- Konu Sahibi altincilekkk
benim yaklaşık 5 yıldır evimde koşu bandı var en az haftada 2 kere yaparım birtek açlıştığım dönem yapamıyordum şimdi evdeyim bebişime bakıyorum.. en az hafta 4-5 gün yapıyorum ... eşim hatta bana diyor ki sana hayranım üşenmeden nasıl yapıyorsun diye benim bebğime bakan olsa ben günde 2 saat bile yaparım o enerjiyi hissediyorum ama bebk olunca eşim akşamları bakıyor bende bir saat yapıyorum... Yani ben hiç sıkılmadım asla evimde süs olarak durmadı gerçi benim çok spor aletim var ben yaptıkça eşim aldı ))) mekik aletim var, eliptik bisiklet , normal bisiklet , csf plates ... yani ben yapıyorum bence her evde mutlaka yürüyüş bandı olmalı...
Katiliyorum kusum sana bende alalai iki hafta olcak hergun tepesindeyim benmde 6 aylik bebegim var bakanim olsa bnde daha fazla yaparim.cok ise yariyor kosu.bantlari.binmeyip evinde sus yapanlar.usengecliklerinden yapiyodur herkes askilik yapio diye sende yapicak degilsn onlar usengectir sen hareketli ve azimlisindir bana da hep oyle soylediler ama yine de aldm hicte pisman degilim adacima da helal olsun okadar spor aleti spor salonu acmissin kusum evinde