kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.köşe takımlarını çok beğeniorm.benim güzel bi oturma grubum var.ama salonum mobilyam vs yok(şırnakta doğu görevinde olduğumuzdan almadık)bu yıl batıya tayinimiz çıkacak.ve yeni eşyalar alıcaz.benim gelin evim şırnağa serildi turkbayragi iki yıldır sıradan bi evim var ama yeni gelin evini asıl bu yaz dizicem.bana fikir verin lütfennnn
şimdi sorum şu :
***sizce köşe takımları salonda basit mi durur?(vitrin almıcam sadece tv ünitesi ,yemek masası)
***yoksa salona modern bir salon takımı alıp köşe takımını çalışma masası ve kitaplığımız olan çalışma odamıza mı koymalıyım(çocuğumuz olunca hem oturabileceği hem de kendi odasına dönüştürebileceğimiz bi oda olur)
not:köşe takımı çok büyük diil bi köşe koltuk biçiminde.yataş BOOGİE KÖŞE TAKIMI
şimdi sorum şu :
***sizce köşe takımları salonda basit mi durur?(vitrin almıcam sadece tv ünitesi ,yemek masası)
***yoksa salona modern bir salon takımı alıp köşe takımını çalışma masası ve kitaplığımız olan çalışma odamıza mı koymalıyım(çocuğumuz olunca hem oturabileceği hem de kendi odasına dönüştürebileceğimiz bi oda olur)
not:köşe takımı çok büyük diil bi köşe koltuk biçiminde.yataş BOOGİE KÖŞE TAKIMI