• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği yaşayanlar burda mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnan bende öyleyim her ay hüsran :KK42: bugun reglimin 2. Günü hala olmadım Karnım göğüslerim şişti. Sağ ğöğsümün ucu sürekli tatlı tatlı kaşınıyor. Karnımda iki haftadır sancılar var. Bi sağ tarafa geçiyor bi sol tarafa Belim desen sürekli ağrıyor Ama test yapıyorum yine yok. Anlayacağın sürekli dua ediyorum sürekli bir stres içindeyim Belki bunlar psikolojik ama bilmiyorum iyice stres yaptım
Aynı bende cnm adetime 5 gün var sol göğüste ağrı var sancılar 1 haftadır gelip gidiyo ama bu ay üzerin e dusmeyecegim diyorum nasıl olsa gecikecek yine bişey çıkmayacak umarım güzel haber alırsın ya adet olursan da 2.gün doktora git

Aynı bende cnm adetime 5 gün var sol göğüste ağrı var sancılar 1 haftadır gelip gidiyo ama bu ay üzerin e dusmeyecegim diyorum nasıl olsa gecikecek yine bişey çıkmayacak umarım güzel haber alırsın ya adet olursan da 2.gün doktora git

İnan her ay bende diyorum bu kez üstüne düşmücem diye ama ister istemez düşüyoruz. Biz kadınlar hep aynıyız demek ki :halay:

Bende öyleyim canım 28 günde bir adet olan ben şimdi erkene atıyor 25 günde 23 günde oluyorum ve lekem çok erken geliyor eskiden 2-3 gün leke gelir adet olurdum şimdi 7 gün lekem geliyor yumurtlama günümü karıştırıyorm sonra

Bende öyleyim canım 28 günde bir adet olan ben şimdi erkene atıyor 25 günde 23 günde oluyorum ve lekem çok erken geliyor eskiden 2-3 gün leke gelir adet olurdum şimdi 7 gün lekem geliyor yumurtlama günümü karıştırıyorm sonra

bende öyle oluyorum sürekli. o yüzden bu ay ov. testi aldım bide öle denicem. Ayrıca civan perçemli diye bi çay aldım aktardan bu ay onu içiyorum. o baya düzene sokuyormuş adetini. Sende öyle yap istersen canm

ovu.testini yaptıktan sonra bana da anlatır mısın canım nasıl yapılıyor kaç tane almak lazım ben de almayı düşünüyorum
bende öyle oluyorum sürekli. o yüzden bu ay ov. testi aldım bide öle denicem. Ayrıca civan perçemli diye bi çay aldım aktardan bu ay onu içiyorum. o baya düzene sokuyormuş adetini. Sende öyle yap istersen canm

canım netten aldım 30lusu bende ilk defa denicem. Denedikten sonra söylerim sana da Adetin 10.günü başlanıyormuş
Adetin 10. Günü başlanıyor canım 4 saat sıvı tüketmeden yapıyorsun sabah ki ilk idrar olmayacak ama çizgi koyulasmaya başlayınca günde iki kere yapiyorsun gitti gidiyor da var 30 40 50 li li ne kadar istersen günde iki kere yaptığın testler arasında 5 6 saat olsun mesala ilkini sabah 11 12 gibi yaptın akşam kini 5 6 gibi Yap öyle

Canım merhaba bende 8 aya yakın korunduktan sonra 4 ay hamile kalmak için uğraştığım her ay senin yaşadıklarıno yaşadım. Benim adetim normalde hep düzenlidir ama korunmayı bıraktıktan sonea hep iki üç gün erkene çekmeye başlamıştı ve normalden ağrılı ve daha çok pıhtılı şekilde geliyordu. Doktorum döllenme olup tutunma olmadığını söylemişti vucudun seni hazırlıyor demişti sanırım öylede oldu. Darısı başına inşallah dualarım seninle en yakın zamanda güzel haberlerini alalım Ama sana tavsiye heryerde okumussundur ama kafana takmadığın takip etmediğin Ay hamile kalıyorsun gerçekten sadeve yumurtlama takibi yapıp ne zaman canımız isterse istekle ilişkiye girmen önemli bana göre diğer aylarda ben hep görev gibi davranmıştım bunun etkisine sonsuz inanıyorum

Canım merhaba bende 8 aya yakın korunduktan sonra 4 ay hamile kalmak için uğraştığım her ay senin yaşadıklarıno yaşadım. Benim adetim normalde hep düzenlidir ama korunmayı bıraktıktan sonea hep iki üç gün erkene çekmeye başlamıştı ve normalden ağrılı ve daha çok pıhtılı şekilde geliyordu. Doktorum döllenme olup tutunma olmadığını söylemişti vucudun seni hazırlıyor demişti sanırım öylede oldu. Darısı başına inşallah dualarım seninle en yakın zamanda güzel haberlerini alalım Ama sana tavsiye heryerde okumussundur ama kafana takmadığın takip etmediğin Ay hamile kalıyorsun gerçekten sadeve yumurtlama takibi yapıp ne zaman canımız isterse istekle ilişkiye girmen önemli bana göre diğer aylarda ben hep görev gibi davranmıştım bunun etkisine sonsuz inanıyorum

Can'ım inşallah dediğin gibi olur, evet herkes takmadığın düşünmediğin Zaman oluyor diyor ama düşünmeden de edemiyor insan. Güzel duaların için çok sağol. Allah razı olsun. Peki senin şimdi var mı bebiş, hamile kalabildin mi?

