• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    140
Arkadaşlar, Hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalınması sağlıksız bir hamilelik yada sağlıksız bir bebek göstergesi kesinlikle değil. Yanlış anlaşılmasın. Bu konuyla alakalı okuduğum her yerde Hapı bıraktıktan en az 3 ay sonra hamile kalınmalı diyor. Mesela şöyle birşeyde okumuştum ama ne kadarı doğru bilemiycem. Hapı bırakır bırakmaz hamile kalanlarda ikiz bebek ihtimalide yüksek oluyormuş????? Herneyse durum bu. ben buna dikkat ettim öyle kaldım. Hem
zaten uzun süreli hap kullanmak da sağlıklı bir durum değil.

suan bır bucuk senelık evlı sayılırım ılk cocuk ıstemeye basladıgımzda korunmayaı bırkatım ertesı ay hamıle kaldım ama dustu sımdı tekrar ıstıyoruzz

Arkadaşlar, Hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalınması sağlıksız bir hamilelik yada sağlıksız bir bebek göstergesi kesinlikle değil. Yanlış anlaşılmasın. Bu konuyla alakalı okuduğum her yerde Hapı bıraktıktan en az 3 ay sonra hamile kalınmalı diyor. Mesela şöyle birşeyde okumuştum ama ne kadarı doğru bilemiycem. Hapı bırakır bırakmaz hamile kalanlarda ikiz bebek ihtimalide yüksek oluyormuş????? Herneyse durum bu. ben buna dikkat ettim öyle kaldım. Hem
zaten uzun süreli hap kullanmak da sağlıklı bir durum değil.

yada dusuk olabılır haklısızn arkadasım aynen bende ole oldu ben bazen buna baglıyorum ama hayırlısı ılacı kullanmayı bırkatıdkan bır ay sonra oldu ve dustu boshayallersmile

ben ilk bebeğimde korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şimdi ikinci bebek çalışmaları başladı bakalım ne zaman olacak hapı bırakalı 3 ay oldu

hapımı bıraktım... ama hala kararsızım ... eyvahedigeldismile

Selamlar;ben ilk bebeğime korunmadığım ilk ay hamile kaldım.Ondan sonra 5 sene spiralle korundum.Spirali çıkarttıktan sonrakı 3.ayda tekrar hamile kaldım fakat kimyasal gebelikmiş gitti bebişimiz,kimyasal dan beridir de 6 ay geçti malesef halen hamile kalamadım.
Spiralle korunanlarda hemen gebelik gerçekleşmiyor diyorlar ama ben spiralle gebe kalan birsürü insan biliyorum.Bu nasıl iş anlamadım.Birde ben bu bebek işini çok düşünüyorum şafak sayar gb heray adet günümü bekliyorum,bu düşünce tarzıda gebe kalmaya engel bekleme hamile kalmayı diyorlar,ama ben beynimi düşünmekten alıkoyamıyorum malesef.
Aranızda benimle aynı duyguları yaşayan sürekli düşünüp bekleyenler var mı?Kafamızı bu düşünceden nasıl arındırırız ne olur birbirimize yardım edelim..

kızlar bizde 2 aydır bebek istiyoruz ama malesef sonuç yok...suanda adet donemimdeyim bitsin çalışmalara başlıycaz yine hayırlısıyla..tavsiyesi olan varmı??

yasmini bıraktıktan sonra ilk ay içinde hamile kalanların yaşadığı sorunlar düşük vs yasminle yada ilk ay hamile kalınmasıyla bir alakası varmıdır? lütfen biri buna bir cevap versin hiç bir yerde net birşey bulamadım..

yasmini bıraktıktan sonra ilk ay içinde hamile kalanların yaşadığı sorunlar düşük vs yasminle yada ilk ay hamile kalınmasıyla bir alakası varmıdır? lütfen biri buna bir cevap versin hiç bir yerde net birşey bulamadım..

merhaba kızlar bende hapı bıraktım 2. ayda hamile kalmıştım yani bu ay başında ama kimyasal gebelikmiş bence bunun haplarla alakası yok sağlıklı bebek tutunur ztn annem beni düşürmek için neler yapmış 40 yaşındayken ama düşmemişim o yaşında yani olacağından herşey inş hepimiz sağlıkla güzel bebişler getircez dünyaya:):)

2-3 aydır deniyoruz biz de. rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman versin inşallah.

Back