Korunmayi birakinca sık adet olma.

Teacher95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
34
19
88
29
Arkadaşlar ben 15 aylık evliyim ilk sekiz ay prezevatifle eşim korundu , daha sonra çocuk düşündük korunmayi birakinca adet düzenim berbat oldu. Öncesinde hep 33 ve 36 gunken dongum sonra adetim bittikten bi hafta 10 gun sonra tekrar adet oldum . Şimdilerdebu ara biraz daha uzadı 21 gün 24 günde bir oluyorum ama eski düzene gelmedi asla . Hormon testleri , ultrason , hiç bi şey cikmadi. Sadece çift rahimli oldugumu öğrendim bu kontrollerde , rahmin kalp seklindeymis . Sizde de bebek düşününce böyle sık adet gören var mı?

Canim rahmin kalp şeklinde gebelikten önce tedavi olsan daha iyi olmaz mi

Canim rahmin kalp şeklinde gebelikten önce tedavi olsan daha iyi olmaz mi
Ben de öyle düşündüm, doktora düzeltmek için ameliyat olmam lazım mı dedim , ameliyatı yok dedi . Internetten baktım var halbuki ama acaba kısmi olduğu için mi öyle dedi diye düşündüm. Gerçekten napacagimi bilmiyorum.

Var canim alaninda iyi bir doktor bulman sart bu şekilde gebe kalırsan dusuk yada erken doğum olur. Mutlaka farklı doktorlara gitmelisin

Var canim alaninda iyi bir doktor bulman sart bu şekilde gebe kalırsan dusuk yada erken doğum olur. Mutlaka farklı doktorlara gitmelisin
Evet öyle yapmalıyım, iki doktora göründüm ikisi de kafamı karıştırdı, bir de kilom çok fazla gidersem kilon yüzünden diyecekler diye hep erteliyorum diyet yapıyorum şu an .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…