kot pantolonunun ömrü ne kadardir sizce ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
selam kizlar konu biraz komik yada sacma gelebilir ama merak ettim sizce bi kot pantolonun ömrü ne kadardir bi kac pantolonum var nerdeyse 5 senelik ama hala yeni ve giyiliyor yani ama ben sürekli küflendimi diye korkuyorum giyerken eski ya cünkü gecenlerde bi cantam vardi oda bi 5 senelik ama yeniydi dogru duzgun takmiyordum baktim küflenmeye baslamis ayni sey kotlarinda basina gelirmi ki merak ettim sizinde varmi boyle eski ama hala giyilir seyleriniz :26:

oooooooooooo kotun ömrü yırtılana kadar cücük

hatta artık yırtılsa da giyebilirsin

ne de olsa yırtık pırtık şeyler moda diye önümüze çıkıyi

şaka bi yana benimde yıllanmış giysilerim vardır ve hiç küflenmediler

eğer evin rutubetli ise 2-3 ayda bir havalandırırsın küflenmez

istediğin kadar da giyersin

öylemi diyon rahatladim simdi yok kiz normalde kiyafetlerim kuflenmedide hic o canta oyle kuflenince acaba bu kotlarda giyilmezmi dedim parca pincik olana kadar giyeyim o zaman

güzel konu açmışsın canım
ben yıllarını hesaplamadım ama yenisini aldıkça eskisinden vazgeçmiyorum
bi tanesine taktım mı kafayı hep onu giyiyorum
şu an en eski kotum 4 yıllık uzun zamandır giymiyordum yeniden giymeye başladım

sagol canim ya benimde en eski kotum 5.yilina girdi bugun giyerken dusundum dedim 5 yillik kot ama hala yeni yani orjinal filanda degil aslinda simdi bunu atip yenisini alsam bosa masraf demekki ben tek degilmis boyle yillik kotu olan

Tweety'm canım küflenmiş kot ve çanta nasıl olur onu bilmiyorum ,cidden nasıl oluyor yahu
neyse kotların bir ömrü olduğunu düşünüyor musunuz diye bir soruysa bu ; evet düşünüyorum canım .haa bu değil ki şu kadar giydim bir daha giymeyeyim demek değil ,eğer hala giyilir durumdaysa ne güzel giymeye devam edersin .ama değilse giymezsin bir daha.

Benim hiç ömürlük kotum olmadı valla .Yani baktığında eskimiş görüntü kesinlikle yok .ama likralaşmış bollaşmış oluyor .Ben geçtiğimiz yaz LTB' dan 3 tane taş jean aldım .öyle esnek kumaş da değildi üstelik .sadece geçtiğimiz yaz giydim, ki ben yazın genellikle elbise giymeme ragmen o kotlarım şuan da bana bildiğin bol geliyor :44: kilom aynı değişmedi ama resmen kumaş esnemiş ve bol geliyor .görüntüsü hala yeni gibi hiç bir eskime belırtısı yokken gıyemıyorum artık .

yok kotum kuflenmedide cantam kuflenince acaba kotlarda kuflenmismidir diye dusundum gorunurde bisey yokta benim takintilarim iste,
giyilebilir durumda canimda iste ne bileyim merak ettim 5 sene az zaman degil ama hala yeni gibi..

iste bazen kaliteler iyi cikmayabiliyor benim kotlar oyle marka degil ama hala giyilir durumda bi kac taneydide digerleri kilo alinca olmadi bu oluyo hala

cırttt diye yırtılmıyorsa daha ömrü v ardır. takii cırtt diye gidene kadar. işte o zaman meftaaaa.

aaa çanta nasıl küflendi yaa bildiğimiz küf rengi mi ? çok ilginçmiş canım .Yok canım eğer kot hala giyilir durumdaysa tabiki giymeye devam et .giyilir durumda olduktan sonra kaç yıllık olduğunun ne önemi var .

Son düzenleme:
benm için ömrü önemli degil,boyuma göre pantlon bulmam yeterli,paçaları uzun olmalı

kilo aldın mııııııı

kaç kilo aldın ne kadar zamanda aldın şimdi kaç kilosun çabuk di bakem bağa

cırttt diye yırtılmıyorsa daha ömrü v ardır. takii cırtt diye gidene kadar. işte o zaman meftaaaa.
cirttt layana kadar giymeye devam o zaman ama evde cirtlasinn disarda bi yerde cirtlarsa
bende anlamadimki canim cantalari cikarmam gerekti hepsi bi valizin icinde artik havasizliktanmi nedir deri canta degil ama kumas canta markaydi bide bi toz gibi birsey sezdim sonra isikta bakinca e bide koklayinca yeni yeni kuflenmeye basladigini anladim
kilo aldın mııııııı

kaç kilo aldın ne kadar zamanda aldın şimdi kaç kilosun çabuk di bakem bağa

evlendikten sonra aldim kiz bi kac kilo olmadi simdi 50 kiloyu gectim biraz aldim yinede

kot dan kota değişse de genellikle ömrü çok senedir.. ben oğlum doğduğu yıl aldığım kotu (7 yıl oluyor) hala giyebiliyorken, 5 ay önce aldığım kotun rengi soldu.. değişiklik gösterse de 5 ay ile 7 yıl arası diyebiliyormuşuz.

tessekurler

kotlar uzun ömurlu oluyor mavının kotuysa kolay kolay eskımıyor zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…