• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köşe koltuk arıyorum

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
35
Kızlar mrb buharlı mop arıyorum satmak isteyen arkadaş var mı?

Merhaba bende h2mop5 var yeşıl renk tv de cıkmıstı.ben 2 yıl once aldım.toplasanız 5 kez kullanmamısımdır.ıstersenız aksam foto atarım.yannda hıc kullanılmamıs bezlerıde var yedek almıstım.kullanma kılavuzu da var kutusu da.

60 tl dusunuyorum sızede uyarsa.ayrıca ben ıstanbul pendıkteym gelıp gorebılırsınız yakınsanız.

bende buharli temizlik tabancasi var. deneme amacli kullandim beceremeyince kaldirdim kullanmiyorum. ilgilenirseniz gorusuruz

Kızlar mrb buharlı mop arıyorum satmak isteyen arkadaş var mı?

Gecen hafta bimde vardı 79 tl ye arkadaşım aldı. Çok iyi bişey ya ama ben kaçırdım kalmamıştı.
Sanırım siz ondan bahsediyorsunuz. yanlış anlamadıysam
Bence bimlere sorun varsa kaçırmayın. Buradan bulsan da kargo vs.. zor hem fiyatıda 79 tl
Ay bende bim in reklamını yapar gibi oldum.. :KK69::KK70::KK70:

Gecen hafta bimde vardı 79 tl ye arkadaşım aldı. Çok iyi bişey ya ama ben kaçırdım kalmamıştı.
Sanırım siz ondan bahsediyorsunuz. yanlış anlamadıysam
Bence bimlere sorun varsa kaçırmayın. Buradan bulsan da kargo vs.. zor hem fiyatıda 79 tl
Ay bende bim in reklamını yapar gibi oldum.. :KK69::KK70::KK70:

Evt cnm ondan arıyorum aslında bende bimden 69 TL te aldım homemaxx dı galiba şansızlığım ordada buldu beni bozuk çıktı iyi mi kötü mü anlamadım

Evt cnm ondan arıyorum aslında bende bimden 69 TL te aldım homemaxx dı galiba şansızlığım ordada buldu beni bozuk çıktı iyi mi kötü mü anlamadım

Şans birazda, annemde almıştı 2 yıldır kullanıyor. İyi çıktı çok memnun

ekliyorum

Eklentiler

• 1444992013526607618520.jpg
    1444992013526607618520.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 87
Back