Arkadaşlar Kot Ceket fobim var fakat malum fiyatları yüksek yani burdan makul fiyatta bulmak istiyorum.
Yelekte ise buna benzer bir şeyler arıyorum bu ürünü hiç bi yerde bulamadım buna benzerde olabilirr ..
Eki Görüntüle 1018194 :44:
kot ceket demişsiniz ama bu yelek var hiç giyilmemiş düşünürsenizArkadaşlar Kot Ceket hobim var fakat malum fiyatları yüksek yani burdan makul fiyatta bulmak istiyorum.
Yelekte ise buna benzer bir şeyler arıyorum bu ürünü hiç bi yerde bulamadım buna benzerde olabilirr ..
bendede bu var canım istersen
Canım düşünürsen orjinal levis var elimde s beden 2yıl oldu alalı hala sapasağlam taş gibi bilirsin levis in ceketleri on numaradır ama malum fiyatları da ona göre eğer istersen fotolarım ama fiyat 45tl..
Canım düşünürsen orjinal levis var elimde s beden 2yıl oldu alalı hala sapasağlam taş gibi bilirsin levis in ceketleri on numaradır ama malum fiyatları da ona göre eğer istersen fotolarım ama fiyat 45tl..
Arkadaşlar Kot Ceket hobim var fakat malum fiyatları yüksek yani burdan makul fiyatta bulmak istiyorum.
canim bnu goremiyorum sanirim yanls ykledn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim bnu goremiyorum sanirim yanls ykledn
fotoları attım canım sayfamda
link atarmsniz telde cok zor olyoda
sagol tatlm bn daha farkli bi model aryrumm :-*
rica ederim canım,inşallah bulursun gönlüne göre
Eki Görüntüle 1018379
kot ceket demişsiniz ama bu yelek var hiç giyilmemiş düşünürseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?