• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunurken gebe kalinir mi?

Sizin durumda hamile kalınır mı bilmiyorum ama henüz yeni arkadaşım hem kendi hap ile hem eşi prezervatif ile korunurken hamile kaldı. Çok da dikkat ediyorlardı çünkü 1.5 yasında bebeği çoklu besin alerjisi var ve çok zor bir bakımı vardı. Nasip olunca oluyor demekki ben onları görünce şaştım cidden hatta bak eşin geri çekilme vs mi yaptı o korunma değil dedim ama değilmiş. İki taraf da korunurken olmuş.
Cidden olursa oluyor mu oluyor. Bende istemedigim icin basima mi geldi acaba dedim. 2. Bebegim planlaydi ama 2 kez birbirimiz gorduk oyle oldu yani. Bende de sanirim ceket atmalik potansiyel var gibi geldi bana. Ama 2 yildir hep bi hormon kullan kullan sanirim onlar vucuttan atilmadan kalmam diyorum

Olursa dogururum zaten ama cidden 3. Bi cocuk kaldiracak yapida degilim panigim o yuzden. Birde bende pek sanmiyorum olacagini 3 aylik ignelerin gebelik uzerine cok etkisi varmis 1 yilda falan ancak geciyormus etkisi.
Üzme kendini akışına bırak hemen 1 haftada olması da mucize olur. Sonuçta hap yumurtlamayo engelliyor

Merhaba arkadaslar konuyu aile planlamasina actim ama cevap yazan olmadi. bu ay microgeynon kullandim asmden vermislerdi. Hala adet olmadim bu hapi 21 gun kullanip 7 gun ara veriyoruz ya iliskilerimiz hep o zamana denk geldi ve adet olmamak beni korkutuyor spiral taktiracaktim o yuzden adet olmayi bekliyorum. Bugun dkh tekrar baslamam lazim. Bu hapi kullaninca o 7 gunluk surecte gebe kalmak soz konusu mudur? Bilenler yardimci olursa sevinirim
Hiçbir korunma yöntemi yüzdeyüz koruma sağlamaz prezarvatif yırtılır yada delik çıkar hamile kalırsın sipral kayar hamile kalırsın doğum kontrol kullanıp etki etmez hamile kalırsın yani uzun lafın kısası nasipte olunca geliyor bu kadar takmayın evlat cennet kokusudur 😍

Cidden olursa oluyor mu oluyor. Bende istemedigim icin basima mi geldi acaba dedim. 2. Bebegim planlaydi ama 2 kez birbirimiz gorduk oyle oldu yani. Bende de sanirim ceket atmalik potansiyel var gibi geldi bana. Ama 2 yildir hep bi hormon kullan kullan sanirim onlar vucuttan atilmadan kalmam diyorum
Valla bu konular gerçekten nasip işi. Çok isteyen yıllarca uğraşıyor aklında olmayan bir anda hamile oluyor. Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat verip,iyi anne baba olmayı nasip etsin 🙏🎈

Aşırı dikkat etmeme ve korunmamıza rağmen kızım 9 aylıkken hamile kaldım aralarında 17 ay var kısmeti varsa ne yaparsanız yapın olacaktır

Üzme kendini akışına bırak hemen 1 haftada olması da mucize olur. Sonuçta hap yumurtlamayo engelliyor

Hiçbir korunma yöntemi yüzdeyüz koruma sağlamaz prezarvatif yırtılır yada delik çıkar hamile kalırsın sipral kayar hamile kalırsın doğum kontrol kullanıp etki etmez hamile kalırsın yani uzun lafın kısası nasipte olunca geliyor bu kadar takmayın evlat cennet kokusudur 😍

Valla bu konular gerçekten nasip işi. Çok isteyen yıllarca uğraşıyor aklında olmayan bir anda hamile oluyor. Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat verip,iyi anne baba olmayı nasip etsin 🙏🎈

Aşırı dikkat etmeme ve korunmamıza rağmen kızım 9 aylıkken hamile kaldım aralarında 17 ay var kısmeti varsa ne yaparsanız yapın olacaktır
Cok tesekkur ederim hepinize ❤ evlat olursa bas tacidir. Ay boyle dediniz istemli dogurasim geldi 🤗

Yaaa kizlar dun aksam hapa baslayacaktim esim alip geldi daha icmeden biraz kahverengi lekelenmem oldu icmedim hapi oh adet oldum spirali taktiririm diye. Su saat oldu ondan baska ne gelen var ne de giden ne yapicam ben ne yani bu simdi

Sabret ve niye bu kadar korkuyorsun bak Allah'ın zoruna gider Allah etmesin çocuğun engelli doğabilir ilaç içme adet gunundeb birgün sinra test yap o zaman herşey belli olur

Yaaa kizlar dun aksam hapa baslayacaktim esim alip geldi daha icmeden biraz kahverengi lekelenmem oldu icmedim hapi oh adet oldum spirali taktiririm diye. Su saat oldu ondan baska ne gelen var ne de giden ne yapicam ben ne yani bu simdi
Kimisi hamilelik varsa yerleşme kanaması görüyormuş o şekilde. Benim başıma gelmedi ama başına gelen biri illaki bilgi verir görünce.

Valla benim kardesim dogum kontrol hapi kullanirdi iki hafta oncesine kadar hamile oldugunu ogrendi ne yazikki sonra kanamasi basladi dusuk yapti

Sabret ve niye bu kadar korkuyorsun bak Allah'ın zoruna gider Allah etmesin çocuğun engelli doğabilir ilaç içme adet gunundeb birgün sinra test yap o zaman herşey belli olur
Korkmuyorum ama panikledim acikcasi beklemiyordum korunurken bisey olacagi. 6 yildir hep hormonlarla korundugum icin basima gelmedi.

Kimisi hamilelik varsa yerleşme kanaması görüyormuş o şekilde. Benim başıma gelmedi ama başına gelen biri illaki bilgi verir görünce.
Evet onu duymustum bugunde eltim soyledi yerini temizliyordur varsa falan diye bende acaba mi diyorum artik iyice

Valla benim kardesim dogum kontrol hapi kullanirdi iki hafta oncesine kadar hamile oldugunu ogrendi ne yazikki sonra kanamasi basladi dusuk yapti
Cok gecmis olsun. Sanirim o kervana katilicam gibi duruyor. Bu arada dkh kullanirken gebe kalinca bebege bi zarari yokmus diye okudum baska nedenden dustu sanirim. Allah bi daha gostermesin

Back