• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunmaya ne zaman başlamalı?

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.341
448
Kizlar selamlar:-D simdik bnm 29 mayista düğünüm var. Adetim hic sasmadan her ay 3 gun geri atarak oluyor. 26 subatta oldum bu adetimi. Buyuk ihtimal 23 mart, 20 nisan ve 17 mayis gibi adetim baslayacak. Bir jinekologa gitmeyi düşünüyorum korunma hakkinda saglikli bilgi alim ne zaman baslim gibisinden. Ancak size sorum su nisandaki adetimden sonrami gitmeliyim, mayistakinden sonrami,? Mayistaki 17sonde baslasa 22 23 gibi biter. Yani 6 gunluk bi korunma az gibigeldi de. Teceubelerinize ihtiyacim varr. Simdiden tesekkurlerr:-D

Kizlar selamlar:-D simdik bnm 29 mayista düğünüm var. Adetim hic sasmadan her ay 3 gun geri atarak oluyor. 26 subatta oldum bu adetimi. Buyuk ihtimal 23 mart, 20 nisan ve 17 mayis gibi adetim baslayacak. Bir jinekologa gitmeyi düşünüyorum korunma hakkinda saglikli bilgi alim ne zaman baslim gibisinden. Ancak size sorum su nisandaki adetimden sonrami gitmeliyim, mayistakinden sonrami,? Mayistaki 17sonde baslasa 22 23 gibi biter. Yani 6 gunluk bi korunma az gibigeldi de. Teceubelerinize ihtiyacim varr. Simdiden tesekkurlerr:-D

en geç nisan gibi gitsen iyi olur. haplar ilk ay kullanımdan sonraki aylarda etki etmeye başlıyor diye biliyorum

en geç nisan gibi gitsen iyi olur. haplar ilk ay kullanımdan sonraki aylarda etki etmeye başlıyor diye biliyorum

Nisandaki adetin baslamadan git cunku dogum konnrol hspini adetin ilk gunu icmeye basliyordsun

teşekkür ederim o hade nisan ortasında gidim ben adetin ilk günü kullanımı başlıyormuş meğer. peki bir şey daha sorayım diğer yöntmler içindemi bu geçrli. deri altı implantı, aşı gibi:DD

Bence daha erken git çünkü doğum kontrol haplari ilk ay ara kanama ve adet uzamasi yapiyo benim öyle oldu 1 buçuk ay surdu tam düğün günüm adetin kesildi hic bitmicek sanmistim

Ayyyy hic ona birakirmiyim... erkek milletine ne konuda tam anlamiyla guveniyoruz ki bu konuda guvenelim dimi sekercimm:-D allah korusun sonra bebisko gelir falan henuz hazir deiliz bunaa:-D

millet 3,5 yıl deniyo olmuyo heyyy Allahımm kiminin derdi ne?kimininki neee :31:

millet 3,5 yıl deniyo olmuyo heyyy Allahımm kiminin derdi ne?kimininki neee :31:

kuzucum orası öyle hayat bu yapcak bişey yok ama bir bebk için hazır oldugumu düşünüyorum. elbette olmaması üzücü bir durum rabbim kimseye aratmasın isteyen hrkesin kucağına tez zamanda versin. olup olmayacağı konusunda garantisi yok, yengem evlendıgının 2. haftasında hamile kaldı ve bu bnm için çok çok çok erken. ama sonrasında olmayabilir diyede şimdiden bu sorumluluğu alamam. o yüzden korunma istiyorum. yani bu kadar garip olmamalı:DD

Back