• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koşu bandı ile zayıflayan varmı?Hadi başlayalım🏃‍♀️

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaz26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tavsiyem öğünlerinize dikkat etmeniz olacaktır ve peşi sıra günlük aktivitenizi de arttırın.

4.4 hız
30 dakika
160 kalori

Bir türlü 84 olamadım ya ama pes etmek yok motivasyonumu kaybetmemeliyim demekki porsiyonlara dikkat etmek gerekiyor birkaç güne tekrar tartılıp sonucu yazacağım inşallah;)

Öğlen sucuklu yumurta
2 küçük dilim ekmek (glutensiz)
Zeytin peynir

Ara öğün bir kırmızı erik

Akşam 1 kase yoğurt üzerine çok az yulaf ve muz

4.4 hız
30 dakika
160 kalori

Bir türlü 84 olamadım ya ama pes etmek yok motivasyonumu kaybetmemeliyim demekki porsiyonlara dikkat etmek gerekiyor birkaç güne tekrar tartılıp sonucu yazacağım inşallah;)

Öğlen sucuklu yumurta
2 küçük dilim ekmek (glutensiz)
Zeytin peynir

Ara öğün bir kırmızı erik

Akşam 1 kase yoğurt üzerine çok az yulaf ve muz
Merhaba bende başlamak istiyorum sizinle sabah tartılıp kg yazıcam

Siz aktif girerseniz buraya tembelleştiğimde sizden feyz alıp vazgeçmemeye çalışacağım çünkü hiç motivasyonum yok

Bu Sabah tartılmayı unuttum ama yarın tartılcam inşallah 50 dk yürüyüş yaptım ve yediklerime dikkat ettim hadi bakalım burası canlanır inşallah motivasyon arkadaşına ihtiyacım var 😁

Ben de birkaç gündür yürüyorum,buraya yazayım bari.Dün bir bucuk saat kadar yürüdüm koşu bandında.Yaklaşık 5.5 hızda.Bazrn 6 ya kadar yükselttim hızı.kac kalori olduğunu hatirlamiyorum.Kilo az önce tartildigimda aç karnına 92.3 falandı
Herkese iyi günler. Ben diyetisyen Ebru. Sağlıklı ve sürdürülebilir bir beslenme programı ile zayıflamak ister misiniz?
Size özel beslenme programları ile kilo vermek çok daha kolay olacaktır, isterseniz mesaj atabilirsiniz...

Merhaba bende başlamak istiyorum sizinle sabah tartılıp kg yazıcam

Siz aktif girerseniz buraya tembelleştiğimde sizden feyz alıp vazgeçmemeye çalışacağım çünkü hiç motivasyonum yok
Hergun olmasada fırsat buldukça burda oluyorum. Bu aralar biraz rahatsızım o yüzden pek aktif değilim biraz iyi olunca koşu bandına devam😉

Back