Kot Ceket & Kalın Yelek Arıyorum.

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Arkadaşlar Kot Ceket hobim var fakat malum fiyatları yüksek yani burdan makul fiyatta bulmak istiyorum.
Yelekte ise buna benzer bir şeyler arıyorum bu ürünü hiç bi yerde bulamadım buna benzerde olabilirr ..
Eki Görüntüle 1018194 :44:

Son düzenleme:
$20140227_143806.jpg
Arkadaşlar Kot Ceket hobim var fakat malum fiyatları yüksek yani burdan makul fiyatta bulmak istiyorum.
Yelekte ise buna benzer bir şeyler arıyorum bu ürünü hiç bi yerde bulamadım buna benzerde olabilirr ..
Eki Görüntüle 1018194 :44:
kot ceket demişsiniz ama bu yelek var hiç giyilmemiş düşünürseniz

Canım düşünürsen orjinal levis var elimde s beden 2yıl oldu alalı hala sapasağlam taş gibi bilirsin levis in ceketleri on numaradır ama malum fiyatları da ona göre eğer istersen fotolarım ama fiyat 45tl..

Canım düşünürsen orjinal levis var elimde s beden 2yıl oldu alalı hala sapasağlam taş gibi bilirsin levis in ceketleri on numaradır ama malum fiyatları da ona göre eğer istersen fotolarım ama fiyat 45tl..

fotolr msnn canmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fotolr msnn canmm rica etsem

bende de bu var ,yarın için bir haber bekliyorum sadece kot ceket için s beden ve colins marka 45tl

bende de bu var ,yarın için bir haber bekliyorum sadece kot ceket için s beden ve colins marka 45tl

sagol tatlm bn daha farkli bi model aryrumm :-*

• Beğen
Reactions: Nil
merhaba canım..sayfama beklerim elimde sarı kot ceket var bir de koyu renk kot ceketim var istersen mailini özelden at göndereyim resimlerini..

Back