Kosla Elde Halı Kullananlar Yıkama İşini Nasıl Yapıyorsunuz?

Camellia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
200
63
123
Merhaba Hanımlar,
Bugün inşallah halılarımı silmeyi istiyorum ama merak ettiğim bir konu var
Bu koslanın elde halı yıkama deterjanıyla sileceğim halıları, hani şu köpürtülerek kullanılanlardan
Bu köpüğü halının üstüne sadece yayıp bırakıyor muyuz yoksa köpükle halıya kuvvet uygulayarak siliyor muyuz?
Emek harcayıp boşa gitmesini istemiyorum :14:

Halın çok kirli değilse çok az köpükle sürt ama asla halıyı çok ıslatma.Çok fazla sürterek yaparsan halı ıslanıyor,lekeler yüze çıkıyor.Sadece köpüğünü al,asla suyundan alma koslanın.Köpüğü önce halının üstüne koy,hafifçe sürt,daha sonra da süpür,bak lekeler hala duruyorsa tekrar köpük sür.Direk bütün halıyı foş foş köpükleyip bekletince sadece lekeler yüze çıkıyor,işe yaramıyor.

Halın çok kirli değilse çok az köpükle sürt ama asla halıyı çok ıslatma.Çok fazla sürterek yaparsan halı ıslanıyor,lekeler yüze çıkıyor.Sadece köpüğünü al,asla suyundan alma koslanın.Köpüğü önce halının üstüne koy,hafifçe sürt,daha sonra da süpür,bak lekeler hala duruyorsa tekrar köpük sür.Direk bütün halıyı foş foş köpükleyip bekletince sadece lekeler yüze çıkıyor,işe yaramıyor.

hmm reklamlarda sanki sadece köpüğü koyup bırakıyorlar gibi görünüyor, gerçekçi gelmemişti pek
fazla bastırmadan sadece köpüğü kullanıyorum tesekkur ederim canım :42:

Back
X