• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köşe koltuk arıyorum

Ne kadar kullandım cnm garantisi var mı
deneme amacli iki uc defa kullandim. bir de cam aparatiyla cam silmeyi denemistim hepsi o kadar. garantisiyle gelmistir mutlaka. int. den siparis verip almistim ama iki yili gecti alali. dolaba kaldirdim duruyor

Ya merak ediyorum k.bakma kullanışlı değil mi acaba çoğu kişi satıyo nerde oturuyorsun cnm

yani canim ben kullanamadim. icindeki kilavuzda tr aciklama hic yapilmamis. oyle parcalari birbirine uydurup kafadan kullandim ne deyim:KK53: baska islevleri de var aslinda. alirken cok cok farkli ozellikler yaziyordu bak istersen cok guzel seyler yaziyor. ben denemedim iste her ozelligi.:KK51:

canım gidiyora baksana ben simbo marka almıştım çok güzel şuan bile var 55 lira kargosuda yok birazdaha kaliteli istersen 80 90 da var en azından garantisi filan olur ama sen bilirsin

canım gidiyora baksana ben simbo marka almıştım çok güzel şuan bile var 55 lira kargosuda yok birazdaha kaliteli istersen 80 90 da var en azından garantisi filan olur ama sen bilirsin
Seninki nasıl bile buharı nasıl cnm fakirinkini buldum 144 TL ye burada mağazada aynısına 250 dedi nasıl güvenebilirim alsammı acaba

Back