• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunurken hamile kalmak

Gunes070920

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
44
29
3
27
kızlar lütfen çok acil prezervatif kullanırken hamile kalan varmı aranızda yada bır yakınız varmı yardımcı olun regl 3 gün var bulantıkasık agrısı bel agırısı var halsızlık var ılk gebelıgımdede böyle olmustu aksam test yapıcam ama içim içimi yiyor.

Bu yazdıklarınız aynı zamanda adet olma belirtisi. bir de korunuyorsanız çok dusuk bir ihtimal hamile olmanız. kafanızı dağıtın baska seylere odaklanın adet gunu gelince adet olmazsanız o zaman test yaparsınız.

Korunmasız bile aylarca olmuyor. korunarak olacağını zannetmiyorum.

Merhaba kızlar.dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bı kaç gün ilacımı içmeyi unuttuğum için ara kanamam oldu ama ilacı içmeye devam ettim kutu bitti fakat 8 gün oldu tekrar âdet olmadım hamile olma ihtimalim varmı sizce? Yoksa ara kanamadan dolayı mı gecikti?

Evet ya cidden neyi istesek ters tepiyor en temizi evrenede bebeyede trip atmak 🤓
Ohoo ben evrene rest çekeli çook oldu hep elalemin boş işleri ile uğraşıyo görüyoz bdv de :63: 😂
Bebeler de kaçanı kovalıyo herhalde istemeyelim bari bizde napalım 😂

Merhaba kızlar.dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bı kaç gün ilacımı içmeyi unuttuğum için ara kanamam oldu ama ilacı içmeye devam ettim kutu bitti fakat 8 gün oldu tekrar âdet olmadım hamile olma ihtimalim varmı sizce? Yoksa ara kanamadan dolayı mı gecikti?
Hapı uzun süreli unuttuğunuzda yapmanız gerekenler prospektüste yazar, okudunuz mu, okuyup uygulamadıysanız hamile kalma riskiniz mevcut

kızlar lütfen çok acil prezervatif kullanırken hamile kalan varmı aranızda yada bır yakınız varmı yardımcı olun regl 3 gün var bulantıkasık agrısı bel agırısı var halsızlık var ılk gebelıgımdede böyle olmustu aksam test yapıcam ama içim içimi yiyor.
Prezervatif yırtılmadıysa hamile kalma ihtimalinşz yok gibi bir şey, sakin olun,erken gebelik testlerini deneyebilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Back