Kosu bandi ve 85kiloyla zayiflama

patate

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
1.255
1.244
Selam arkadaslar bugun itibariyle kosu bandim geldi basladim yuruyuse sabah 5 dk 4.5 hizla yurudum son 1 dk 5e cikardim. ilk gun oldgu icin hemen baslamadm bakalm ins zayiflamama yardimci olur . zayiflayip anne plmak istiyorum bu gunlugude buraya actim ki kacmak yok hergun yazarm diye :)

Sabah ac karnina 6dk yuruyus yaptm oglende 10dk yuruyus yapicam gun icinde yarim saate tamamlamaya calisiyorum

Yemekten yarim saat sonra 40dk aksam yuruyus yaptm sonra dus aldm simdi tv izliyorum ins kilo veremesemde biraz toparlamak istiyorum sıkılaşmak istiyorum umarim basaririm :)

Bugun ac karnina 5dk yuruyus yaptm sonrada yemek yedim oglen yine 5dk yurudum yokus cktm ve aksam yemek yedm . 1 saat sonra aksam 8 gibi 45 dk yuruyus yapip gunu tamamliycam yavas yavas basladim ins biraz toparlanirim

35dk yurudum bu aksam . 10dk 4.0hizla 1dk 6.0hizla yarim saat yaptim bunu bide karnima strec film sardim erisin diye bi baktim strec su gibi olmus umarim dogru yoldayimdir :)

Sabah sabah 25 dk 4.2 hizla yuruyus yaptim ac karnina simdi aabah ve oglen yemegini bir yiyiorum bir kase arpa sehriyesi corbasi :)

X