E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
sgl cnm sen nekadara aldınn ben alcamda egım olanalr pahalı egım olmuyan 800 kadar buldum masaj twıs mekık olan
canım metro aışverış merkezınden almıştım 750.....gıbıydı.......ıkı yıl garantı eğimıde var..........gostergelerıde var............geçenlerde gıttım yıne var kozyatağı metro........sorabılırsın.............guzel bence ..........hedıyesı yo ama tvıst dedığın hanı şu uzerıne çıkıp dızlerle çalışılan galıba o dızlerı mahvedıyo...........en ıyısı duzenlı kıllanırım dıyosan yurume bandı..............bence.........
dusuncenı paylastıgın ıcın tesekurler cnmm
sıze ıyı buluşmalar canım...........çalışıyorum gelemem..........çok ıyı olurdu tanışmak...........
benimkinin markası Dunlop çok memnunum netten aldım.
bence tercihini marka olarak VOIT ten yana yapmalısınız. İnternetten de sipariş verebileceğin sadece voit adına çalışan siteler var. Hediyeli olanlar da mevcut. Ben aldım ve kullanıyorum. Memnunum.
cnm voıt 1400ytlden baslıyoo beni aşarrgunlerdırr arastırıyorum bakalım ne alacam kararsızımm:enbuyukkk:
arkadaslar bu kosu bandını dusunuyorum kullanan varmı yada bılgısı olan DYNAMIC GOODMAN ERA 720M 2.5 HP( AV) MASAJ + MEKİK + TWIST + MOTORLU KOŞU BANDI
ne kadar fiyatı bunun birde masaj + mekik filan dahilmi nasıl anlayamadım?kaydirigubbakcemile5
kızlar banada yardım edermisiniz bu bantların fiyatları arasında uçuçrum var. hiç anlamam ben. tabiki 800tl olanla 1700 tl olan aynı değildir. ama aralarındaki farklarıda bilmiyorum. mesela eğim den bahsediyo. eğim olması şartmı sizce. yada en önemli özellikleri ne olması gerek bu aletlerde benide sardı bu koşu bantı meseleside. dışarı çıkamıyorum kızmı bırakıp. kışın soğuk yazın sıcak yanımdada götüremem çocuğu. açıkçası ben çok para veremem bu alete. 800 tl olan var oda benim işimi görürmüki.
arkadaslar bu kosu bandını dusunuyorum kullanan varmı yada bılgısı olan DYNAMIC GOODMAN ERA 720M 2.5 HP( AV) MASAJ + MEKİK + TWIST + MOTORLU KOŞU BANDI