Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde koşu bandım var, voit marka, 2001-2002 gibi almıştım. Süspansiyonluları çıkmış onlardan almayı düşünüyorum, bunlarda eklemelere daha az yük biniyor, alırsanız buna dikkat edin. Koşu bandı özellikle göbeğin erimesinde çok önemli. Karın kaslarının ortaya çıkması için göbeğin erimesinde koşu tavsiye ediliyor body forumlarında oradan da biliyorum. Her ne kadar insan zaman zaman kullanmasa da eninde sonunda vücudun deformasyonu ve kullanılınca hissedilen vücut rahatlığı kullanmaya sevk ediyor. Bne 20 dk içinde 1-1.5 dk lık aralarda koşuyla genellikle hızlı tempoda yürüyorum. hızım 6.2 oluyor.
Toprak zeminde koşuyormuş gibi basıncı emen bir sistem. ben süspansiyon dedim tam adını hatırlamıyorum sistemin. Voit katoloğuna bakarsanız açıklamalarda görüceksiniz.
görünce özendim ben de istiyorum, artık eşim beni boşicak bişey daha istersem ama, fiyatlar ne kadar kızlar? belki taksitle mümkün =)
Canım 750-1milyar civarı aslında eliptik bisiklet de alabiliriz hem az yer kaplıyorlar..
canım ben 2 ay önce actıva nın champıyon modelını yanında twister sauna esofman step tahtası hediye 1.150 ye aldımaldım cok memnunum az ses cıkarıyor ve az elektırık yakıyor ılk ay tedırgın oldum cok elektırık yakar dıye ama 38 tl elektırıgım geldı cok sevındım etrafımda hıç kullanan yok tabı bır bılgımde yoktu ama sımdı cok memnunnumm tavsıye ederım cnmm
Normalde kaç lira geliyordu elektirk canım?
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]adı pro star 2 bişey koşu bandı diye geçiyor .ben eliptik biseklette daha önce kendime almıştım ama bacaklarda incelme yaptı sadece üstte bi değişiklik yok yani kızlar kipadan bugün aldım deneme yürüyüşü bile yaptım çok beğendim sessiz çalışıyor manuel eğimi var ve kullanımı kolaydı ve 12 taksite kadar yapabiliyolarmış 499 liraydı ben peşin aldım servisle eve getircekler salı günü yufbiiiii çok heyecanlıyım artıkın koşacam yürüyecem tığ gibi olacam heyoooo