• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köşe takımı hakkında...

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
arkadaşlar hepinize selam. tavsiyelerinize ihtiyacım var. kısmet olursa bu bahar evimi yenilemek istiyorum. geniş bir oturma odam var. ferah mekanları seviyorum o yüzden odamı koltuk takımları ile doldurmak istemiyorum. köşe takımlarını oldum olası beğenmişimdir. reklamlarda corners in köşelerini gördüm çok beğendim ama eşim köşeyi sevmiyo, bide bi arkadaşım tren gibi diziliyosun hiç hoş değil oturumu demişti.

kullanan varmı , memnunmu, memnun ise hangi markayı önererilr. o zamana kadar bana fikir olur.
hepinize teşekkürler. yorumlrınız bekliyorum. a.s.

ailemde var hiç memnun degıl kullanışlı olmuyor

birirleri gelse sıraya diziliyor ve yanyana put gibi

evet cok hoş ama kullanışlı hiç degil..............

Ben kullanmadım ama
Kullananlardan biliyorum
Köşe takımları güzel olmuyo
Gelen misafirler sırayla diziliyor
Ama yinede sen bilirsin canım:)))

gelen misafir sıraya dizilsin nolcakki...
herkes tv başına diziliyor işte..maçlar için özellikle süper oluyor.
daha geniş mekan yartılıyor hemde...
benim köşe takımım var, koltuk takımlarımı atarım, köşemi yine bırakmam....

Vallahi ben alacağım zaman köşe takımı alacağım.Hem rahatsız da değil bence.Şu aşk yakar dizisinde hani Belda karakterinin evinde var siyah beyaz.Onun modelinde birşey alın bence.Hem geniş oturma bölümü.Hem de yere olan yakınlığından baya estetik duruyor.Ayrıca misafir gelince öyle dizilmeye de gerek yok.Bazı köşe takımlarına ilave tekli koltuk veya puflar veriyorlar.Gayet şık ve rahat bence.

Küçük evler için ideal, yer kazanmak açısından. Bende evdekileri köşe takımıyla değiştirmek istiyorum ama eşimi razı edemiyorum. Şu anki koltuklarımız çok büyük ve bi okadar rahat olduğu için o da vazgaçamiyo:)
Yataşta bakmıştım çok hoş desenli modelleri var, tavsiye ederim bi bak...Hem kalitesine göre fiyat seçenekleride çok!!

Vallahi ben alacağım zaman köşe takımı alacağım.Hem rahatsız da değil bence.Şu aşk yakar dizisinde hani Belda karakterinin evinde var siyah beyaz.Onun modelinde birşey alın bence.Hem geniş oturma bölümü.Hem de yere olan yakınlığından baya estetik duruyor.Ayrıca misafir gelince öyle dizilmeye de gerek yok.Bazı köşe takımlarına ilave tekli koltuk veya puflar veriyorlar.Gayet şık ve rahat bence.

zaten çekirdek aileyiz, gelenim gidenim çok olmuyo. kalabalık misafirimde salonda ağırlarım diye düşünüyorum. senin bahsettiğin tarzları bende çok beğeniyorum azelya. çok şık duruyo.

bide tv koltuğu. olursa gayet hoş olur bence. gerçi o tarslara tv koltuğu biraz kaba kaçabilir ama bakalım hayırlısı .

Küçük evler için ideal, yer kazanmak açısından. Bende evdekileri köşe takımıyla değiştirmek istiyorum ama eşimi razı edemiyorum. Şu anki koltuklarımız çok büyük ve bi okadar rahat olduğu için o da vazgaçamiyo:)
Yataşta bakmıştım çok hoş desenli modelleri var, tavsiye ederim bi bak...Hem kalitesine göre fiyat seçenekleride çok!!

oturma odam oldukça geniş canım ama ben genede her yeri tıkış tıkış koltuklarla doldurmak istemiyom. aksesuarlar , canlı çiçekler çok hoşuma gidiyor. köşem olsunki onlarada yer kalsın , eşyalar kendni göstersin isityom.

Bende köşe takımlarını çok beğeniyorum ve alacağım...
Odada kanepe de olsa aynı fark etmiyor bence misafirler için......
Köşe takımları çok daha ho duruyor ve az yer kaplıyor...

lagos_kose.jpg

Hoşluğa bakın.... Tabi herkesin tercihi farklıdır...

