Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar Korunurken Hamile Kalan Var Mi? Yani Kazayla Hamile Kalan Var Mi ?
ben varım arkadaşlar büyük bir şok olmuştu ama şimid çok şükür diyorum kızım 5 aylık:))
Arkadaşlar Ben 1 Yil Hap Kullandim 2007 Ağustosta Biraktim. Adetime 3 Gün Kala Ilişkiye Girdik Yumurtlama Dönemim Geçtiği Için Korunmadik Hamile Kalirmiyim Acaba?bugün Adet Olmam Gerekiyordu Olmadim. Böyle Hamile Kalan Varmi?
bence bir iki gün içinde adet olmazsan önce eczaneden bir test alıp yap. Korunmadan girilen cinsel ilişkilerde kesinlikle risk vardır. Korununca bile olduğuna göre. Ama umarım bu bir seferlik ihmalinizin sonuçları bünyene zarar vermez...
CANIM ÇOK SAOL BİRŞEY DAHA SORCAM SOL KASIĞIMIN HEMEN ÜSTÜNDE BİR AĞRI VAR AMA ADET SANCISI GİBİ DEĞİL BATIYORMUŞ GİBİ BİRŞEY İÇİMDE. NE OLABİLİR ACABA
hehehe yorgun kız hamiş kalıcan diye evlilik ertelenirmiymiş hiç.Bu bölümdeki herkez bebeği olsun diye nelerle mücadele ediyor.Hemen öyle pat deyınce çocuk olmuyor zaten.Bende senın gibiydim 1 sene korundum yeni evlendiğimde,sonrada istedim bebeğim olmadı 18 aydırda bekledım gelmedı.Korkmana gerek yok:)
benim arkadaşım kondomla korunuyodu hamile kalmıştı.:))))))) galiba delikti hehe
en iyi korunma yatak ayırma:roflol:
işte ben de evlenmeyerek korunma yöntemi geliştiriyorum da nereye kadar tabii, 2,5 yıldır çıkıyoruz, hadi söz-nişanla süreyi uzatsam:uhm: tıp ilerler mi acaba daha fazla?