KORUYUCU ABLA NASIL OLUNUR.

AYSUDEGILAYSUN

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
37
11
8
32
KIZLARR MERHABA,
DAHA ÖNCEDEN HATIRLARSINIZ Kİ Bİ OYUNU ÇOK OYNUYORUM DİYE DERT YANIYORDUM TAVSİYELERİNİZ ÜZERE Bİ ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA KORUYUCU ABLALIK YAPMAYA KARAR VERDİM AMA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ PEK BİLMİYORUM İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM HATTA Bİ KAÇ KURUMU ARADIM VE TELEFONA CEVAP VERMEDİLER KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VAR MI ? YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM :)

Konu hakkında bir bilgim yok ama sizi tebrik etmek istiyorum. Ne güzel bir karar almışsınız.hatta beni de koruyucu aile olmak için yüreklendirdiniz.

Sizin gibi insanların çoğalması dileğiyle.. sevgiler♥️

Canım biz koruyucu aile olduk eşimle
İki kardeş verdiler bizde ayırmak istemedik kardeşleri
Bir süre bizimle yaşadılar onlara oda yaptık onlar bize biz onlara çok alıştık bize annecim babacım derlerdi hep daha sonra bir gün annesinin başkasıyla evlenip düzen kurduğunu çocukları geri almak istediğini öğrendik ve aldılar bizden mahvolduk eve giremedim evden taşınmak zorunda kaldık daha yeni toparladım kendimi

Bir süre bizimle yaşadılar onlara oda yaptık onlar bize biz onlara çok alıştık bize annecim babacım derlerdi hep daha sonra bir gün annesinin başkasıyla evlenip düzen kurduğunu çocukları geri almak istediğini öğrendik ve aldılar bizden mahvolduk eve giremedim evden taşınmak zorunda kaldık daha yeni toparladım kendimi

Yok arkadaş gidip kurumda gönüllü çalışmayı soruyo galiba

Yok arkadaş gidip kurumda gönüllü çalışmayı soruyo galiba
Hım yanlış anladım sanırım onun için Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne gidip dilekçe vermesi gerekiyor onlarda araştırıp kabul edio etmediklerini söylüyorlar

Çok üzücü olmuş sizin için üzüldüm. Bu tür ihtimaller de var ne yazık ki.

Daha önce koruyucu ablalık yapan arkadaşımın söylediğine göre artık sadece ilgili bölüm mezunları veya öğrencilerini koruyucu ablalığa kabul ediyorlarmış. İlgi bölüm dediğim psikoloji, çocuk gelişimi vb. Kelimeyi yanlış kullandık bu arada koruyucu abla değil gönüllü abla. Koruyucu aile oluyor.

Daha önce koruyucu ablalık yapan arkadaşımın söylediğine göre artık sadece ilgili bölüm mezunları veya öğrencilerini koruyucu ablalığa kabul ediyorlarmış. İlgi bölüm dediğim psikoloji, çocuk gelişimi vb. Kelimeyi yanlış kullandık bu arada koruyucu abla değil gönüllü abla. Koruyucu aile oluyor.
YAA ÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH ÖYLE BİŞEY YOKTUR

Hım yanlış anladım sanırım onun için Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne gidip dilekçe vermesi gerekiyor onlarda araştırıp kabul edio etmediklerini söylüyorlar
Sizin yaşadığınız çok üzücü bu arada :(
İnsanları bu kadar bağlamışken hadi alıyoruz diye üzmek çok acayip

Back
X