladim sanki alismak zor oldu. Sorunum su cinsel iliski sirasinda alt karin bolgem cok agriyor dayanilmayacak sekilde bazen bu agri makata sizi halindede vuruyor tek cinsel iliski sirasinda oluyor karnin alt bolgesi cok kotu agriyor ilk baslarda takmadim ara verdik belki ondandir alisirim duzelir sandim baktim duzelmiyor endiselendirmeye basladi. Bir ay once doktordaydim ilk muanem oldu hersey normal bir sorun yok dediler sizce bunun nedeni ne gene doktora gitmeyi dusunuyorum. Kist olsaydi rahim agzi muanesinde veya elle kontrol sirasinda cikarmiydi yoksa sadece enfeksiyonmu ?

Benim de agri olurdu bereberlikte a benimki çikolata kistiydi ve yapisik olmasından dolayı beraberlik sırasında makatta ve alt karinda agri ve baskı oluyordu ama sende bir problem yok.ilk 3 ayda normal miydi herşey?

Evet hicbir sorun yoktu simdi boyle oldu

İlk zamanlar normal. Zamanla geçer. Mantar vs varmı diye baktırın bişey çıkmazsa çokta kafaya takmayın zaman bunların ilacı :) kaç yıldır bakire değilim hala ilişkiye ilk giriş anı canım bi yanar sonra geçer hiç kafaya takmıyorum.

Ama benim tum iliski boyunca agriyor karnim cok agriyor vajinal sorun yok tek karnim oluyor. Mantar vardi ilac aldim gecmemis olabilir doktora giderim gene baktirirm tesekkurler yorun icin:)

Ama benim tum iliski boyunca agriyor karnim cok agriyor vajinal sorun yok tek karnim oluyor. Mantar vardi ilac aldim gecmemis olabilir doktora giderim gene baktirirm tesekkurler yorun icin:)
İlk zamanlarda oluyor öyle. Bumuymuş yani dediğim olmuştu zamanında. Mantar vs varsa ozaman başka ama hiçbişey olmasa bile bi süre sonra normale döner ancak.

İlişkiye girmeden önce vajinana kayganlastirici krem sür.İnan bana cok fark edecek

Kist vs de olabilir. mantar veya enfeksiyon yoksa. Doktora sordunuz mu bu konuyu? Ne dedi?

Doktor Detaylı muayene yaptı mı ? Belki psikolojik olabilir veya zorlanmış olabilirsiniz

Idrar yolu enfeksiyonududur kesin gene cok sik oluyorum belirtileri var gene
Çok fena bir şey o geçmiş olsun. Bazı insanlar çok fazla oluyor. Kendinize çok dikkat etmeniz lazım. ilişki öncesinde ve sonrasında kocanızla beraber duş almanız, sonrasında çiş yapmanız riskinizi çook azaltacaktır. Eğer bunu yapamıyorsanız siz ilişki sonrasında o bölgeyi suyla yıkayıp çişinizi yapmayı ihmal etmeyin. Bol bol su içmek ve pamuklu temiz çamaşır kullanmak da çok önemli. Günlük ped kullanıyorsanız onu da bırakmayı düşünebilirsiniz. İç çamaşırı nefes alırken ped bunu engelliyor. Enfeksiyon kaptıktan sonra da günde içebileceğiniz kadar su için. Daha ağrısız geçirmenizi sağlar.
İki dakikada bir tuvalete çıkmak ağrısız gibi gelmiyor ama ne kadar su içerseniz o kadar iyi hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…