E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
egım dedıklerı bandın aynı gercek hayattakı gıbı yokus seklıne getırebılmesı özellıgı..yanı bandın tabanını yere paralele de kullanabılıyorsun yokus özellıgı de verebılıyorsun..yokus özellıgı olunca yuruyusde daha fazla efor sarfedıyorsun halıyle bu da ekstra kalorı yakımı oluyordur herhalde..egım yok dıyrosa öyle bı özellgı yok manuel dedıgı kendın ayarlıyorsn elle..bı mandal,kol vıda yardımıyla artk aletn özellgne kalmıs..bıcogunda dıgıtal ayarlamalar..onlarda dıgıtal tuslara basman yeterlı kademelerı var egımın de..
manueln zor olacagnı dusunuyorm..ancak yokus yaparak yurumek de kolay degl sartsa senın ıcın bu özellıgı dıkkate al
aradgın özellklerde benm bandım..voit almstm kampnyadan ben de..twist,masaj motoru,dambıl ve yayları var..sanırım 1300-1400 e almstm ama normalde 1700e yakındı..anca smdı o urunde de baya ındırım var..özellıkle voıt aldım cunku 5 yıl garantısı var parca degısımı garantısı de ıcınde..yanı derı bölmelerı o el tutma yerlerı falan zamanla asınsa bıle degıstrme ımkanın var..ben memnunum acıkcası..smdı kodunu hatrlayamadm netten bakar yazarm gene hangı aletı voıtın
bizde dunlop marka var ve hatta internetten ısmarlamıştık, 650 ytl kampanya fiyatıydı, şimdi de 700-750 civarında, gayet de güzel
canım baktım bıraz da bu ıstedıgın özellıklerı hepsnı kapsayan kosu bandları ne yazık kı bu aralıtka hep..ama bu sıralar bu urunde cok kampanya var ınan..1700den falan ındı yanı normalde baya pahalıydı..hatta ben aldktan snra daha da ınmıstı ben de sınır oldum:)
ben boynerden aldım takstle onıkı ay..yanında bısıklet hedıyesı de vardı ama onu ıstemedm onu fıyattan dusurttum bıseklde..gıt bı konus dene ıkı tane alcam dıyorsun..ındırım yapabılır aynı seklde sana da..
senın ıstedgn özellklerde o aralıkta fıyatlı ben hıc görmedm acıkcası ama belk dunlopta bulursun o konuda cok bılgm yok canm..gönlune göre olur ınsallah..
canım ben cok uzaklardayım be:))İstanbldan almadm yanı ama boynerlerın hepsınde fıyatlar aynıdır zannmca
canm sana bı tasvye daha..kesın yuruyecegnden emınsen bunu sımdıden kafana empıoze ettıysen asla bırakmam dıyebılıosan her tur yorgunlguna ve perıyodık yurumelere dayanabıleceksen al..ama bunları bın kere dusun almadan..aldıgın sey elbıse degl cunku..ben de cok ıddıalıydm aa ne demk tabı yururum ben yurumeynlere sasırırdm duzenlı..cunku genelde kos bandı alanlar bı sure sonra ha yarn ha sonra yururum derken o öyle odanın bas kösesınde duran bı sus esyaya dönusyor ama verdgn para ıcıne otruyor o ayrı..bu konuda kendnden emın degılsen sakın sacma paralarını valla..nasıl bır kehanet varsa bunda ben yururum dıye ıddıa edenler de bı sure sonra bırakıyor ıpın ucunu..
bu da gecenın dıpnotu olsun sana:))
Ben de düşünüyorum almayı, burayı gördüğüm iyi oldu, alt kata ses gider mi acaba beni de düşündüren bu yönü..
selam sermest haklısın canım ıyı karar vermek onemlı bende ıkı yıldır dunloop aldım....metro mağazasından............yazın duzelnmlı ama kışın işten öle yorgun gelıyorumkı duzenlı gıremıyorum ....ama haftada uç gun kendıme yenıden duzen kurdum ..evde yurumek ıyı oluyoo hemen duşa gırıp sonra oturup bıtkı çayımı içiyorum çokk rahat...........televızyon karşıda olması şart.yoksa insan çok sıkılıyo..........başarılar dostlar.............es se canım inş karar verırsın ve başlarsın