Adetin düzene girmesi için civan perçemi kullan canım ben bu ay onu kullanıyorum . Birde doğan kürü varmıs. Onu denicem insallah
Tatlim bende alerjik var ihlamuru cok sevmeme ragmen icemiyorum buyuk ihtimalle onuda icemem (eskiden alerji mi vardi ya 3 senedir yesil cay falan da icemiyorum polenlere karsi alerjim var ve kisinda oksuruyorum alerjik illaki kortizon alinca geciyor masallah suanda bisey yok olmasinda zaten bebek icin doktora gidiyorum)
Insallah hepimizin kucaklarinda bebeklerimiz olur saglikli bir sekilde

Tatlim bende alerjik var ihlamuru cok sevmeme ragmen icemiyorum buyuk ihtimalle onuda icemem (eskiden alerji mi vardi ya 3 senedir yesil cay falan da icemiyorum polenlere karsi alerjim var ve kisinda oksuruyorum alerjik illaki kortizon alinca geciyor masallah suanda bisey yok olmasinda zaten bebek icin doktora gidiyorum)
Insallah hepimizin kucaklarinda bebeklerimiz olur saglikli bir sekilde

Anladım canım Doktora gidiyorsan okey İnşallah bizim gibi isteyen herkese nasip eder Allah. Birde bence inanmak çok önemli bu konuda. Her şeye rağmen dua dua dua

Anladım canım Doktora gidiyorsan okey İnşallah bizim gibi isteyen herkese nasip eder Allah. Birde bence inanmak çok önemli bu konuda. Her şeye rağmen dua dua dua
Aynen oyle canim insallah hepimiz bebek sahibi oluruz

Merhaba kızlar,
1,5 yıllık evliyim ve ilk 1 yıl ilaçsız korundum ve son 8 aydır korunmuyorum. Korunmadığım halde ne hamile kalabildim ne de adetim düzenli oldu. Korunmayı bıraktıktan sonra adet düzenim iyice bozuldu. Bunun gebelikle bir ilgisi olabilir mi. Yani vücut kendini gebeliğe mi hazırlıyor sizce? Ama öyle olsa neden hala hamile kalamadım :KK43:

ben dee ilaçla felan da korunmadım. bebk istediğimzden beri 1 yıldr adet düzensizliği basladı. doktora da gittim bişi de çıkmadı ne ayak anlamadık. hala bebekte yok tabı :(

ben dee ilaçla felan da korunmadım. bebk istediğimzden beri 1 yıldr adet düzensizliği basladı. doktora da gittim bişi de çıkmadı ne ayak anlamadık. hala bebekte yok tabı :KK43:

Allah tez zamanda nasip eder inşallah sana da. Allah en kısa sürede nasip eder inşallah Umudumuzu yitirmeyelim

Merhabalar. Bende 2 yillik evliyim. Ilk 8 ay bende ilac kullanarak korundm. Ve biraktiktan sonra 1 sene duzensiz adet gördüm. Doktora gittim prolaktin hormonum yuksek cikti. Doktor hamile kalamamamin sebebini buna bagladi. Progestan hapiyla duzene girdi. Dostinex kullandim bu ay hormonum düşsün diye. Bakalim etkisi olacak mi. Adetimin 3.gunu tekrar gidicem. Bir hormon tahlili yaptirdinz mi sizde.

Merhabalar. Bende 2 yillik evliyim. Ilk 8 ay bende ilac kullanarak korundm. Ve biraktiktan sonra 1 sene duzensiz adet gördüm. Doktora gittim prolaktin hormonum yuksek cikti. Doktor hamile kalamamamin sebebini buna bagladi. Progestan hapiyla duzene girdi. Dostinex kullandim bu ay hormonum düşsün diye. Bakalim etkisi olacak mi. Adetimin 3.gunu tekrar gidicem. Bir hormon tahlili yaptirdinz mi sizde.

Canım ben doktora gittiğimde hormonla ilgili herhangi bir tahlil yapmadı bana. Sadece smear testi yaptı onun da sonucunu hala alamadım. Onun dısında herhangi bir problemin yok dedi. Daha yenisin bekle olur dedi sadece

Can'ım inşallah dediğin gibi olur, evet herkes takmadığın düşünmediğin Zaman oluyor diyor ama düşünmeden de edemiyor insan. Güzel duaların için çok sağol. Allah razı olsun. Peki senin şimdi var mı bebiş, hamile kalabildin mi?

Evet canım 9 haftalık şu an sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allah'ım. Darısı başına

Back