- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 35
- Konu Sahibi Eslemmm111
Kızlar mrb buharlı mop arıyorum satmak isteyen arkadaş var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası ne cnmbende buharli temizlik tabancasi var. deneme amacli kullandim beceremeyince kaldirdim kullanmiyorum. ilgilenirseniz gorusuruz
steam cleaner. foto aradim bilg.da kalmis. konularima bakarsan orda da gorebilirsin. mavi renkli. istersen bilgisayari acinca foto atabilirim tel den bakiyorumMarkası ne cnm
Kızlar mrb buharlı mop arıyorum satmak isteyen arkadaş var mı?
Gecen hafta bimde vardı 79 tl ye arkadaşım aldı. Çok iyi bişey ya ama ben kaçırdım kalmamıştı.
Sanırım siz ondan bahsediyorsunuz. yanlış anlamadıysam
Bence bimlere sorun varsa kaçırmayın. Buradan bulsan da kargo vs.. zor hem fiyatıda 79 tl
Ay bende bim in reklamını yapar gibi oldum..![]()
Evt cnm ondan arıyorum aslında bende bimden 69 TL te aldım homemaxx dı galiba şansızlığım ordada buldu beni bozuk çıktı iyi mi kötü mü anlamadım
Buharı devamlı olarak veriyor mu yoksa aralıklarla mı veriyorŞans birazda, annemde almıştı 2 yıldır kullanıyor. İyi çıktı çok memnun
aralıklarla veriyordu. tam ayarındaBuharı devamlı olarak veriyor mu yoksa aralıklarla mı veriyor
aralıklarla veriyordu. tam ayarında
Rica ederimÇok tşkler bilgi versidiğiniz için![]()
Ne kadar kullandım cnm garantisi var mıekliyorum
Canm bozuk ciktiysa iade etseydin.Evt cnm ondan arıyorum aslında bende bimden 69 TL te aldım homemaxx dı galiba şansızlığım ordada buldu beni bozuk çıktı iyi mi kötü mü anlamadım