• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Korunurken hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
31
Burda silik çizgi var mı benmi uyduruyorum. Korunma yöntemimiz prezervatif Allahım doğum yapalı 4 ay oldu yanlış çıkar mı bu test 🤦🏻‍♀️ Bide bana dr 30 yaş altının tüplerini bağlamıyoruz dedi imza bişe versem bağlarlar mı ? Hamileysem bu 4. De ?????

Eklentiler

• 183C674D-894B-4657-802F-A03FA1C5FD3E.webp
    183C674D-894B-4657-802F-A03FA1C5FD3E.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 1.587
Elimde daha net tabi 2 gün sonra yeniden idrar testimi yapsam kan mo versem ???

Burda silik çizgi var mı benmi uyduruyorum. Korunma yöntemimiz prezervatif Allahım doğum yapalı 4 ay oldu yanlış çıkar mı bu test 🤦🏻‍♀️ Bide bana dr 30 yaş altının tüplerini bağlamıyoruz dedi imza bişe versem bağlarlar mı ? Hamileysem bu 4. De ?????
Yaş kaç?

Ben çizgiyi gördüm benimde bu şekil çıkmıştı..
Prezervatifi ilişkinin başından sonuna kadar taktınız mı? Merakımdan soruyorum. Ya da hiç kaçak (korunmasız) ilişki olmuş muydu?
Bence kan verin direkt, net olsun. var gibi çünkü.

korunmasız olmadı prezervatifi hep taktık yaşım 26 doğurunca 27 olurum tabi

Prezervatif ten cikmis olabilir ama ben çizik goremedim acaba benim gozlerdemi sorun var

korunmasız olmadı prezervatifi hep taktık yaşım 26 doğurunca 27 olurum tabi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, korunmada bir yanlışlık yoksa ve hamile iseniz de nasibi varmış demek ki miniğin.

Geçen aynı korkuyu yaşadm.. 🙄benin bebeğim de 4 aylk ben ne yazık ki kendimden kaynaklı prezervatif kullanamıyorum.. başlarda kullanmaya çalışmştm ana beni çok tahriş ve yara yaptı.. Doktor emzirenlerin kullanabildiği doğum kontrol hapı verdi.. hap ile birlikte prezedvaüif kullanmadığım icin geri çekilme yoluna başvurduk.. o yöntemin koruma sağlamadığını bildiğimden silik çizgi gördüm azlnda 2 saat sonra çkmştı 😁😂 koştur koştur erken gebelik testi yaptm negatifti çok şükür.. bi erken gebelit veya kan ile baktırın

Geçen aynı korkuyu yaşadm.. 🙄benin bebeğim de 4 aylk ben ne yazık ki kendimden kaynaklı prezervatif kullanamıyorum.. başlarda kullanmaya çalışmştm ana beni çok tahriş ve yara yaptı.. Doktor emzirenlerin kullanabildiği doğum kontrol hapı verdi.. hap ile birlikte prezedvaüif kullanmadığım icin geri çekilme yoluna başvurduk.. o yöntemin koruma sağlamadığını bildiğimden silik çizgi gördüm azlnda 2 saat sonra çkmştı 😁😂 koştur koştur erken gebelik testi yaptm negatifti çok şükür.. bi erken gebelit veya kan ile baktırın
Benimki 15 dk da falan belirdi yani aslında bi yandan kahvaltı hazırlıyodum. En mantıklısı kan vermek haklısınız bakalım ne zaman müsait olurum malumunuz 3 tane çocuk 🤦🏻‍♀️ 4 yaş 2 yaş ve 4 aylık

Benimki 15 dk da falan belirdi yani aslında bi yandan kahvaltı hazırlıyodum. En mantıklısı kan vermek haklısınız bakalım ne zaman müsait olurum malumunuz 3 tane çocuk 🤦🏻‍♀️ 4 yaş 2 yaş ve 4 aylık
Ayy canım benim inşaALLAH değilsndr

Evet ben de gordum hamılesin sanki tekrarla bence hemen cıkmadı ysa onemseme ama

Ben korunmuyorum hiç kalamadım bundan sonra bende mi korunsam napsam m bide bole mi denesem 😒
Rabbim sana da nasp etsin canım benim herkesin imtihanı başka Rabbim yüzünü güldürsün

Hey maşallah ...tabi sizin için kötü bi durum ama bizim gibiler gıptayla bakıyo 🤦🏻‍♀️
şuan ikizim olsa zorluğunu düşünmeden havalara uçarım valla
Rabbim bana ve benim gibi hasretle bekleyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin🤲 kan ver öyle emin olursun
Bu arada bacım var mı önerilerin kullandığın bişeyler bizede söylesen?

Ben göremedim. Bir kaç gün sonra tekrarlayın testi. 🤗

Back