- 25 Nisan 2018
- 126
- 187
- 18
- 35
- Konu Sahibi Asil asil asil
-
Sağ olun çok yardımcı oldunuz hakkinizi helal edin. Eşimle konuşuruz bu fikri teşekkür ederimSizin icin en guzeli gonullu calisan olmak o halde.
elimde değil canım napayım içten geliyo sahiplenmek o yüzden daha çok yıpranmaktan korkuyorumIste sahiplenmemek lazim. Koruma mantigiyla davran!ak lazim. Ben eskiden isterdim ne kadar cocuga aile ortami sicakligi versem kardir diye dusunurdum. Ama kendi cocugum olunca anladim ki cocuk bakmak cok zorgaribim cocuga aile ortami yerine savas ortami olur simdi alsam :)
Sizin icin en guzeli gonullu calisan olmak o halde.
Herhangi bir ucret talep etmeden cocuk esirgeme kurumlarinda calisabiliyorsunuz. Suc kaydinizin olmamasi ve saglikli olmaniz yeterli.Gönülü calismak nasil oluyor. Sartlari nelerdir.
Ama sanirim koruyucu ailede devlet destek veriyormus 700 800 lira bu dogrumu?Herhangi bir ucret talep etmeden cocuk esirgeme kurumlarinda calisabiliyorsunuz. Suc kaydinizin olmamasi ve saglikli olmaniz yeterli.
Dogru evet ama o parayi almadan gonullu olarak da koruyucu aile olabiliyorsunuzAma sanirim koruyucu ailede devlet destek veriyormus 700 800 lira bu dogrumu?
Bekar koruyucu anne çok var, alabilirsiniz siz de.. Ama şimdilik dediğiniz gibi gönüllü annelik yapabilirsiniz yurtlarda. Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvurun. Birkaç evrak isteyeceklerdir sizden, sonra onların belirlediği günlerde işe gider gibi gidip, bütün gün ordaki çocuklarla ilgilenebilirsiniz.Yaaa çok sevindim. Umarım güzel sonuçlanır. Bilen arkadaşlar beni de bilgilendirebilir mi acaba ben bekarım ama bağımsız yasamadigim için koruyuculuk işini ertelemek zorundayım. Gönüllü olarak yetimhanede çalışmak gibi haklarım var mı?
öyle mi çok teşekkür ederim:)Bekar koruyucu anne çok var, alabilirsiniz siz de.. Ama şimdilik dediğiniz gibi gönüllü annelik yapabilirsiniz yurtlarda. Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvurun. Birkaç evrak isteyeceklerdir sizden, sonra onların belirlediği günlerde işe gider gibi gidip, bütün gün ordaki çocuklarla ilgilenebilirsiniz.
Koruyucu aileliği bende araştırmıştım,yalnız bunda şöyle bir handikap var,ailesi çocuğu 3-5 yıl sonra geri almak isteyebilir,ya da çocuk evlatlık verilebilir..bu da tabi ki sizin için travma olabilir..koruyucu aileden ziyade evlatlık bana daha risksiz geliyor,sonunda üzülmek,depresyona girmek var
Selam arkadaşlar yine ben size danışmak istediğim bir şey var.dün Sabah çok ilginç bir şey oldu uykudan kalktım ve aklımda tek bir şey vardı.Koruyucu aile olmak.eski konumu bilen bilir eşimin azosiperm olması nedeniyle çocuğumuz olmuyor.bu hiç olmayacağı anlamına gelmez ki inanıyorum inşallah bir gün olacak.benim çocuğum ilerde olsun olmasın ben karar verdim koruyucu aile olmak istiyorum.size danışmak istediğim aranızda yada tanıdığınız biri koruyucu aile var mı ve nasıl bağlantıları kendilerini anne baba olarak kabul etmişler mi.çocuk aileyi benimsemiş mi sadece bu düşünce var kafamda.ve araştırmalarım sonucunda herşey bize uyuyor tek şey uygun değil gelir belgesi.esim evi iyi geçindiriyor fakat sigorta yok serbest meslek bize sadece bu konu engel olacak gibi(( ne yapmam l
Merhabalar ben de koruyucu aile olmayı düşünüyorum fakat yeterli bilgim yok. İki yıldır evliyim çocuğumuz yok. Eşim evlat edinmeyi pek istemiyor. Rüyamda bir kız çocuğu sımsıkı elimden tuttu ve büyük bir binadan çıktık.O günden beri bir kızın koruyucu ailesi olmayı istiyorum. Çocuk seçiminde herhangi bir hakkımız var mı?,Yaş, cinsiyet vs.?Bilgisi olan koruyucu aile olmayı isteyenlerle konuşmak istiyorum.
merhaba bende izmir karşıyakadayım.gittiniz mi acaba bir etkinlik vs olursa seve seve destekler kaılırım size..Sadece sizin için değil asıl travmayı çocuklar yaşıyor. Size okadar çok bağlanıyorlar ki... Bu atlatılmaz bir travma onlar için
Selam arkadaşlar yine ben size danışmak istediğim bir şey var.dün Sabah çok ilginç bir şey oldu uykudan kalktım ve aklımda tek bir şey vardı.Koruyucu aile olmak.eski konumu bilen bilir eşimin azosiperm olması nedeniyle çocuğumuz olmuyor.bu hiç olmayacağı anlamına gelmez ki inanıyorum inşallah bir gün olacak.benim çocuğum ilerde olsun olmasın ben karar verdim koruyucu aile olmak istiyorum.size danışmak istediğim aranızda yada tanıdığınız biri koruyucu aile var mı ve nasıl bağlantıları kendilerini anne baba olarak kabul etmişler mi.çocuk aileyi benimsemiş mi sadece bu düşünce var kafamda.ve araştırmalarım sonucunda herşey bize uyuyor tek şey uygun değil gelir belgesi.esim evi iyi geçindiriyor fakat sigorta yok serbest meslek bize sadece bu konu engel olacak gibi(( ne yapmam lazım fikir vemenize ihtiyacım var.herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Mrb siz koruyucu aile oldunuz mu bilgi verir misinizBirşey daha danışmak istiyorum.cocuk aldık diyelim 1 yıl geçti aradan devlet benden geri alıp başkasına evlatlık verecez diyor mu böyle bir şey olur mu? 2.bir sorum da şu olacak.ben koruyucu aile için görüşmeye gidince onlara ben anne babası ölmüş bir çocuk istiyorm ilerde gelip almak durumunu düzeltip çocuğumu almak istiyorum diyen aileler oluyormuş ben bunun yaşanmaması için anne baba olmayan bir çocuk diye tercih etme şansım var mı? Şimdiden teşekkür ederim
güncel olarak bekar kadınlarda koruyucu aile anne olıyor :)Yaaa çok sevindim. Umarım güzel sonuçlanır. Bilen arkadaşlar beni de bilgilendirebilir mi acaba ben bekarım ama bağımsız yasamadigim için koruyuculuk işini ertelemek zorundayım. Gönüllü olarak yetimhanede çalışmak gibi haklarım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?