koşu bantıyla zayıflayalım

derinsuberfu

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
995
509
evde koşu bantı olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım bu işin üstesinden beraber gelelim

Son düzenleme:
koşu bantları büyük bir hevesle alkınır ilk birkaç hafta koşulur sonra heves kaçar ve evin boş olan odasında toz tutmaya bırakılır.

bende kosu banti yok ama fitnessda haftaici her gün agirlik calismadan önce 10-20 dk bazen 30 dk hizli tempoda yürüyorum bant'ta. yag yakmak isteyen herkese kardiyo, özellikle kosu veya yürüyüsü tavsiye ediyorum, benim isime cok yaradi ve hala yariyor canim izin verirsen senin takipcinim )

tabi canım bakalım bende yeni başladım ama sanki kendimi daha hafif hissediyorum haftada kaç gün gidiyosun spora canım

haftanin 5 günü spora gidiyorum ortalama 15-20 dk kosu veya hizli tempoda yürüyüs yapiyorum, sonra sporumu yapiyorum.. evde bazen canim istediginde dans ediyorum, internette buldugum videolari yapiyorum.. bence yürüyüsün yaninda bide egzersizler yapsan, hem incelir hem sikilasirsin

haklısın canım plates yapmayıda düşünüyorum akşamları internetten malzemeleri sipariş vardimm onları bekliyorum ama belimde sıkıntı oldugu için çok fazla hızlı hareket edemiyorum tatlım

dunyanın parasını verip en iyisinden bir koşu bandı aldık toplam 10 sefer filan kullandık şimdi çok guzel bir kenar susu olarak hayatına devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…