• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kot pantalon pacasi

clochette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
844
2
96
Bursa
burlarda kotlarimizin pacalarini yaptirdigimizda kesip icine kivirip dikiveriyolar oda cok cirkin oluyo onun icin ben bu sekilde yapiyorum orjinalligi bozulmuyorsengözlerimebaksanab

anlasilir olmasi acisindan her hareketimde cektim umarim anlamissinizdira.s

Son düzenleme:
emeğine sağlık canım
Bende böyle yaptırıyorum pantolanları yoksa eşim çok kızıyor kıvılınlara

hımmm
çok değişik bi fikir
tebrik ediyorum zekanızı
dikiş bilen biri olarak teşekkürediyorum banada fikir oldu aklımda bulunsun

emeğine sağlık canım
Bende böyle yaptırıyorum pantolanları yoksa eşim çok kızıyor kıvılınlara

bende cok sinir oluyorum duz kivrilanlari bi kere aldigimiz pantalonu aldigimiz yerde yaptirmaya verdik dedikki orjinal olsun tamam ayni olacak dediler bi baktikki kesipte uygun renkte kivirip dikivermisler:oklava: onca paraya yazik oldu

Paylaşımın için teşekkürler canım ben makinem olmadığı için elimde yapıyorum bunu canım annem öğretmişti.

bende bu sekılde elımde yapıyodum ama makına olmadıgı ıyı olmuyo ama makınası olanlar yapsın daha ıyı

tesekkurler yorumlariniz icin dikis bilmeyenler bile yapabilir yeterki makine kullanabilsin cok kolay korkmayinyerimseniben

dikiş bilmiyorum ama terziye verirken orjinal paça olsun diyorum aynen senin gibi yapıyo...

oooooo dikisede baslamisiz ,bak ben yeni gordum bunu
ne guzel yapmisin kiz ellerine saglik
iyi ogrenmis oldum dermisimnaniknaniknaniknanikŞeniz
canim bilyosun ben dikisciyim tamir isleri yapiyorum,
ben kesip dikiyorum ,simdiye kadr hic bi kimseden sikayetim gelmedi, turkiyede tum bu sekilde yapiyolar ,ama senin gibi kesip yapmiyolar,kalan parca hep icinde koyup dikiyolar cok kotu duruyo ,ozaman hic sevmiyorum ,ben kesip dikmeyi daha tercih ederimde, gerci seninki boyle tam orjinal olmus
benim iplerim orjinal ipler oyuzden kesiyorum ,ipi olmayanlarda seninki gibi yapiyorum
dikis bilmeyenler icin guzel fikir vermisin elelrine saglika.s.

oooooo dikisede baslamisiz ,bak ben yeni gordum bunu
ne guzel yapmisin kiz ellerine saglik
iyi ogrenmis oldum dermisimnaniknaniknaniknanikŞeniz
canim bilyosun ben dikisciyim tamir isleri yapiyorum,
ben kesip dikiyorum ,simdiye kadr hic bi kimseden sikayetim gelmedi, turkiyede tum bu sekilde yapiyolar ,ama senin gibi kesip yapmiyolar,kalan parca hep icinde koyup dikiyolar cok kotu duruyo ,ozaman hic sevmiyorum ,ben kesip dikmeyi daha tercih ederimde, gerci seninki boyle tam orjinal olmus
benim iplerim orjinal ipler oyuzden kesiyorum ,ipi olmayanlarda seninki gibi yapiyorum
dikis bilmeyenler icin guzel fikir vermisin elelrine saglika.s.

evet burda hep terziler senin gibi yapiyor ipini orjinal kot ipi yapiyolar orda sorun yokta bu kotlar satisa sunulmadan once dikis yerlerinin ustune eskitme yapliyor onun icin ucunu kesip icine dikinverince eskitmesiz oluyo oda bizim hosumuza gitmiyo:1rolleyes:

Sizin oralar nereler bilmem de ,bizim buralarda da dediğiniz gibi katlediyolar güzelim kotları.Sağolun bende aynı bu şekilde yapıyorum.Ama bilmeyenler için cok güzel bir bilgi olmuşö

pantolonlarimin pacalarini kendim kesip dikerim.hic bu sekilde yapmak aklima gelmemisti.sagol canim paylasimin icin.kaydirigubbakcemile5

Back