Kös Kös evde oturuyoruz

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.667
498
Izmirde oturuyorum ve fuar açıldı . Hergün başka ünlünün konseri var. Bi kere sertap erenere gttik cumartesi günü .
Bugün de cezanın konseri dün de kenan doğulunun vardı. Gidelim dedim eşime dün istemedi . Bugün Gidelim kamp sandalyemizi alır otururuz bari dedim yine olmaz diyo.
Çok sıkıldım ama .. Gündüz iş yok diye işler iyi gtmio diye gecede evden çıkmak istemiyo morali ni bozup .
Evde otrcağımıza orda otururuz bari diyorum illaha evde oturmayı tercih ediyo.
Çok sıkıldım bu durumdan . Dibimize bütün ünlüler geliyo ne güzel sosyalleşecekken biz kös kös evde.. ...

Her gun gitmekte sıkıci olabilir bence.en sevdikleriniz hangisiyse ona gidin.bende her gun gitmek istemezdim acikcasi

Izmirde oturuyorum ve fuar açıldı . Hergün başka ünlünün konseri var. Bi kere sertap erenere gttik cumartesi günü .
Bugün de cezanın konseri dün de kenan doğulunun vardı. Gidelim dedim eşime dün istemedi . Bugün Gidelim kamp sandalyemizi alır otururuz bari dedim yine olmaz diyo.
Çok sıkıldım ama .. Gündüz iş yok diye işler iyi gtmio diye gecede evden çıkmak istemiyo morali ni bozup .
Evde otrcağımıza orda otururuz bari diyorum illaha evde oturmayı tercih ediyo.
Çok sıkıldım bu durumdan . Dibimize bütün ünlüler geliyo ne güzel sosyalleşecekken biz kös kös evde.. ...
Bende İzmir'deyim gel beraber gidelim ;)

Maddi anlamda iş konusunda mı problem var acaba ? Belki ciddi birşeydir omdan böyledir

Bu konserlere kim gidiyor diye düşünüyordum, hep şehir dışından günü birlik gelip, 500 selfie, 500 check in yapıp gece yarısı dönenler dışında.
Yeni kayıt yaptıran öğrenciler bir de.

Eskidendi fuar günleri. Artık gidenlerin profili çok değişti. İyi ki gitmediniz

Valla benim annem kendi alir sandalyesini gider. Hicbirimiz gitmeyiz. Kadin bizsiz hicbirseyi kacirmiyor. Gecenin kacinda konser biter gelir. Sizde oyle yapin. Izin almak zorunda da degilsiniz. Yetiskin bir bireysiniz ve onun keyfini bekleyip hayati guzelliklerini kacirmaya degmez.

Calışıyor musun?
Sanmıyorum.
Eşinin iş durumu iyi olsa bile kendimden örnek vereyim hafta içi akşamları cıkmak istemem. İşim de masa başı rahat bir iş olmasına rağmen. Hafta içi Dinlenmeyi tercih ederim kaldı ki işler kötüyken insanın eli kolu kalkmaz. Geçim derdi...

Back
X