Korunurken gebe kalinir mi?

Bu sefer de dogum tontrol hapnın koruyuculuğunu kaybetmy olursnz ama
Biraz daha oldu simdi adet oluyorum ama bu sekilde olacak sanirim. Spiral taktiricam olursam diye icmedim birde gebelik olabilir diye icmedim hepsi etken oldu yani

Olmadım olamadım. Tekrar test yaptım negatif hapa başladım.
Yaaa üzüldüm canım.. Ama bu haplar böyle yapıyor ne yazk ki.. Ben de hem emziriyorum hem hap.kullanıyorum diye 7 aydr adet olmadım. Çok kötü birşey tahmin edebiliyorim.şuan ki durumunu ve korkunu

Yaaa üzüldüm canım.. Ama bu haplar böyle yapıyor ne yazk ki.. Ben de hem emziriyorum hem hap.kullanıyorum diye 7 aydr adet olmadım. Çok kötü birşey tahmin edebiliyorim.şuan ki durumunu ve korkunu
Kesinlikle oyle bende hapla okiyordum ama sanirim bu hapin icerigi yasminle ayni degildi ondan oldu.

İstersen bi doktorunla görüş. Ona göre hapa devam edersn
Doktorum telefonla gorusen biri degil ancak muayeneye gitmem lazim. Ben ilcedeyim gideyim desem ama o yasmin kullan demsiti ben ebeye kandim sadece dozlari farkli dedi cunku. Hastaneye gitmekten korkuyorum komsumuz o hastanede korona kapti. Bende kafamda deli sorularla kaldim boyle. Yasmine devam ediyorum simdi bi ay daha beklemekten baska carem kalmadi. Sabirla cevap verdigin icin sana cok tesekkur ederim ❤

Yaaa çok üzüldüm.. Vallahi benim de bilgim yok bu ilaçlarla alakalı.. Kullanıyorum ama adet olmayışımı emzirmeye bağlıyorum İnşaALLAH adet olursun da biranönce spiral taktırırsan canım. Ayy rica ederim ne demek ben de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…