Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
deneme amacli iki uc defa kullandim. bir de cam aparatiyla cam silmeyi denemistim hepsi o kadar. garantisiyle gelmistir mutlaka. int. den siparis verip almistim ama iki yili gecti alali. dolaba kaldirdim duruyor
yani canim ben kullanamadim. icindeki kilavuzda tr aciklama hic yapilmamis. oyle parcalari birbirine uydurup kafadan kullandim ne deyim baska islevleri de var aslinda. alirken cok cok farkli ozellikler yaziyordu bak istersen cok guzel seyler yaziyor. ben denemedim iste her ozelligi.
canım gidiyora baksana ben simbo marka almıştım çok güzel şuan bile var 55 lira kargosuda yok birazdaha kaliteli istersen 80 90 da var en azından garantisi filan olur ama sen bilirsin
canım gidiyora baksana ben simbo marka almıştım çok güzel şuan bile var 55 lira kargosuda yok birazdaha kaliteli istersen 80 90 da var en azından garantisi filan olur ama sen bilirsin