Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu köşe takımım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
41
arkadaşlar bu köşe takımını almak istiyorum ancak bunun yanına ikili bir koltuk ve berjer de almam gerek sizce ne renk ve nasıl almalıyım
42_CS-EnzioV2.jpg.jpg
42_Enzio14.jpg.jpg
42_enziov.dekupe.jpg

resimdeki sanırım vizon canım
Banada öyle geldi ben lacivertle kombinledim canım perdelerimi somon rengi seçtim düz beyaz tülle beraber Hoppaaksesuarlarımda açık mavili ve somon rengi oldu oldukça içimizi açıyor her gelende çok beğeniyor:KK23:Lacivert kombini yapmasaydım açık mavi tonları düşünürdüm vizona belki daha baskın olmasını isteseydim tatlı vişne çürüğü seçerdim tabi ki hangisi içine siniyorsa:KK54:

canım bu köşe takımı hayli büyük, ikili koltuk artı berjer cok sıkısık durmasın? salonun baya geniş olması lazım:)

canım onun ölçülerini tam öğrenip ikili koltugu iptal edebilirim
ufacık minicik bişi daha önericem canım teyzemin oturma odasında köşe koltuk war yalnızken orda oturuyo acayip rahat bi o yana uzanıyo bi bu yana ama bi misafirin gelsin köşede oturup muhabbet etmek çok sıkıntılı oluyor karşılıklı otursan olmuyo yan dönünce sırtın agrıyo bi süre sonra bi garip yani bence salona normal takım, oturma odasına köşe düşünmelisin, sevgiler :)

ufacık minicik bişi daha önericem canım teyzemin oturma odasında köşe koltuk war yalnızken orda oturuyo acayip rahat bi o yana uzanıyo bi bu yana ama bi misafirin gelsin köşede oturup muhabbet etmek çok sıkıntılı oluyor karşılıklı otursan olmuyo yan dönünce sırtın agrıyo bi süre sonra bi garip yani bence salona normal takım, oturma odasına köşe düşünmelisin, sevgiler :)
tesk ederim canım fikrin için ama ben oturma odasını ayrı istemiyorum sırun burdan baslıyor

Tatlımmm köşe takımına bayıldımmmm ve sende benimle aynı fikirdesin sanırım bende salon düşünmüyorum tek bir oda salon oturma odası diye ayırmaya gerek yok.iyigünlerde kullan tatlım birde nereden ve nekadara aldığını söyler isen çok memnun olurum.

Tatlımmm köşe takımına bayıldımmmm ve sende benimle aynı fikirdesin sanırım bende salon düşünmüyorum tek bir oda salon oturma odası diye ayırmaya gerek yok.iyigünlerde kullan tatlım birde nereden ve nekadara aldığını söyler isen çok memnun olurum.
canım henüz hala almadım ama inegöl mob. 3500 tl

X