- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Evet bu gün başlıyorum koşu bandı ile yürümeye. 2 çocuğum var dışarda yürümeye fırsatım olmuyor. Boy 157 kilo 69 bakalım nasıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de 1 bebeğim var, dışarıda yürüme şansım yok evde koşu bandı var, ben de düzeni yürümeye başlayacağım.
Benim gündüzleri annem geliyor canım. 5 aylık bebeğim var onabakiyor bende spor yapıyorum. Buyuk Kızım da anasınıfına gidiyor. Hafta sonu eşim evde oluyo bol bol geziyoruz alışveriş yapıyoruz internetten dizi izliyoruz. Spora vakit ayıramıyorum. Bu arada ip atlamakta çok zayiflatiyomus günlük ip atlamaya çalışıyorum.ben de en az yarım saat yapmaya çalışıyorum, kilo çok gitmese de sıkılaşma oluyor, gündüz evde tek olduğumdan bebiş çok fazla durmuyor, akşam o uyuduğunda da alt komşu rahatsız olur diye yapmıyorum.
evet ip atlamak iyi ama ben atlayamıyorum tuhaf bir şekilde, biraz göğüsler de engel oluyor, hoplamalı şeyleri yapamıyorumBenim gündüzleri annem geliyor canım. 5 aylık bebeğim var onabakiyor bende spor yapıyorum. Buyuk Kızım da anasınıfına gidiyor. Hafta sonu eşim evde oluyo bol bol geziyoruz alışveriş yapıyoruz internetten dizi izliyoruz. Spora vakit ayıramıyorum. Bu arada ip atlamakta çok zayiflatiyomus günlük ip atlamaya çalışıyorum.
çok iyi yürümüşsün canım. Malum haftasonu. ben haftasonu yapamiyorum.ben de dün 35 dk öğlen akşam da 30 dk yürüdüm ama bu sabah zeytinli açma yedim gitti dünkü spor.
Hoşgeldin cnm benimde 2 tane biri ana sınıfınına gidiyor diğeri 18 aylık ancak akşam 2.si uyudukta sonra yürüyebiliyorim oda halim kalırsa. İşleri yetiştirebilsem gündüz kızım uyurken yüricemBenimde durum ayni 2 çocuk ve bi çok kilom var 31 ekimden beri koşu bandı ile spor yapıyorum. Boyum 161 kilo 64. Nerdeyse 10 gün oldu ama zayıflayamadım. Bakalım sonuç ne olacak. Ben genelde haftasonu yapamiyorum.
harikasın canım. Benim haftasonlari bu konuda verimsiz geçiyor. İnşallah hafta ici yapabilirimBu günde 50 dk tempolu yürüdüm.
harikasın canım. Benim haftasonlari bu konuda verimsiz geçiyor. İnşallah hafta ici yapabilirim
Çarşamba günü diyetisyenden randevu aldım. Bakalım diyetisyen nasılbir diyet vericekSaol cnm.bende gece 12 de başlıyabildim anca. bu biraz yediklerimede dikkat edip bol su içicen sporudu biraz fazlalaştırmak istiyorum bakalım