Çok çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü..
Ben gelinliğimi yine Kadıköyde lady moda evine diktiriyorum(Candan Moda evine çok yakın) ilgi,alaka harika çokta güzel bir iş çıkıyor fiyatıda makul isterseniz orada Hilal Hanımla bir görüşün derim.Daha önce 5 arkadaşım da oraya diktirdi herkes çok çok memnun kalınca ben de orayı tercih ettim.
Sayfa acıldıgında cıkan gelinlikse model gercekten cok güzel ve favorim olan gelinliklerden biridir. Diktirme islemi biraz riskli bir islemdir maleseff hele de bu tarz modeller de.. Vallahi gelinlikciler tanıyorum amaaa bu modeli dikebileceklerinden emin degilim. :26:
Çok çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü..
Ben gelinliğimi yine Kadıköyde lady moda evine diktiriyorum(Candan Moda evine çok yakın) ilgi,alaka harika çokta güzel bir iş çıkıyor fiyatıda makul isterseniz orada Hilal Hanımla bir görüşün derim.Daha önce 5 arkadaşım da oraya diktirdi herkes çok çok memnun kalınca ben de orayı tercih ettim.
Çok geçmiş olsun canım. Bende böyle bişey yaşamaktan korkuyorum. O yüzden burada daha önce gelinlik diktirip, beğenen kişilerin gittikleri yerleri not aldım. Öncelik sıram oralar olacak. Burada İstanbulda olan çok kişi var, eminim sana yardımcı olacaklardır.
Peki İngilterede uygun değilmi gelinlikler, ordan neden almayı düşünmedin:44:
Üzüldüm sizin için, çok sinir bozucu bir tecrübe olsa gerek. Ama gelinlikçinin suçu becerememiş olması değil, size hile ile hazır gelinliği yutturmak istemeleri. yoksa zaten 10 gün süre içinde hiçbir yer bir gelinliği güzelce, özenle dikip teslim edemez. hele ki böyle bir gelinliği. beğendiğiniz gelinliğin modeli değil ama malzemesi hiç kullanılmayan bir şey. bunun gibi bir görüntüyü şahsen sadece hazırını satın alarak elde edebileceğinizi düşünüyorum malesef. bence de bir kere daha diktirmeyi denemeyin...umarım istediğiniz gibi bir gelinliği hazır bulursunuz...
sebgili Minenes, Cok tesekkur ederim, Gelinlik konusunda tecrubeli gibi konustunuz. Yani bir bilginiz varmi gercekten gelinlik dikimi ve malzemeleri konusunda yoksa tahmin mi yuruterek soyluyorsunuz.
Ben şu an gelinlik diktiriyorum. Diktirmeden önce bayağı bir gezdim, annemle birlikte. annem tekstil mühendisi, aynı zamanda çok iyi dikiş diker o yüzden onun tecrübelerinden yararlandım. ayrıca bu forumda oldukça fazla zaman geçirdim. görmediğim model türü kalmadı diyebilirimgelinlikçime karar vermeden de istanbulda kadıköy, ümraniye ve fatihi gezdim ve aşağı yukarı hangi trendlerde dikim yapılıyor gözlemledim. gelinlikçimi seçtikten sonra da onunla samimi olup malzemeler ve modeller hakkında sohbet ettim. tecrübeli sayılırım yani malesef sizinkinin malzemesinde gelinliğe hiç rast gelmedim. daha biz türkiyede kumaştan şifon çiçeklerin yapıldığı gelinliklere bile geçemedik. sizinkine en benzer malzeme olarak, kuş tüyüne benzeyen bir şeyin yapıştırılarak kullanıldığını gördüm. onu da sadece küçük bölgelerde uyguluyorlar, mesela göğüs üstünde, etek bitişinde vs.
bu arada, eğer pronovias almak istiyorsanız ama bütçeniz yeterli değilse optimum outletteki vakkoya bir bakın. çok uygun fiyata -1600-2500 arası- pronovias görmüştüm. ama biraz hırpalanmış gibiydiler, bilemedim...
Cok tesekkur ederim cevabin icin. Sorun para olayi degil. Sorun benim bu model disinda baska bir sey istememem. Ama bu modelde de gordugunuz gelinlik tam balik modeli. Ben uzun boylu olmadigim icin etegin daraldigi ve tuylerin basladigi ve diz boyuma geliyor yani yakismiyor bana. Aslinda Candan Modanin elindeki prova gelinligi gayet guzel yapilmisti. Sadece benim icin duzeltmeye calisirken mahvettiler. Kisaca boyle yani. :)
Kadikoy'de Songul Sarpbas, Ozgul Moda ve Lady Moda ile ilgili guzel seyler duyuyorum internetten arastirdigim kadariyla. Ama kimse kotu bisey yazmiyor tabiki herkes iyi deneyimlerini yazdigi icin insanin ister istemez aklinda soru isaretleri kaliyor.
Siz nerede yaptiriyorsunuz gelinliginizi sorabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?