korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    140
bumuyani seninle mart ayında adet tarihimiz aynıydı galiba
ama ben hamileymişim regl olmadım ben korunmadığımız ilk ayda hamile kaldım inşallah en yakın zamanda sende hamile kalırsın .ALLAH mutlaka sana da yaşatacaktır bu duyguyu ben ilişkiden sonra popoma yastık koydum ve yattım yarım saat gibi denemediysen dene sende canım

çok geçmş olsun canım...moral çok önemli biliyosun canım..stres yapma ne olur..okadar etkiliyorki stres....:1hug:

senın adına cok sevındım canım sağlıkl agelsın bbeğin inş.
denedım canım senın tavsıyenı hal ole yapıyorum ilşkiden sonra 1saat kadr yatıyorum bıde geçtıgımz ay banyoyu bıle sbah yaptım hıç yapmaıştım simdiye kadr ole.ama bızım vaktımız henuz dolmamış demkı

kizlar onemli bir soru bizim icin bu baslik, bebis sahipleri cevaplayin lutfen.

ben 1 hafta oldu gebeliğimi öğreneli.ilkini 6 aylık ölü doğum yapmıştım.2 gebeliğimdede korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım.

Korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ilk 2 ay olmadı diye resmen kahrolmuştum eşime ne eziyetler yapmıştım hatırladıkça utanıyorum hemen çocuğum olmuyor olmayacak hissine kapılmıştım haziranın 17 sinde hamile kaldığımı öğrendim ve o ay kesinlikle kafama takmadım hatta düşünmedim bile olucak yada olmayacak kafamdan silmiştim çünkü şuan düşünüyorumda bvoşuna kendimi heba etmişim allahım çok büyük zamanı gelince bebişler geliyor emin olun

oooy oy ne güzel darısı başıma

tecrübelilerden bilgi alıyım bende bari
okudum da genelde iki üç ay demişsiniz
ben evlenmeden bir ay önce Yasmin kullanmaya başladım korunmak için, doktora gidip muayene olup nasıl korunmam gerektiğimi, bir ay sonra evleneceğimi sormuştum ve doktor bu şekilde yönlendirmişti beni.
Şu anda bende eşimde korunmuyoruz
Ben son üç dört aydır korunmuyorum
Eşimde korunmuyor maalesef
Şu an için çocuk düşünmüyoruz eşimi korunması konusunda ısrarla uyarıyorum
Bu topicleri okuduğumda aklıma hep aynı şey geliyor
İkimizde korunmadığımız halde ben nasıl oldu da bugüne kadar hamile kalmadım?
Önümüzdeki ay yıllık kontrolüme gideceğim ve bu konuyu da danışacağım doktoruma.
Şüphelenmeye başladım acaba sağlımızla ilgili bir problem mi var diye?

ilaç koruyodur canım ..

doğum kontrol hapı kullananlarda rahimde tembellik olabiliyormuş belkide bu yüzdendir panik yapmana gerek yok bence

kizlar bu yumurta takibi ve hormon tahlilleri icin illa adetliyken mi gidilmesi gerekiyo doktora?bi bilginiz var mi acaba?

evt canım dokotrum dediki yumurta takıbı için 1.yada 3.gun başlanıyomuş ilaçalra kontrollere.
3.gunu başaldım hapa ben.gercı beşincı gun dıye bılıyodum oleokudumhepama dokotr bölesını uygun gördu galıba.
bide adetın 3.gunu 21.gunu yapılan hormon testleri var.
kizlar bu yumurta takibi ve hormon tahlilleri icin illa adetliyken mi gidilmesi gerekiyo doktora?bi bilginiz var mi acaba?

korunmayı bıraktıktan sonra, ilk ay hamile kaldım ve şu an 30 haftalık bir bebeğim var..

Allah Hayırlısıyla sağ salim doğurmayıda nasip eder inşallah...

Tüm Bebiş ısteyenlerin Allah gönlüne göre versin...

amin canım darısı başımıza

oy kullanan arakdaŞlrın nerdeyse yarısı ılk uÇ ayda hamıle kalmıŞmaslalah yaa
benım yarın 2yılolcak kurtaj olalı

Ben uzun yıllar hap kullandım, bıraktıktan sonra 4.ayında hamile kaldım.Şu an 5 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…