korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    140
Pardon bu arada yazmayı unuttum Yumurtlama döneminden önce adaçayı içmeye başlamıştım son ıkı aydır. Bilemiyorum faydası olmuş mudur.???

adaçayı östrojen miktarını arttırıyor kadınlarda.. gebe kalmak isteyenlere de içmeleri tavsiye ediliyor bence yararı olmuştur..

Ben önceden içtiğim zamanlarda östrojen tepe mi yapıyordu ne bilmiyorum acayip duygusal oluyordum herbişeye ağlıyodum :)))

selam arkadaşlar?benimde 2,5 yaşında bir kızım var,kasım ayında hamile kalmak istiyorum ve suan yasmin hapı kullanıyorum 5 ay oldu kullanalı,ne zaman bıraksam acaba?rabbim çocuk isteyen herkese hayırlı saglıklı bebecikler nasip etsin inşallah

ya arkadaşlar anlamadığım, adaçayı içecek miyiz içmeyecek miyiz adaçayı östrejen içeriyor. fazla östrejen hamile kalmaya engel mi , değil mi ?

oy kullanan arakdaŞlrın nerdeyse yarısı İlk uÇ ayda hamİle kalmıŞmaslalah yaa
benım yarın 2yılolcak kurtaj olalı

bumişim kıssss ama sen eşimin sperm sayısı 2 milyon falan diyon sayı az ya tabi süre ondan uzuyodur güselim... diğer topiklerde eşler için bitkisel kürler var onları uygulasana hızlandırır işinizia.s.

kız eşimin sayısı ameliyatolmadan 2 mılyondu şimdi 45 mılyon enson yaptır5dıgımzda öleydı enson ocakta mıne yaptırmıştık canım şimdi iyi çok sukur amayınede kecı boynuzu kuru kullanıyoruz eşime.ilğin için teskkurler

ankete baktımda ilk uç ay içinde. secenegı çogunlula hayret ettım açıkcası kkda bunca hamile kalmak isteyen arkadaş varken..

valla bende şaşırdımm yaaa

8 aydır korunmuyoruz
AMA HALA YOK MAALESEF......
ancak rüyamda görüyorum bebeğimi((

tam 65 aydır evliyiz.. ve 62 aydır bebek istiyoruz...
ve ben 62 aydır her adet olduğumda hüsrana uğruyorum...

merhaba arkadaşlar. ben de korunmayı bıraktığı ay hamile kalanlardanım. başta çok mutlu olmuştuk bu duruma tabi, planlanan bir gebelikti,çok istemiştik fakat ne yazık ki 9. haftaya kadar embriyonun gözlenmemesi sonucu boş gebelik olduğu belirlendi ve kürtajla sonlandırıldı. biraz tecrübesizliklerimiz oldu tabi bu 9 haftada. mesela ben folik asidi sadece yeşil yapraklı sebzelerden alınır sanırdım meğer tablet şeklinde gebeliği planlamadan alınması gerekirmiş ki ben regl günüm geçince kullanmaya başladım. bunun dışında ilk ay hamileliği pek tahmin etmediğim için hamileliği öğrendiğm tarihe kadar yani neredeyse 4 hafta kadar ağır kaldırdım günler oldu, saatlerce pc başında oturdum ve düzensiz beslendim ve doktor seçiminde tecrübesizdim. ama tabi şimdi o günlere dönüp baktığımda bunların boş gebelik için sebep mi yoksa mazeret mi olduunun ayrımına hala varamamaktayım. kesinlikle yaradanın ol demesiyle alakalıydı ve olmadı, hayırlısı buymuş diyorum. tabi bundan sonra gebelik düşünürsem daha tecrübeli ve dikkatli olacağım. ALLAH tan sağlık diliyorum hepimiz için, ALLAH hepimize hayırlısını nasip etsin...

Hiçbir şey yapmadan 2. ayda hamile kaldım, kazayla oldu tabir-i caiz ise...

korunmayı bıraktığın ay hamile kaldım,
Allah isteyen herkese tez zamanda yaşatsın bu duyguyu inşallah:Saruboceq:

hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalınmamalı diye biçok yerde okumuştum. o yüzden hapı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldım.

canım bebek için zararlımıymış? ben hapla korunmayı bırakalı 6 ay oluyo hala hamile kalamadım diye üzülüyodum sevinebilirmiyim?

Ben evlenmeden bir ay önce yasmin kullanmaya basladim evlendikden sonrada 9 ay kullandim. Yaklasik 1 yil esim korundu. Yeni rgl bitti tekrar 5.calismalara basliycaz. Ins. bebisim bukez gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…