Ben tunaliz modada diktiriyorum, yine kadıköy. götürdüğüm modelin aynısını yapıyor, malzemelerim de gerçek fransız danteli ve ipek organza. malzeme ve dikiş kalitesinden memnunum. benimki kapalı bir gelinlik olduğu için ve kol, yaka vb. hassas ölçüleri olduğu için beni 10 kere provaya aldı nerdeyse, içime sinmeyen yerleri sabırla değiştirdi, denemek istediğim başka versiyonları üzerime iğneledi gösterdi vs. anlayacağın bayağı nazımı çeken bir terzi. senin için bu sabah mail attım ona, cevabını yolluyorum:
"Modeldekinin aynısı olur. Onda hiçbir sıkıntı çekmeyiz biliyorsun garantisini veriyorum. Malzemelerini biiyorum canım.daha önce bir gelinlikte kullanmıştık.Yalnız ordaki tüyler hem maliyetli hemde çok emekli.Tek tek tutturuluyor. Üst kısmında da dantel aplikler var.Ve üzerinde yoğun işlemelr var.Alt kumaşı ziberlin.Astar olarakta amerikan saten kullanıyorum biliyorsun canım.Nezaman gelecğini bildirir ise biz onun geleceği günlere prova almayız tüm personel onun gelinliğine odaklanırız.Ve yetiştiririz.Böyle bir gelinliğin tüm aksesuarlar dahil satış fiyatı 3.500TL.
burda kaldıkları süre çok önemli. Nekadar çok zaman olursa benim için daha iyi olur."