- 21 Mart 2014
- 93
- 23
- 98
- Konu Sahibi altincilekkk
-
Arkadslar 20 yasindym 1 senelik evliyim ve son 6 aydir 10 kilo aldim ve bu durum benim canimi cok sikiyor. Diyete basliyrm ama 1 hafta sonra birakiyrm. Esimde kosu bandi alalim diyor ama ben zayiflatip zayiflatmadigindan emin olmadigim icin bisey soyliyemiyrm.
Birde eger almaya karar verirsek hangi model hangi marka alinir bana bildiklerinizi yazarnisinz..
Ben de 6 ay once dogum yaptgm icin kilolu kaldim evlendgm kiloma donmek icin 20 kilo vermem lazim diyet miyet olmuyo bi turlu aksam yememeye gayret etsemde kilolar kilo kilo aliniyo gram gram gidiyo sanki bu yuzden yalvariyorum esimde 2 haftadir alsin diye sonunda ikna olsu oda evde bos bos duracgi icin almak istemiyodu.cok arastrdim zayiflayanlar var ama benm amacim sadece zayiflamak degil omur boyu fit ve selulitsiz bi vucutla yasamak.esim onceden fitness egitmenligi yapiyodu ona sordgmda sence bi evde kosu bandimi olmali eliptik mi diye kesinlikle kosu bandi dedi bana cunku tum vucudu eritiyo kollar gobek bacak heryerden terliyosun bide kalin giyip gobegini sararsan daha da faydali olur ana tek sart azim gercekten benm ablamibda var bi iki kere kullandi oylece askilik gorevinde suab.spor kilo erene kadar degil omur boyu sart.mankenler unluler her zaman spor yapar mesela hayat tarzi olmus bizimde oyle olmali..
Esim bakio suanda onemli olan alttaki banti kalin olmali ince olanlarin halisi cabuk attirma yapiyomus matarasi nekadar kalin yani taban kalinligi olursa okadar saglam oluyormus ona dikkat etmen yeterli bence egim vs sana kalmis ben suan dynamic fluence m i begeniyorum alirsak onu soylerim tatlim sana da
bencede koşu bandı güzel gerçekten bir kere vucüdun heryeri hareket ediyor ben geçen yıl 7 kilo verdim 1 ayda
Yaa gercektenmi supermis bak smdi acaip gaza geldim:) nasil yapiodun biraz bahsedeblrmsn kacta kac dk yuruyodun kosuyomuydun egim yapiyomuydun diyet yapiyomuydun cok sordum ama harika kilo vermissin tebrikler gercekten
Arkadslar 20 yasindym 1 senelik evliyim ve son 6 aydir 10 kilo aldim ve bu durum benim canimi cok sikiyor. Diyete basliyrm ama 1 hafta sonra birakiyrm. Esimde kosu bandi alalim diyor ama ben zayiflatip zayiflatmadigindan emin olmadigim icin bisey soyliyemiyrm.
Birde eger almaya karar verirsek hangi model hangi marka alinir bana bildiklerinizi yazarnisinz..
[SUB][/SUB]
güvenilir ve televizyonda reklamı dönen bir siteden (isim vermek reklama giriyor sanırım) 600 tl ye aldım cnm yanında da termal sauna bant hediyeydi. 3 gün oldu daha başlayalı inanır mısın 2 kilo verdim, tuhaf dimi :) bnce eğer azimliysen kullanıcaksan almalısın
ayrıca spora gitmek çok zahmetli, evine yakın olabilir, olmayabilir,hem çok da sıkıcı, herkesin gözü üzerinde. evinde açarsın tv yi geçersin karşısına zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. bu arada benimkinin markası altis.
Arkadaşlar koşu bandı almak isteyenlere 2.el temiz koşu bandı var bel titretme aleti tiwist de var ankaradayim dediğiniz fiyatların yarısına sahip olabilirsiniz ilgilenenlere duyurulurrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim tsk.edrm ama bana hangi kanalda cikiyo o reklam yani hangi site.bana onu soylersen daha iyi olur
n onbir ama rakamla yaz :)
bende bi heves almıştım yeni evliyken o sene ünide son senemde ye iç otur sınav çalış derken 10 kilo almıştım yazın 3 ay düzenli sabak akşam kullandım ve kilolarımı verdim şimdi elbise askılığı olarak kullanıyoruz o kadar demişlerdi alırken kullanılmıyo sonra elbşse asıyosun üstüne diye bende hayır ben düzenli kullanıcam demiştimama ded,ikleri gibi oldu annemdede kondisyon bisikleti var oda kullanmıyo öğrenci burslarımla almıştım koşu bandımı vermeye yada satmayada kıyamıyorum ama hantal bişey yer kaplıyor iyi düşün alırken hem çok pahalı hem çok yer kaplıyo aslında düzenli kullanılsa büyük nimet
Cnm herkez senin gibi diyo ama napiyim disari cikamiyrm yuruyus yapmk icin.esimde en iyisi eve bi kosu bandi alalim diyo. Yani 20 kilo fazlam var.ilk evlendigmde 36.38 beden giyiniydm ama simdi 46 beden aliyrm ve bazen aldgm kiyaftlride sevmiyrm kilolarimi gosteriyo diye
canm hic dusunme al derim biz aldik bir hafta falan oldu dikkat ediyorum aksam yemiyorum bir haftada 1200 gitti bile sadece onu yurumek kosmak gozmek bakma onu aldfn zaman yediklerine de dikkat ediyorsun bende oyle oldu hoc vakit kaybetme al kosu bandini giyin kalin bi kazak ustune rahat bi ayakkabi ac muzigi ter at ben salak salak yuruyorum vLla amac ter atmak kollarimi aciyorum kapiyorum bacaklarimi acip uzatarak yuruyorum kimse gormuyo.nede olsa onemli olan terleyip efor sarfetmek ve kosu bandi cok ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?