Koşu bandında koşmak

asmin2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
38
0
koşu bandında koşarken nelere dikkat etmeliyiz, açmı olmalıyız tok mu, kaç dk. koşmalıyız, haftada kaç saat/dk ne hızda koşmalıyız, sorularının cevaplarının çok faydalı olacağını düşünüyorum...

canım merhaba .benımde ede kosu bandım var.ben aksam yemegı yedıkten ıkı saat sonra kosuyorum daha dogrusu hızlı tempo yuruyorum.ben 60 dakka 6.4 km hızla yuruyorum.tabı bu tercih meselesi.ama ben bukadarda bıle acayıp ter atıyorum.

canım merhaba .benımde ede kosu bandım var.ben aksam yemegı yedıkten ıkı saat sonra kosuyorum daha dogrusu hızlı tempo yuruyorum.ben 60 dakka 6.4 km hızla yuruyorum.tabı bu tercih meselesi.ama ben bukadarda bıle acayıp ter atıyorum.

kendimi salak gibi hissettim şu an ben de 60 dk ama 3.6 km yürüyorum:KK17: ben de yemekten en az 1.30-2 saat sonra yürüyorum müzik dinleyerek yürüdüğüm için zaman hemen geçiyor zaten bi de yürüdükten sonra biraz su içip yoğurt yiyorum yağlarım kasa dönüşsün diye annem spor salonuna gidiyor ordaki hoca demişti bana

koşu bandında koşarken nelere dikkat etmeliyiz, açmı olmalıyız tok mu, kaç dk. koşmalıyız, haftada kaç saat/dk ne hızda koşmalıyız, sorularının cevaplarının çok faydalı olacağını düşünüyorum...

slm asmin cim, ben ki$'tan önce condisyonumu cok guzel bir tempoya getirmi$tim.
45 dakika 8.5 ile ko$u yapiyordum.
tabi bacaklar, ta$ gibi ve bicimliydi :KK8:

sonra i$e girdim ve sporu biraz bo$ladim suan 45 dakika degil 5 dakika bile ko$amam :KK43:
cunku condisyonum sifir, ve bacaklarim selulitli!!!

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar bende yemekten önce gücüm varsa koşup sonra yiyorum napim yemekten sonra koşma isteğim olmuyo.bu konu ile ilgili araştırmalar yapıp sonuçlarını sizle paylaşırım :))

benimde bi arkadasım spor hocası..

ılk baslarken kendini cok yormicaksın biraz ısındıktan sonra hızlancaksın yoksa sakatlanabilirsin demişti..

ve ayrıca sabah kostugunuzda ac karnına olmanız akşam kostugunuzda ise tok karnına olmamız gerekiyormus.. cünkü sabah yiyip koştugunuzda yedıklerımızı yakıyormusumuz ve gün icinde halsiz düşmemize ve acıkmamıza neden oluyormus ama aç kosup yedıkten sonra vucut yedıklerımızı enerjıye cevırıp günü rahat geçirmemizi sağlıyormus.. akşamda spordan sonra yememek ıcın önce yemek gereıkıyormuş hem yediklerimizi yakarmısız hemde yag yakarmısız...

bende 25dk da 2.5 km yuruyorum arada hızlandırıp kosuyorum ama 100metreyı zor kosuyorum kondisyon spor ve eski sporculardanım kendime suan hayret ediyorum :KK43:

1 saatte 10km cok iyiymis :) keske bende bi saatte 10km yapabilsem

birde benım cok göbeğim var pantolon alırken falan cok zorlanıyordum 48 bedendım termal tuz aldım net üzerinden kosu bandına cıkmadan once kullanıyorum yaklasık 2 -3 hafta olmustur suan 44 beden bazı kalıplarda 42 beden pantolon gıyıyorum bölgesel olarak cok ıse yaradı..

X