• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köşe takımı hakkında...

banada çok cazip geliyor köşe takımları sonuçta gelen misafirin yanayana dizilip tv izlemesini tren gibi olacağını düşünmektense evimi benim nasıl gördüğüm önemli diye düşünüyorum.hevesiniz varsa alın tabii ki.bende araştırma yapıyorum köşelilerle ilgili yatak olanlar olursa daha iyi oturma mesafesi daha geniş oluyor.eve ayrı bir hava katıyor sanki köşeli gruplar çocuğu olanlar için bir hayli ideal daha geniş bir alan kalıyor.tabii ki zevk meselesi tek sorun misafir geldiğinde yanayana dizilmekse düşünmeye gerek bile yok derim.sonuçta misafir 1-2 saat oturup gidiyor o sürede sohbetle geçiyor akşam kahvemi alıp ayaklarımı rahatça uzatabileceğim bir koltuksa hiç düşünmeden alıcam.tabii iyi incelemek gerekir.

benim anlamadığım; zaten kalabalık misafir gelse salonda ağarlanır. oturma odasında çok samimi olduğun insaları ağarlarsın ki onlarlarda o şekilde oturmak problem olmaz ayrıca koltukta olursa hele hiç problem olmaz. zaten kırk yılda bir misafirim geliyor. ben almayı kesinlikle düşünüyorum, fikirler için teşekkürler. geriye eşimi ikna etmek kalıyor.

yatasın kose takımları gercekten cok guzel duruyor.evımın seklı musaıt olsaydı dusunmeden alırdım.cok begenıyorum

bende de köşe takımı var bir köşe bi ikili bir de tekli olarak üç parçadan oluşan bir takım
maskodan bi mağazadan almıştık sözde çok samimi bi ahbabımızdı ama resmen kazıklandık
hem fiyat açısından söylediği rakamda durmadı hemde teşhir ürününü gönderdiğine eminiz
çünkü koltuk takımımız eve geldikten bi kaç gün sonra ödeme yapmaya gittiğimizde showroomdan bizim aldığımız takım kaldırılmıştı
gerekçeleri de "bi çift kamyonla geldi aldı gitti"
tabi yemedik ama asla oradan alışveriş yapmayız bir daha hatta artık görüşmüyoruz bile
istikbalin ve yataşın köşe modelleri çok güzel biz köşe takımını oldukça sevdik çok güzel çok da şık ama alışveriş sırasında yaşadığımız tatsızlıklardan dolayı hoşnut olamadık bi türlü

evimde köşe takımı var ve kullanışlı bulmuyorum açıkçası.yanyana dizilme olayı gerçek,ayrıca köşe ölü bölge olduğu gibi,köşenin iki yanına oturulma şansı yok,oturulduğunda 2 kişinin dizlerinin geleceği bölege çakışıyor.koca köşeye max 3 kişi rahatça oturabiliyor.çoook küçük stüdyo daire olup başka seçeneği olmayanlar dışında kimseye tavsiye etmem.

bende köşe takımımdan çok memnunum
bende canımın istediği zaman ayırıyorum kullanışlı olamsına dikkat etmek gerekli
gerçi konu sahibi almıştır artık 2 sene olmuş konu açılalı
almayı düşünenler için şunu belirteyim
sadece temizliğ zor,çekip silmek ölümm,

Back
X