Salon geniş ise bu tarz birşey de düşünebilirsiniz.Şimdiden hayırlı günlerde oturmanızı dilerim..

patk02is5.jpg

Ben köşe takımlarını pek hoş bulmuyorum acıkcası.
bana ınsanlar dıp dıbe tren gıbı dızılmıs gıbı gelıyor.
annemlerde bı ara vardı hıc memnun degıldı.
sonra neysekı o takımı attı ve klasık normal takım aldı.
hem temıslıgı rahat oluyor normal takımın.
ıyıbılıyorum kose takımını kaldır sıl zor oluyordu.:kahve:

bende kullandım ama pek memnun kalmadım tek yerde tutabiliyorsun dagıtamıyorsun odaya ğelen konuklar hep sıra sıra oturması ğerekiyor hoş olmuyor ama zevk meselesi memnun olan akadaşlarımızda var

benimde var gayette memnunum..evet bazen tren gibi sıralanıyoruz ama olsun zaten sevdiğim insanlar geldikleri için genelde yan yana oturmayı tercih ediyoruz..bencede al ama ayrılabilende olsun canın sıkılırsa ayırırsıın canıım..

bende kullanıyorum köşe takım ve çok ta memnunum,hiç te öyle dipdibe oturmuyoruz valla zaten geniş bi pufu var oldukça kullanışlı,kalabalık misafirim geldiğindeyse salonda ağırlıyorum ki o kadar misafir de ayda yılda bi gelir zaten,üstelik çok fazla çeşit var beğen beğen al :)

Ben de üç yıl önce almıştım köşe takımını, hiç memnun kalmadım..
Derken güzel bir tesadüf oldu.. İhtiyacı olan birini buldum ve henüz geçtiğimiz Pazartesi takıma veda ettim.

Neden memnun kalmadığıma gelince..
1- Her ne kadar kalabalık misafiri ağırlıyor gibi görünse de, oturma açısı anlamında rahat değil..
2- Ben evimin dekorasyonunu sıklıkla değiştirmeyi tercih ederim. Ancak köşe takımı, yapı olarak buna uygun değil.. Koy ve unut yani..
3- Tepe değil de abajurlu aydınlatmayı seviyorsanız, benim gibi.. bir dezavantaj da bu noktada karşımıza çıkıyor.. L nin ya sağına ya da soluna koyabiliyorsunuz abajuru.. Bu durumda bir taraf oldukça karanlık kalıyor.. Ya da her iki yanına da boncuk gibi abajur dizmek lazım.. Bu da aydınlığı ne kadar tercih ediyor olmanızla alakalı..

Yani.. özet olarak; tavsiye etmiyorum. yerimseniben

Bir de ekleme yapayım.. Daha önce emlak bölümüne koyduğum fotoğraflardan köşe takımımı buldum..
Bakın ancak bir parçasını ayırarak dekore edebilmiştim en son..
sl271913fu6.jpg

Son düzenleme:
bende ıpek ın kose takımını kullanıyorum evlendıgımden berı cok sevıyorum koseyı
benım 1 L 1 teklı koltuk ve 2 puf var teklı koltugu extra yaptırdık takıma o yuzden problem olmuyor mısafır geldıgınde ayrıca L olan bolumde ayrılabılıyor hıcbır sorun yasamadım ayaklarıda yuksek oldugu ıcın altını temızlemek cok rahat oluyor
yanı alacagım takıma gore degısıyor kullanımı

kucuk evler ıcın ıdeal hem tren gıbı dızılme dıgerlerındede oluyor ıkılısı uclusu yanyana olmuyormukıne:)ben olsam hoşuma gıdenı alırdım ustelık teklılerıde yanında verılıyor pufuda e daha ne olsun aklında olacagına evınde olsun:)

banada çok cazip geliyor köşe takımları sonuçta gelen misafirin yanayana dizilip tv izlemesini tren gibi olacağını düşünmektense evimi benim nasıl gördüğüm önemli diye düşünüyorum.hevesiniz varsa alın tabii ki.bende araştırma yapıyorum köşelilerle ilgili yatak olanlar olursa daha iyi oturma mesafesi daha geniş oluyor.eve ayrı bir hava katıyor sanki köşeli gruplar çocuğu olanlar için bir hayli ideal daha geniş bir alan kalıyor.tabii ki zevk meselesi tek sorun misafir geldiğinde yanayana dizilmekse düşünmeye gerek bile yok derim.sonuçta misafir 1-2 saat oturup gidiyor o sürede sohbetle geçiyor akşam kahvemi alıp ayaklarımı rahatça uzatabileceğim bir koltuksa hiç düşünmeden alıcam.tabii iyi incelemek gerekir.

Back
X